Coane, eu vreau sa te scutesc de soc, si ai tai sunt tot aia...Claudiu wrote:Coane, eu nu vreau decat sa dispara astia...atat.

Moderator: dutustoica
Coane, eu vreau sa te scutesc de soc, si ai tai sunt tot aia...Claudiu wrote:Coane, eu nu vreau decat sa dispara astia...atat.
Claudiu wrote:Coane, n-ai prea inteles. Nu-s ai mei. Eu n-am decat pe nevasta-mea si pe taica-meu. Daca le creste salariul, respectiv pensia, toata lumea e a mea.Nu-mi pasa nici de unii-nici de altii. Banu' sa vina.
Greseala astora a fost ca au lovit unde-l doare mai tare pe roman, la buzunar. Daca stiau sa-si faca treburile cu cap, nu se mai ajungea aici. In rest...politica e pentru maniaci si ochelaristi.
Eu imi aduc aminte ca Arafat a fost declansatorul, deci a fost ceva de ordin moral, nicidecum material. Acum e evident ca si nivelul de trai a contribuit dar cel mai mult, lipsa de perspectiva.Claudiu wrote:Da, coane, la bani se reduce tot. Lumea n-a iesit in strada din altruism sau plictiseala. Evident ca lipsurile i-au adus in situatia asta.
Da, tata, sigur ca Arafat i-a scos in strada, cum sa nu... El a fost scanteia, bineinteles.ioanrv wrote: Eu imi aduc aminte ca Arafat a fost declansatorul, deci a fost ceva de ordin moral, nicidecum material. Acum e evident ca si nivelul de trai a contribuit dar cel mai mult, lipsa de perspectiva.
ioanrv wrote: deci a fost ceva de ordin moral, nicidecum material. Acum e evident ca si nivelul de trai a contribuit
Polonia își cere scuze pentru semnarea ACTA. Toată Europa se pregătește de proteste
Daca la cod portocaliu razi asa, la cod rosu o sa faci pe tine...Ono wrote:ioanrv wrote: deci a fost ceva de ordin moral, nicidecum material. Acum e evident ca si nivelul de trai a contribuitma faci sa rad acum cand e cod portocaliu.
...........................................................................CRISTI DINU wrote:http://imageshack.us/photo/my-images/338/zapada1.jpg/
asta zice Jeffrey Franks asta,asta ne afunda si mai tare pe copca,dansam cum zice FMI-ul de parca asta este guvernu nostru,oricare prim ministru care va venii si va asculta de Franks asta tot un boc va fi.
Nu gresesti deloc breioanrv wrote:„Sfaturile mele vor viza ideile, strategia politică, programele, reacţia politică, cei patru stâlpi ai acţiunii politice.”
Petre Roman, consilierul lui Crin Antonescu
Cine-i Petre Roman ? Gresesc daca-i zic distrugatorul industriei romanesti![]()
poate so mai gasii unu sa-i mai arunce o piatra in cap lu gataru ala, cu fata aia de vapor.ioanrv wrote:„Sfaturile mele vor viza ideile, strategia politică, programele, reacţia politică, cei patru stâlpi ai acţiunii politice.”
Petre Roman, consilierul lui Crin Antonescu
Cine-i Petre Roman ? Gresesc daca-i zic distrugatorul industriei romanesti![]()