steaua - twente enschede, pe o bere

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

PETREMAN
Moderator

Re: steaua - twente enschede, pe o bere

Post by PETREMAN »

Cred ca nu m-am descurcat cu punerea unui cod pt un filmulet :oops:
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

puteti vedea filmuletul la link`ul de mai jos
http://imageshack.us/clip/my-videos/221/5a5f.mp4
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Greu cu IT ul asta :oops: .......mai usor cu pescuitul :lol:
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

PETREMAN wrote:Greu cu IT ul asta :oops: .......mai usor cu pescuitul :lol:
Ba, eu crez` ca si netul s-a saturat si nu va mai accepta! :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Dumitrescu Iancu wrote:
PETREMAN wrote:Greu cu IT ul asta :oops: .......mai usor cu pescuitul :lol:
Ba, eu crez` ca si netul s-a saturat si nu va mai accepta! :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Se poate. :D dar sper sa ne mai rabde putin pana se incalzeste ;) .......putina intelegere ! :lol: :lol:
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Referitor la incrancenare, trebuie sa la atrag atentia tuturor ca ea se manifesta doar aici pe forum!
Altfel, cu "franarul" si "cainele" care au postat pe aici am fost cel mai des la pescuit in ultimii ani... si inca nu ne-am luat la bataie!
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Dumitrescu Iancu

Mihai Vinturache wrote:Referitor la incrancenare, trebuie sa la atrag atentia tuturor ca ea se manifesta doar aici pe forum!
Altfel, cu "franarul" si "cainele" care au postat pe aici am fost cel mai des la pescuit in ultimii ani... si inca nu ne-am luat la bataie!
Corect, Mihai! Spre deosebire de incrancenarea cu care unii incearca, la nesfarsit, sa duca toate discutiile spre politic, aici sunt doar niste sarje amicale, menite sa ne aduca zambetul pe buze ! Desi, cand e vorba de Steaua si maretele ei realizari internationale, in loc de zambet, ma bufneste rasul!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cezar

Post by cezar »

Dumitrescu Iancu wrote:
Mihai Vinturache wrote:Referitor la incrancenare, trebuie sa la atrag atentia tuturor ca ea se manifesta doar aici pe forum!
Corect, Mihai! Spre deosebire de incrancenarea cu care unii incearca, la nesfarsit, sa duca toate discutiile spre politic, aici sunt doar niste sarje amicale, menite sa ne aduca zambetul pe buze ! Desi, cand e vorba de Steaua si maretele ei realizari internationale, in loc de zambet, ma bufneste rasul!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lasa-mă, Iancule, cu Steaua ! Ai văzut meciul cu Uruguay-ul ?
Trece Forlan de Chiricheş (de la Steaua), pasează la Cavanni, ăsta îl face pe Latovlevici (de la Steaua) şi trage pe langă Tătăruşanu (toţi trei păreau din altă lume).
Barbugiul de Piţurcă, mană în mană cu Jiji Becali, promovează toate murăturile din Ghencea la Naţională, ca să le crească cota ...să-i vandă ciobanul în profit !
Bine că nu i-a luat şi pe fraţii Costea ! În schimb l-a luat pe Bourceanu, care era să-şi scoată piciorul din şold, dand pe langă minge !

Au nenorocit steliştii şi Naţionala, lumeeee !!! :lol: :lol: :lol:
Imitaţii de jucători ! :lol: :lol: :lol:
Dumitrescu Iancu

Tatarusanu nici nu stia ca a-nceput meciul, parca era portarul din reclama la bere Ciuc: "ce, ma, i-ati dat drumu`?" :lol: :lol: :lol:
Lorelai

Post by Lorelai »

Alooooo ! Chihuahua !
Acum aici,( daca nu deschidem alt topic), vorbim altceva.
Per ansamblu, mie mi-a placut, mai ales ca nu am luat bataie. Sa nu uitam cu cine am jucat !
Mai e mult, am vrea noi, dar totusi...
Ca si in politica, ce repede se destrama o alianta ! :mrgreen: :mrgreen:
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
cezar

Post by cezar »

Lorelai wrote:Alooooo ! Chihuahua !
Per ansamblu, mie mi-a placut, mai ales ca nu am luat bataie. Sa nu uitam cu cine am jucat !
Noroc cu arbitrul Viktor Kassai (Ungaria), care n-a dat penalti cand l-a facut " avion " Tătăruşanu pe Cavanni !
Ehe, vecinul de langa casa, niciodata nu te lasa ! :lol: :lol: :lol:
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

cezar wrote:
Lorelai wrote:Alooooo ! Chihuahua !
Noroc cu arbitrul Viktor Kassai (Ungaria), care n-a dat penalti cand l-a facut " avion " Tătăruşanu pe Cavanni !
Ehe, vecinul de langa casa, niciodata nu te lasa ! :lol: :lol: :lol:
Acum chiar ca a inceput JIHADUL :lol: ....se vede clar cand ataca dinamovistii :o .....nu au ochi decar pt adversari (jucatori de la alte echipe).....oriunde s-ar afla ei ;) ....ce sa-i faci daca selectionerul a luat atatia stelisti la lot ? deh...Barcelona Tiki-Taka :lol: :lol: ..ce-mi place ca din toata echipa nationala aveti ochi doar pt STELISTI :lol: :lol: . La penalty a fost accident aviatic :lol: ....Tatarusanu e avion oricum.....si Cavani daca nu era avion atunci ....acum este sigur :lol: :lol:
Dumitrescu Iancu

Pana una-alta, sa nu uitam ca avem un pariu de platit, Lorelai ne astepta, maine, la cafenea...
Lorelai

Post by Lorelai »

Confirm. Am inceput din seara asta sa maninc sarat, asa ca maine o sa am o pardalnica de seteee ! :D
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Lorelai

Post by Lorelai »

Laloi, ai fost la cafenea si nu ai onorat pariul.
Nu-i nimic, m-am descurcat cu ceilalti, pe tine te-am lasat la viitoarea intalnire, cand o sa dai doua ! :lol:
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
laloi

Post by laloi »

Mea culpa, da chiar nu mi-am dat seama, eram prea concentrat pe programarea unei iesiri la copca sambata... ;) sry, cu fiecare cafenea se dubleaza datoria :)
Lorelai

Post by Lorelai »

Deci prin septembrie ? :twisted:
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

cezar wrote: Da ce, Lorelai, 0-5 cu Maccabi Haiffa nu e o performanta ?
Cezare, la vremea respectiva nu mi-a venit replica necesara, dar astazi uitandu-ma la Arsenal - Milan mi-am adus aminte ca acum 2 saptamani si Arsenal a pierdut cu 4-0 la Milano. Si despre Arsenal nu poti spune ca e o echipa mediocra!
Asa ca nu putem trage dacat o concluzie: la ECHIPELE MARI se mai intampla si astfel de accidente. Sau daca vrei sa reformulez, DOAR la echipele mari se intampla astfel de accidente. :D
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Mihai Vinturache wrote:
cezar wrote: Da ce, Lorelai, 0-5 cu Maccabi Haiffa nu e o performanta ?
Cezare, la vremea respectiva nu mi-a venit replica necesara, dar astazi uitandu-ma la Arsenal - Milan mi-am adus aminte ca acum 2 saptamani si Arsenal a pierdut cu 4-0 la Milano. Si despre Arsenal nu poti spune ca e o echipa mediocra!
Asa ca nu putem trage dacat o concluzie: la ECHIPELE MARI se mai intampla si astfel de accidente. Sau daca vrei sa reformulez, DOAR la echipele mari se intampla astfel de accidente. :D
Mihai , nu o sa primesti nici un raspuns ;) ....contestatarii Stelei (dinamovisti , rapidisti....) sunt unii in jihad...unii in silenzio stampa :lol: :lol:
Dumitrescu Iancu

PETREMAN wrote: Mihai , nu o sa primesti nici un raspuns ;) ....contestatarii Stelei (dinamovisti , rapidisti....) sunt unii in jihad...unii in silenzio stampa :lol: :lol:
Petrica, nu contestam noi steluta, frate, o contesta unu`, cica-i zice Jiji...mai ales dupa victoria cu "marea" echipa de la Mioveni.... :lol: :lol: :lol:
Mihai, ca sa nu zici ca tu nu primesti raspunsuri:in clasa intaia am invatat sa nu compar merele cu perele padurete... parca una este sa zici "mi-a tras-o Milan cu 4-0" (si v-a tras-o Milan si voua, cu ceva ani in urma, chiar cu 4-0), am scapat ieftin :lol: , si altceva sa spui "ne-au bagat in ceata "vedetele" de la Haiffa...5-0" :mrgreen:
D-aia zicem de comparatie...mai ales cand perele sunt si padurete, si stricate... :mrgreen:
Post Reply

Return to “Cafenea”