sunt dispusi sa ma ia cu ei, ii rog sa`mi dea un semn la tel 0732 085 740 ... va multumesc !!!

Moderator: dutustoica
Incearca sa adaugi o bere, foi de dafin, sare si 100-200 ml cogniac bun, dar in straturi, inclusiv cele de mai sus, il lasi 3 ore acoperit si apoi il bagi pe gratar, vei avea o SURPRIZA, crede-ma .........ionpescarul wrote:Timpul a fost prea scurt , pentru a pvesti macar o poveste fiecare , dar speram ca de paste sa facem o iesire de
2,3 ,chiar si 4 zile la Dunare SI SA FIM CITI MAI MULTI. , pescari sint o mare familie , simtim asta doar atunci cind ne adunam.
Burtile de novac au fost puse la bait dimineata (deci au stat la bait vreo 5 ore)
Asta e compozitia baitului
Vin ,ulei,boia usturata ,usturoi ,piper,suc de rosi .
Burtile de novac fripte asa simple , sint gretoase ,dar daca stau in bait minim citeva ore ,se schimba total treaba.