Ce a furat Ceausescu? I-au gasit robinetele la baie aurite si faceau mare tam-tam !cezar wrote: Bun, deci nu inlocuim un partid politic cu altul. pentru că toţi sunt incompetenţi şi fură ! OK !
Vrem să înlocuim actuala clasă politică cu alta ? De unde sa o luam ? Din stradă ? Mă tem că nu o găsim acolo. Mă tem că nu o găsim nicăieri. Mă tem că şi aştia, dacă vor ajunge la conducere, vor fura şi ei. Ce, comuniştii nu furau ? Haida-de !
Si atunci, ce-i de facut ?
In afara de a alege din ceea ce exista, nu vad alta solutie. Pentru ca Romania trebuie condusa, guvernata !
Pana la urma, ma intereaza doar partial cine si cat a furat in timp. Stiu doar ca se traieste mai prost decat acum cativa ani .
iar treaba cu criza nu tine. Daca ar fi asa, ar lovi, proportional, pe toata lumea. Dar asa, pentru unii muma, pentru altii ciuma...este treaba de putere politica.

Criza a lovit proportional

Din pacate nu cred ca exista solutii, sau exista ca si-n cazul unui incurabil: multa rugaciune !

Eu am asa...nu stiu cum sa zic...o solutie de transforma Romania in maxim 6 luni...dar e inaplicabila in contextul actual european pentru ca e un alt tip de sistem...totusi ar fi o solutie, sa ma alegeti fara sa votez si va si costa ceva...ca daca nu pot, nu vreau si nu-mi patez numele ca sa fur va costa cam 100000 $ / luna...