Revolta din Piata Universitatii - pareri de pescari

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

ioanrv

Re: Revolta din Piata Universitatii - pareri de pescari

Post by ioanrv »

Claudiu wrote:Coane, eu nu vreau decat sa dispara astia...atat. ;)
Coane, eu vreau sa te scutesc de soc, si ai tai sunt tot aia... 8-)...si precum e fara tagada, vor disparea...
Claudiu

Post by Claudiu »

Coane, n-ai prea inteles. Nu-s ai mei. Eu n-am decat pe nevasta-mea si pe taica-meu. Daca le creste salariul, respectiv pensia, toata lumea e a mea. :lol: Nu-mi pasa nici de unii-nici de altii. Banu' sa vina.
Greseala astora a fost ca au lovit unde-l doare mai tare pe roman, la buzunar. Daca stiau sa-si faca treburile cu cap, nu se mai ajungea aici. In rest...politica e pentru maniaci si ochelaristi.
ioanrv

Post by ioanrv »

Claudiu wrote:Coane, n-ai prea inteles. Nu-s ai mei. Eu n-am decat pe nevasta-mea si pe taica-meu. Daca le creste salariul, respectiv pensia, toata lumea e a mea. :lol: Nu-mi pasa nici de unii-nici de altii. Banu' sa vina.
Greseala astora a fost ca au lovit unde-l doare mai tare pe roman, la buzunar. Daca stiau sa-si faca treburile cu cap, nu se mai ajungea aici. In rest...politica e pentru maniaci si ochelaristi.
:lol: Deci la asta se reduce tot? :lol: Mi-e mila de astia de vin, cand o sa auzi de "greaua mostenire" si alte-asemenea, te astept la interval. :)
Claudiu

Post by Claudiu »

Da, coane, la bani se reduce tot. Lumea n-a iesit in strada din altruism sau plictiseala. Evident ca lipsurile i-au adus in situatia asta.
ioanrv

Post by ioanrv »

Claudiu wrote:Da, coane, la bani se reduce tot. Lumea n-a iesit in strada din altruism sau plictiseala. Evident ca lipsurile i-au adus in situatia asta.
Eu imi aduc aminte ca Arafat a fost declansatorul, deci a fost ceva de ordin moral, nicidecum material. Acum e evident ca si nivelul de trai a contribuit dar cel mai mult, lipsa de perspectiva. :idea:
armeanu

Post by armeanu »

Bedros Anghel ( Tony )( Armeanu ).
bedros_a@yahoo.com

0722132992
Claudiu

Post by Claudiu »

ioanrv wrote: Eu imi aduc aminte ca Arafat a fost declansatorul, deci a fost ceva de ordin moral, nicidecum material. Acum e evident ca si nivelul de trai a contribuit dar cel mai mult, lipsa de perspectiva. :idea:
Da, tata, sigur ca Arafat i-a scos in strada, cum sa nu... El a fost scanteia, bineinteles.
Ia vezi, scoate capu' pe geam ca esti mai aproape si citeste-le pancartele. ;)
Ono

Post by Ono »

ioanrv wrote: deci a fost ceva de ordin moral, nicidecum material. Acum e evident ca si nivelul de trai a contribuit
:lol: ma faci sa rad acum cand e cod portocaliu.
ionpescarul

Post by ionpescarul »

armeanu wrote:Ceva la zi .

http://youtu.be/NM_bVIjm6Ak
Polonia își cere scuze pentru semnarea ACTA. Toată Europa se pregătește de proteste

În cadrul unei dezbateri publice, transmise la televizor și pe Internet, luni, primul ministru polonez Donald Tusk și-a cerut scuze pentru lipsa consultării publice înainte ca Polonia să semneze acordul ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement), informează News.pl.

Zeci de ONG-uri, avocați, bloggeri, jurnaliști și numeroase alte persoane interesate de subiect au ajuns la dezbaterea publică organizată de primul ministrul al Poloniei.

”Nu ne vom grăbi să ratificăm ACTA până când nu ne vom fi adresat tuturor problemelor ridicate de legislația națională și tensiunilor dintre deținătorii de drepturi de autor și utilizatorii Internetului”, a declarat premierul, asigurând că Parlamentul European va dezbate propunerile acordului în Comisia Europeană în iunie.

Guvernul polonez este criticat pentru faptul că își dorește dezbaterea publică doar după ce au avut loc mai multe proteste în țară. Tusk și-a cerut scuze pentru ”procesul de consultare inadecvat” înainte de semnarea acordului la Tokyo.

Cehia a anunțat că va suspenda procesul de ratificare a acordului ACTA pe fondul valului de proteste a numeroşi internauţi.

În urma unui atac informatic al grupului Anonymous asupra site-ului unei bănci din Slovenia, guvernul și-a cerut scuze pentru susținerea acordului.

Pe lângă mișcările care au avut loc deja în mai multe orașe din Europa, activiștii plănuiesc o acțiune la nivel european în numeroase locații din țările care au semnat acordul.

Pe rețelele de socializare au fost organizate grupuri de susținere a mișcării împotriva acordului ACTA. Acestea cheamă oamenii la manifestații sâmbătă, 11 februarie, în mai multe orașe.

În România, vor fi organizate demonstrații în: Alba-Iulia, Arad, Bacău, Brașov, București, Cluj, Craova, Focșani, Galați, Iași, Oltenița, Oradea, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Slatina, Timișoara, Buzău, Caracal, Hundedoara și Târgu-Mures.

Manifestațiile vor avea loc în toată lumea, în Franța sunt așteptate proteste în 45 de orașe, în Germania vor participa 23 de orașe, în Austria, cinci, și zeci de alte localități din țările europene.

Semnat de 22 de state membre UE, ACTA nu va putea să intre în vigoare fără acordul Parlamentului European. Obiectivul acordului, încheiat între UE, SUA, Australia, Canada, Japonia, Mexic, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Coreea de Sud şi Elveţia este, conform PE, acela de a consolida respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, inclusiv online, şi de a combate contrafacerea şi pirateria pentru bunuri precum haine de lux, muzică şi filme.
Attachments
masca   anonimus
masca anonimus
polonia-i-i-cere-scuze-pentru-semnarea-acta-toata-europa-se-pregate-te-de-proteste-129902.jpg (78.92 KiB) Viewed 15674 times
Comenzi montaj tabla tip tigla
tel contact.0726 037 708 sau 0732 422 211
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

http://imageshack.us/photo/my-images/338/zapada1.jpg/
asta zice Jeffrey Franks asta,asta ne afunda si mai tare pe copca,dansam cum zice FMI-ul de parca asta este guvernu nostru,oricare prim ministru care va venii si va asculta de Franks asta tot un boc va fi.
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
ioanrv

Post by ioanrv »

Ono wrote:
ioanrv wrote: deci a fost ceva de ordin moral, nicidecum material. Acum e evident ca si nivelul de trai a contribuit
:lol: ma faci sa rad acum cand e cod portocaliu.
Daca la cod portocaliu razi asa, la cod rosu o sa faci pe tine... :lol:
ionpescarul

Post by ionpescarul »

CRISTI DINU wrote:http://imageshack.us/photo/my-images/338/zapada1.jpg/
asta zice Jeffrey Franks asta,asta ne afunda si mai tare pe copca,dansam cum zice FMI-ul de parca asta este guvernu nostru,oricare prim ministru care va venii si va asculta de Franks asta tot un boc va fi.
...........................................................................
Jeffrey Franks e angajatul camatarilor astia nu se lasa pina nu raminem in curu gol.
Parerea mea : daca tara nu ar fi avut industrie si am fi fost ca africani aia , nu imi parea rau ca a ajuns in halul asta.
Dar cind i-mi aduc aminte ce industrie aveam acum 25 de ani si cum am ajuns acuma si fara nimic si datori.
I-asi baga la puscarie pa toti ,incepind cu Iliescu si terminind cu Basescu
ioanrv

Post by ioanrv »

Se pare ca si pentru ultima mare unitate industriala care merge, si ma refer aici la Dacia, se anunta vremuri grele...Se deschide in Maroc o uzina Renault care va produce modelele de la Mioveni sub aceeasi sigla, i s-a oferit constructorului 5 ani scutire de impozit pe profit, infrastuctura de transport perfecta (construita special) pentru exportul productiei (care au cerut-o si la noi si nu au primit-o nici pana azi) si multe altele fiind primiti, dupa cum spune presa, cu "entuziasm". Burebista unde esti ca-ti furara astia firma... :lol: ...cand o sa mergem in Dacia "made in maroc" putem spune ca ma ajuns de rasul curcilor. :shock:
Lorelai

Post by Lorelai »

Salut prieteni,
Acum doua minute am intrat in casa de la frig, am facut partie in curte, inclusiv dezapezire poarta catei ( 1 lup + 1 Schnautzer urias ). Trimis de nevasta.
Inainte am stat putin pe cele cateva posturi de realitati de la tv.Si de nervi ca sunt trimis, am inchis televizorul.
Imi vine acum un gand : (poate nu e al meu, poate sunt o biata pastisa)
Avand telecomanda in mana, de cate ori am apasat pe butonul oprit si ne-am dus la sotie sa o intrebam ce mai face, cum mai e la ea la servici, sau ce griji mai are...
Si dupa aceea la copii, sa vedem ce preocupari au si ei, cum merge cu scoala, cum vad ei faptul ca stau acum acasa din cauza vremii ...., ce prieteni au, ce au de gand sa faca...
Si dupa aia un telefon la parinti...la cei dragi
Viata e frumoasa si fara bulangii aia !
Asa mi-a venit, n-am dat copy -paste
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
DRM

Post by DRM »

Frumos
NEVER STOP LEARNING, NEVER STOP IMPROVING,
AND NEVER, EVER STOP FISHING.
MotorGuide
ionpescarul

Post by ionpescarul »

Salut prieteni,

Viata e frumoasa si fara bulangii aia !

.......................................................
Sanatate
Viata e frumoasa si cu bulangii astia ,nu neeaparat fara ei.
ioanrv

Post by ioanrv »

„Sfaturile mele vor viza ideile, strategia politică, programele, reacţia politică, cei patru stâlpi ai acţiunii politice.”
Petre Roman, consilierul lui Crin Antonescu

Cine-i Petre Roman ? Gresesc daca-i zic distrugatorul industriei romanesti :?: :!:
ionpescarul

Post by ionpescarul »

ioanrv wrote:„Sfaturile mele vor viza ideile, strategia politică, programele, reacţia politică, cei patru stâlpi ai acţiunii politice.”

Cine-i Petre Roman ? Gresesc daca-i zic distrugatorul industriei romanesti :?: :!:
Nu gresesti deloc bre
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Ce se spune mai putin este ca, desi se impinge in fata dreptul de proprietate intelectuala, combaterea pirateriei de obiecte de lux etc. principalul sustinator al proiectului Acta este industria farmaceutica, cel mai mare jucator industrial al acestor ani. In fapt Acta are ca principal obiectiv (neprecizat oficial) eliminarea producatorilor de medicamente ieftine cum sunt cei din India carora si asa li se pun o multime de bete in roate pentru a nu accede in UE.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

ioanrv wrote:„Sfaturile mele vor viza ideile, strategia politică, programele, reacţia politică, cei patru stâlpi ai acţiunii politice.”

poate so mai gasii unu sa-i mai arunce o piatra in cap lu gataru ala, cu fata aia de vapor.
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
Post Reply

Return to “Cafenea”