Ipocrizie ???

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Locked
modigliani

Ipocrizie ???

Post by modigliani »

Domnilor , Mi s-a inchis gura pe Pescuitul . Dupa ce-am pus in atentia adminului faptul ca topicul lui Adar ,, Ce nu vi s-a spus " ESTE POSTAT INTR-O SECTIUNE TOTAL NEPOTRIVITA ( Permise pescuit ) , dupa ce m-am ,, alergat " cu el p-acolo de ne-am plictisit reciproc , dupa cateva ( ceva mai multe ! ) postari ce mi-au tot fost eliminate de catre admin , am culminat aseara prin a-mi fi blocat contul si accesul pe forum pentru ( citez ) : datorita nerespectarii recomandarilor de postare . Insist , intreg topicul a fost gazduit abuziv intr-o sectiune ce se refera la cu totul si cu totul alt gen de subiect .

Nu vreau sa fac aici exact ce acuz eu la Adar , faptul ca importa de colo colo subiecte de intriga , dar nici nu ma pot abtine sa nu va arat ultimele doua mesaje ale mele din ,, aberantul " razboi dus cu el , mesaje care-au stat la baza banarii mele pe mai sus amintitul forum ( la viteza cu care-au fost sterse ma indoiesc sa fi apucat si dvs sa le vedeti ) :
..................................................................................
mesajul 1 -

,,Nume user: modi

Stimate domn , alocuri aveti dreptate , alocuri nu aveti .

Este perfect adevarat , in afara de acest topic nu am alta contributie pe acest forum ( nu sub acest
nick ! Candva , demult , semnand altfel eram prezent prin anumite discutii/topicuri )

La fel de adevarat este faptul c-am revenit aici in mod special sa-l enervez pe Adar , domnia sa avand
la mine o ,, datorie " ceva mai veche . Nu doar una , ci cateva ,, datorii " , adunate pe multe alte
forumuri de pescuit . Citind cu atentie intreg topicul veti gasi cu siguranta postarea mea in care afirm
acest lucru , afirm transparent ca recrearea unui cont este facuta in mod cu totul special sa-l ,, alerg
" prin forum . Nu este deloc un secret . Cum nu-i un secret faptul ca ceea ce fac eu eu este doar un act
de reciprocitate . Adar , dupa eliminarea sa de pe alte forumuri , si-a creat conturi clona special ca
improaste cu venin . E vremea pentru 1-1 .

Eu nu-i combat ideile , eu ii combat metodele . Nu-i contest convingerile ( nu toate ) , ii contest
superioritatea fortata , vanitatea , ingamfarea fara de limita , persiflarea continua a tuturor celor
ce-i stau ,, in cale " . Nu ma refer acum doar la contribuita sa de aici . Nu-i contest inteligenta ,
insa blamez categoric maniera abjecta cu care-o pune-n aplicatie si scopurile deplasate ale actelor sale
.

..................................................

Credeti-ma , APC 21 nu are nevoie de-un ,, avocat " de forum . Sunt oameni capabili , oameni ce-si
cunosc foarte bine targeturile , oameni greu de smuls din drumul ce si l-au propus , greu de deranjat de
atacurile Adarului . Daca n-ati inteles clar ce-am vrut sa spun mai sus , nu ma constitui in ,, avocat "
al domniilor lor . Toate interventiile mele sunt facute strict in nume personal , asumandu-mi total
consecintele spuselor mele si-a ,, evolutiei " ...... ,, relatiei " mele cu Adar .
Ca se intampla ca acest ,, clenci " sa se poarte pe acest topic ? Ei bine , nu-i deloc intamplator . Am
intervenit tocmai aici , pentru ca oriunde-n alta parte as fi facut-o nu l-as fi enervat la fel de
eficient . Exact unde si-ar fi dorit sa-si faca numarul , unde sa ,, straluceasca " nestingherit , exact
acolo ma constitui in ,, Cuiul lui Pepelea " .

Imi cer scuze daca am deranjat cu interventiile mele , dar asa cum i-am spus si lui , ma retrag .
Oricum i-am sabotat plin de succes intentiile otravite asupra APC 21 ....... al carei membru , este
adevarat , .... sunt ! "

..................................................................................................................

mesajul 2

Nume user: modi

Cred ca-n drum spre munca ai dat pe la biserica sa te rogi ca macar acum sa ma tin de cuvant !

Mariane , de apreciat efortul tau de a-mi ,, subrezi " imaginea . In splendoarea inteligentei tale n-ai
inteles ca nu-mi pasa ? Ideea de-ati sabota topicul , de a denatura discutia ..... merita orice efort din
partea mea !

Ca idee : intreaba pe oricare cititor al acestui topic despre ce-a fost vorba initial in discutie .

Putini isi vor mai aduce aminte,
Cativa se vor gandi cateva secunde inainte de-a raspunde,
Chiar si dupa cateva secunde de gandire cativa vor gresi,
Cativa vor raspunde invariabil ,, nu mai stiu " ,
..... Dar toti isi vor aduce aminte despre ..... TRINK-TRINK !

Concret , sunt mandru-n sinea mea c-am reusit sa ,, deturnez " atacurile tale ...... Sincer ??? nici nu
ma intereseaza subiectul ,, motoare-fonduri " . Abia ulterior am aflat ,, povestea " , nu-i deloc reala
prezentarea publica ce-o faci ( asta ca sa fiu si eu on topic! ) . Oricum personal consider subiectul ca
fiind inchis sau , cel putin , lipsit de interesul publicului ( Acelui public caruia , fara discernamant
, ai decis ca-i firesc si ,, superior " sa-i expui un ,, razboi " d-al tau purtat pe alte ,, meleaguri "
. ASTA BLAMEZ IN MOD SPECIAL , asa ne-am cunoscut , in momentul in care , prima ta interventie pe PH -
inca inainte de ,, bine v-am gasit " - a fost tendinta de ,, importare " a unui conflict din alta parte ,
expunerea acestuia unor oameni care n-au nicio treaba cu ideile tale fixe , unor oameni ce deja
interactionasera elegant cu colectivul APC . Trebuia sa-ti gestionezi cu maturitate contul , sa nu faci
sa fi banat pe APC , sa-ti poti expune acolo ce ai de spus , nu sa ,, sorcovesti " intreaga masa de
pescari cu ,, doleantele " tale )

Ii multumesc la final colegului Myiagi pentru sprijin , pentru contributiile sale ce s-au aliniat
elegant alor mele , pentru perseverenta sa in a face fata zi si noapte ( la propriu ! ) atacurilor tale ."
..........................................................................................................................

p.s. Intrucat , asa cum spun mai sus , nu vreau sa import aici un conflict ce se pare c-a devenit personal intre mine si Adar , rog , insist chiar , ca un moderator sa inchida acest topic , intocmai pentru a nu polemiza in continuare pe tema ,, Adar " .
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Locked

Return to “Cafenea”