Moderator: dutustoica
Eu zic ca merge: sunt ca doi paznici care se schimba cand le vine tura.laloi wrote:As face doar o modificare: cuvantul "aceeasi" mi se pare nepotrivitsi "antenele" folosit ca substantiv comun, nu propriu
Neee...toti pazesc acelasi lucru : bugetul de stat.laloi wrote:Mai degraba pazesc "baraci" diferite: unii borduri, telecabine, asfalt, altii ingrasaminte, grane, si unde e prea mult fac cu schimbul: energie, gaze etc
Ala e un izvor cu apa curata si gratis, ca doar nu ai vrea sa cumpere apa plata din magazin?!... sau izvorul tamaduirii, izvorul fericirii (unora) etc, depinde de cat de poetic vrei sa fiiioanrv wrote:Neee...toti pazesc acelasi lucru : bugetul de stat.
ioanrv wrote:Ghici ghicitoare mea: PDL+USL+ANTENELE =
a) aceeasi mafie
b) aceeasi mizerie
Alegeti:
1. a
2. b
3. a+b
![]()
![]()
..si as adauga ca multi nici nu o fac pentru ei ci pentru o idee, pentru a-si manifesta revolta si scarba...Claudiu wrote:Eu cred ca oamenii aia care manifeseaza acolo, nu o fac pentru vreun partid sau altul, ci o fac pentru ei.
Mi se rupe mie de USL, PSD, ETC. Degeaba vor unii sa-i dea conotatie politica, ca nu tine vrajeala.
Oricine, numai guvernul asta nenorocit, NU!
Jos Basescu si toti acolitii lui !!!
Ha,ha,ha, eu nu cred in povestea aia cu securistii.laloi wrote:Mai cu perdea, Claudiu, vrei sa ne "rupa" betele din nou securistii?
Nici eu, dar e palpitanta...Claudiu wrote:Ha,ha,ha, eu nu cred in povestea aia cu securistii.
Apropo', s-a identificat pana la urma hackeru`?
Pai mai intai jos si apoi restul. Fii convins ca va plati pentru tot.ioanrv wrote:..si as adauga ca multi nici nu o fac pentru ei ci pentru o idee, pentru a-si manifesta revolta si scarba...Claudiu wrote:Eu cred ca oamenii aia care manifeseaza acolo, nu o fac pentru vreun partid sau altul, ci o fac pentru ei.
Mi se rupe mie de USL, PSD, ETC. Degeaba vor unii sa-i dea conotatie politica, ca nu tine vrajeala.
Oricine, numai guvernul asta nenorocit, NU!
Jos Basescu si toti acolitii lui !!!
Haideti sa nu strigam "Jos Basescu ! " care-i singura idee politica a "opozitiei" care acum e excitata si-i tremura labutele ca vine cascavalul mai devreme decat era programat, sa strigam "arestarea lui Basescu pentru distrugerea tarii, constituirea de grup infractional, delapidare" si cate si mai cate...cum adica sa plece, n-ar trebui totusi sa raspunda ?!
Eu sunt convins ca nu va plati...si stii de ce ?! Fara sa intru in amanunte, sunt intelesi intre ei daca nu explicit atunci tacit.Claudiu wrote:Pai mai intai jos si apoi restul. Fii convins ca va plati pentru tot.
Nu-i nimic pripit Claudiu, hrebenciucii astia au mai fost, s-au coafat nitel, au pus in fata alti oameni dar reteaua e aceeasi, cu aceeasi sforari. In esenta ai dreptate, cineva tre' sa vina numai concluzia e alta: nu exista nici o speranta...sau poate sa prindem pestisorul de aur si sa ne faca o viata de 1000 de ani...Claudiu wrote:@PETREMAN
Pana la urma, ne place sau nu, suntem o tara democratica, cu partide si tot tacamul, asa ca cineva tot va trebui sa vina la putere in locul astora. De unde stim noi ca aia sau ai'lalti nu sunt mai buni? Inca n-au apucat sa ne demonstreze nici ca ar fi, nici ca n-ar fi mai buni. De ce trebuie sa tragem concluzii pripite intotdeauna ?
Am mai zis: si cu o maimuta din copac la conducere si nu poate fi mai rau decat este.