Moderator: dutustoica
Amice, chiar nu vezi ca ai ramas singurul `razboinic` care mai lupta pentru `cauza` stelei pe acest topic ? Chiar nu te intrebi de ce s-au retras ceilalti ? Nu te forta, era doar o intrebare retorica...evergreen wrote:Pacat ca nu-si pot da seama unii cand se schimba rolurile...![]()
!
Gloabele nu cad de pe cai mari !Mihai Vinturache wrote:Intors de pe alte coclauri unde am vazut meciul inconjurat de dinamovisti, drept pentru care am fost singurul care s-a bucurat la golul Stelei si am facut-o cu curaj, mai adaug si eu ceva.
In mod realist, Steaua nu prea are sanse de calificare, dar cade frumos de pe un cal mare.
Dar si daca reuseste, despre ce vorbim? Despre noroc sau despre o mare echipa care pare a se naste?
Deocamdata: Rap, tap tap ta ra rap tap tap ...
Eu stiu ca in sinea ta vrei sa se califice Steaua.cezar wrote:Eu fac hora încă de azi !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nici MAFIA PARIURILOR nu mai salveaza Steaua !
As fi pariat, dar nu-mi convine cota. Sa bag 10 milioane, ca sa castig 700 de mii ?dutustoica wrote:Eu stiu ca in sinea ta vrei sa se califice Steaua.cezar wrote:Eu fac hora încă de azi !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nici MAFIA PARIURILOR nu mai salveaza Steaua !![]()
![]()
![]()
Asa a fost si in turul cu Ajax, ai fost singurul care ai pronosticat 6-0. Dar a fost un pronostic......mascat![]()
![]()
La fel va fi si acum. Dac ai curaj, pariaza vreo 10 milioane pe Chelsea![]()
![]()
Coane, eu nu sunt atat de sigur ca si Cezarcostin stefanescu wrote:daca esti asa sigur de ce nu pariezi tu aceiasi bani pe steaua?