steaua - twente enschede, pe o bere

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

evergreen

Re: steaua - twente enschede, pe o bere

Post by evergreen »

Mai bine egal acasa, decat sa pierzi, tot acasa, cum fac altii mai "rasariti".... :lol: :lol: :lol: !
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

cezar wrote:Porecla completa a lui Stoichita este "Slughiţă - Cabernet".
Ne asteapta momente comice, comice de tot ! :lol: :lol: :lol:
Mai comice ca astea :?: :shock: ... http://tv.gsp.ro/Cristi-Borcea-i-d-cu-m ... 16200.html :lol: :lol: :lol: :lol:
evergreen

Post by evergreen »

Ce nu inteleg eu este ce-i roade atat pe antistelisti, ca sa nu spun altfel, de momentul '86, cand ei la un loc n-au vazut iesiri in Europa cate are STEAUA, dar se pare ca nu pomenesc decat ce la convine lor! Cand vor avea chiar si jocuri pierdute in afara cate are STEAUA castigate, atunci sa-i auzim "behaind"..... :lol: ! ;)
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

PETREMAN wrote:
Mai comice ca astea :?: :shock: ... http://tv.gsp.ro/Cristi-Borcea-i-d-cu-m ... 16200.html :lol: :lol: :lol: :lol:
Petrica, stii cum se zice: cin-se-aseamana, se-aduna ! La asa nas, asa fin!
Fraticilor, `geaba incercati voi sa aruncati pisica in curtea altora: nimeni nu s-a opintit p-aici cu laudele ... ca-si dau seama ca nu au motive...numa` stelistii se reped la fiecare cacareaza aruncata de berbecii din teren, sperand ca de data asta au gasit oul de aur...Mai e mult pana departe, domnilor...poate n-ar strica sa reveniti putin la realitate...hai ca nu e greu...
Iar cu "behaitul", scuze, dar e monopol...
evergreen

Post by evergreen »

Despre laude, nu a fost cazul, dar barem daca se gaseau mai de doamne-ajuta sa "ciripeasca", dar, vorba aia, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere..! In afara de vorbe, nu s-a vazut nimic, mai ales, precum eunucii, despre ce fac altii, bine-rau, oricum mai mult decat carcotasii,asta daca nu urmam "exemplul" de a ne intoarce in vremea lui Burebista, nici atunci nu au aratat mare lucru.... :lol:!
Dumitrescu Iancu

evergreen wrote:Despre laude, nu a fost cazul, dar barem daca se gaseau mai de doamne-ajuta sa "ciripeasca", dar, vorba aia, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere..! In afara de vorbe, nu s-a vazut nimic, mai ales, precum eunucii, despre ce fac altii, bine-rau, oricum mai mult decat carcotasii,asta daca nu urmam "exemplul" de a ne intoarce in vremea lui Burebista, nici atunci nu au aratat mare lucru.... :lol:!
Pai asta zic si eu, ca nici pe vremea aia nu era mare lucru de echipa asta, daca nu-i ajuta chiar...Burebista... :lol: :lol: :lol:
cezar

Post by cezar »

evergreen wrote:Ce nu inteleg eu este ce-i roade atat pe antistelisti, ca sa nu spun altfel, de momentul '86, cand ei la un loc n-au vazut iesiri in Europa cate are STEAUA, dar se pare ca nu pomenesc decat ce la convine lor! Cand vor avea chiar si jocuri pierdute in afara cate are STEAUA castigate, atunci sa-i auzim "behaind"..... :lol: ! ;)
Prietene, după "momentul Heysel (mai 1985)", echipele britanice au fost au fost suspendate 5 ani, iar echipele italiene au boicotat şi ele 2 ani competiţia.
Daca nu era aşa, nu ajungea Steaua să cîştige. Una a fost să joci cu Honved, Kuusisi Lahti şi Anderlecht, apoi în finală să bagi autobaza în poartă (primul şut pe spaţiul porţii- Bărbulescu în min 82 !!!), şi altceva să dai peste Manchester United sau Juventus Torino (marile forţe ale epocii). Iar dacă Steaua dădea peste una din ele în turul I sau II...

Hai să ne amintim şi cum au ieşit steliştii din competiţie în turul I în 1987, şi finala aia cînd i-a sorcovit AC Milan cu 5-0 (Gullit, Van Basten, Reijkard etc)...
După aia, n-au prea mai apucat decît Cupa UEFA sau Cupa Cupelor, iar pe formatul nou...canci, canci, canci ! :lol: :lol: :lol:
Ciuca bătăilor, nene !

Iar în ediţia asta, au luat-o cu 5-0 de la amatorii ăia din Haiffa. Avînd în vedere că şi Paris Saint Germain le-a dat tot 5 (după ce in tur castigaseră stelistii la "masa verde", cu 3-0 - deh, pomana îngraşă), se pare că le place să ia cate 5. Săracii !
Ce pot să le urez ...LA MAI MARE ! :lol: :lol: :lol:
evergreen

Post by evergreen »

Ok, daca ne raportam la Milan, Manchester, Barcelona, inteleg, dar atunci sa vorbeasca suporterii lor, nu suporteri pentru neica nimeni, care nu au mirosit decat urmele Stelutei! Ramane valabil ce-am spus inainte, nu mai repet, daca vorbesti despre ce fac altii, mai intai vezi ce nu sunt in stare sa faca ai tai! Sunt curios de ce nu au jucat echipele "martire" ori inainte, ori dupa Steaua, daca erau mai bune, sau cand au jucat, de ce nu au facut absolut nimic?! ;) Cand or face altceva decat sa vorbeasca si sa se pregateasca, mai vorbim, pana atunci, succes, daca noi suntem la nivel de maidan, atunci ceilalti sunt sub apa, aveti grija sa nu se termine oxigenul.... :lol: :lol: :lol: !
evergreen

Post by evergreen »

Asta este, mai incaseaza multi cate o papara afara, dar o fi mai bine ca mananca Rapiduletul si Dinamo bataie acasa, de la alte codase, autohtone, sunteti demni de numele purtat, buni de dat exemplu.... :lol: :lol: :lol: !
Dumitrescu Iancu

evergreen wrote:Asta este, mai incaseaza multi cate o papara afara, dar o fi mai bine ca mananca Rapiduletul si Dinamo bataie acasa, de la alte codase, autohtone, sunteti demni de numele purtat, buni de dat exemplu.... :lol: :lol: :lol: !
Frate, nu mai pune, bre, la suflet, ca esti tanar,n-are rost, dai in altele...Si daca ai avea, macar, pentru cine... :roll:
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

cezar wrote:..... apoi în finală să bagi autobaza în poartă ......
Pai Gazul aseara ce a facut ?Antijoc si autobaze ;) ...asa se castiga puncte ....cupe ;) :lol: :lol:
cezar wrote:
Hai să ne amintim şi cum au ieşit steliştii din competiţie în turul I în 1987, şi finala aia cînd i-a sorcovit AC Milan cu 5-0 (Gullit, Van Basten, Reijkard etc)...
Dom Presedinteee....pai numai 5 vreti :?: ....dar 4 nu ajung (2 Gullit si 2 Van Basten....luarar foc sa ia amandoi... :lol: :lol: :lol: ) :oops: ...asta a fost ....aia au fost mai buni dar s-a uitat toata Romanica la meci :roll: :mrgreen:

Aaaa, 0-4 ! E o înfrangere "de palmares" !
cezar

Post by cezar »

evergreen wrote:Ok, daca ne raportam la Milan, Manchester, Barcelona, inteleg, dar atunci sa vorbeasca suporterii lor, nu suporteri pentru neica nimeni, care nu au mirosit decat urmele Stelutei! Ramane valabil ce-am spus inainte, nu mai repet, daca vorbesti despre ce fac altii, mai intai vezi ce nu sunt in stare sa faca ai tai! Sunt curios de ce nu au jucat echipele "martire" ori inainte, ori dupa Steaua, daca erau mai bune, sau cand au jucat, de ce nu au facut absolut nimic?! ;) Cand or face altceva decat sa vorbeasca si sa se pregateasca, mai vorbim, pana atunci, succes, daca noi suntem la nivel de maidan, atunci ceilalti sunt sub apa, aveti grija sa nu se termine oxigenul.... :lol: :lol: :lol: !
Prietene, eu sunt suporter pe viata al Farului Constanta (ce vrei, am luat 4 titluri de campion acolo, e drept, la rugby). N-am treaba, nici cu Steaua, nici cu Rapid ! Nici cu Dinamo !

Dar daca vrei sa vorbim de performanta, hai sa vorbim de "U" Craiova. A pierdut "la mustata" intrarea in finala ! Si erau 8 (noua) fotbalisti ai Craiovei pe teren.
Adica, in afara de Silviu Lung, Costica Stefanescu si bietul Zoli Crisan, TOTI ! Absolut TOTI !

Vrei sa-ti spun cati stelisti-stelisti au fost la Sevilla ? Iti spun eu : NICIUNUL ! E drept, a intrat Iordanescu pe final, dar atat ! Nici macar bucurestean nu era vreunul !
In rest, toti erau jucatorii altor echipe, luati "cu japca" de familia Ceausescu. Ia-i pe rand si vei vedea :

Duckadam - UTA
Iovan - Resita
Bumbescu - Craiova
Belodedici - Timisoara, via Oradea
Barbulescu - Pitesti
T.Stoica - Galati - suspendat in finala.
Majearu - Galati
Balan - Baia Mare
Boloni - Tg.Mures
Lacatus - Brasov
Piturca - Craiova (via Scornicesti)
Balint - Bistrita
------------------------
Rezerve :

Stangaciu - Brasov
Weissenbacher - Satu Mare
Pistol - Ploiesti
Radu II - Pitesti
Iordanescu - STEAUA !!!

Despre ce vorbeam ? Despre Steaua ? Ma faci sa rad ! Steaua n-a existat nicodata ! A existat doar abuz, furt, perversiune...
Stii cum se arbitra pe vremuri pentru Steaua, "pe fata" ? Stii ce presiuni faceau secretarii de partid ca sa se dea meciurile Stelei, ca sa-si justifice generalii si coloneii din club functiile ? Si in primul rand, sa se bucure ceausestii !
Iar Dinamo facea la fel, daca reprezinta vreo consolare pentru dumneata !

S-a incercat si la rugby, dar spre cinstea lor, rugby-stii de la Steaua au amenintat ca se retrag de pe teren daca nu se joaca "pe bune". S-a jucat si i-am batut, pe Ghencea, cu 21-12. Am dat si eu un eseu si doua l.p. Asa am luat al doilea titlu de campioni.
Apoi, am mers (ambele echipe) la carciuma C.C.A. si am sarbatorit impreuna. Noi castigasem titlul, ei...respectul nostru. Dintre stelisti : Durbac, Vulturul (M.Munteanu), Fugigi, Murariu, M.Ionescu, fratii Guramare, I.Vasile si altii.

Voi despre cine vorbiti ? Becali, fratii Costea, Dodel Tanase, Bourceanu, Stoichita (Slughita-cabernet), Mache, Teia Sponte...tie nu-ti vine sa vomiti ?
Dumitrescu Iancu

Hai, mai Cezar...si tu acuma, o sa zica oamenii astia ca nu-ti mai ajung "vremurile lui Burebista", te-ai dus pana la Dromichetes... :lol: :lol: :lol: Complicat si cu istoria asta... :mrgreen:
evergreen

Post by evergreen »

Da' multi rapidisti sau dinamovisti cu pedigree mai sunt la fiecare club ;) !!! Ptiuu, sa nu fie de deochi... :lol: :lol: :lol:!
Bine ca au echipele galonate din afara dinastii de jucatori, lasati cu limba de moarte din tata-n fiu!!! :lol: Unii iau cu japca din tara, iar altii (cu japca) pe bani, din toata lumea! Cum o fi mai corect? ;)
cezar

Post by cezar »

evergreen wrote:Ok, daca ne raportam la Milan, Manchester, Barcelona, inteleg, dar atunci sa vorbeasca suporterii lor, nu suporteri pentru neica nimeni, care nu au mirosit decat urmele Stelutei! Ramane valabil ce-am spus inainte, nu mai repet, daca vorbesti despre ce fac altii, mai intai vezi ce nu sunt in stare sa faca ai tai! Sunt curios de ce nu au jucat echipele "martire" ori inainte, ori dupa Steaua, daca erau mai bune, sau cand au jucat, de ce nu au facut absolut nimic?! ;) Cand or face altceva decat sa vorbeasca si sa se pregateasca, mai vorbim, pana atunci, succes, daca noi suntem la nivel de maidan, atunci ceilalti sunt sub apa, aveti grija sa nu se termine oxigenul.... :lol: :lol: :lol: !
Hă, hă, hă, păi Steaua pe langă echipele alea mari este precum căcăreaza de oaie pe langă perle sau diamante !
De ce nu recunoaşteţi voi că aveţi o echipă mediocră, care de mai mulţi ani nu prinde mai mult de locurile 4-6 într-un campionat de tot rasul ?
Amăraţii şi pomanagii Romaniei :lol: :lol: :lol: , vreţi ca toate echipele să joace pentru Steaua, iar voi de două meciuri vă daţi cu stangul în dreptul şi nu puteţi marca măcar un gol unor echipe ca Mediaşul şi Targu Mureş.
Iar cand o luaţi pe coajă, ba a fost mingea desumflată, ba terenul era prea mare, ba poarta adversarilor prea mică. Iar la urmă de tot, vă văicăriţi că alţii nu-şi apără şansele (ale lor sau ale Stelei ??? :lol: :lol: :lol: ).
Stelistii din "era Becali" sunt niste milogi penibili, care cerşesc ajutor de la adversari, arbitri, federaţie, ligă, spectatori etc. :lol: :lol: :lol:
Cel mai mişto este că aţi instalat-o din nou pe Mimişor Stoica pe post de manager. E aceeaşi Mimişor, faimoasă pentru mişcările lascive şi declaraţiile la fel de inteligente ca ale Biancăi Drăguşanu. E drept, se pricepe la brichete, valize, şpăgi la arbitri...
Îl ţineţi minte cand se punea în genunchi şi cerea iertare galeriei, împreună cu toată echipa ? Asta e imaginea Stelei : ÎN GENUNCHI !
evergreen

Post by evergreen »

Bine ca mai exista inca militieni, securisti si „ginerii” altora, noi, barem, avem un cioban, nu ca „altii”.....Nu stiu cum mai au curajul sa vorbeasca de „trecut”, cand la ei „trecutul” a devenit „prezent”..!! ;)
evergreen

Post by evergreen »

STEAUA si-n genunchi face mai mult decat restul amaratilor de doi lei, oricum, pana cand vor umple Dinamo, Rapidul, echipa nationala si altii un stadion de 55.000 de locuri, va mai curge multa apa pe Dambovita, poate va seca, cine stie...!!! ;) Nu am inceput sa laud STEAUA, dar nici sa fie improscata in stilul acesta nu pot sa accept fara sa raspund, daca intrebi pe cineva din afara, in afara de STEAUA, si de HAGI, nu exista alte repere pentru fotbalul din Romania, indiferent cat va veti agita si cat veti carcoti....restul este doar gargara de doi lei!!! ;)
fish bone

Post by fish bone »

Bravo Evergreen.
Asa le trebuie.
Nu am eu timp ca ce le-as mai spune......
ماہی گیری 21 کلب

Liviu
cezar

Post by cezar »

fish bone wrote:Bravo Evergreen.
Asa le trebuie.
Nu am eu timp ca ce le-as mai spune......
E parca timpul iti lipseste...
Ce naiba sa spui despre o echipa mediocra :lol: :lol: :lol:
cezar

Post by cezar »

evergreen wrote:STEAUA si-n genunchi face mai mult decat restul amaratilor de doi lei, oricum, pana cand vor umple Dinamo, Rapidul, echipa nationala si altii un stadion de 55.000 de locuri, va mai curge multa apa pe Dambovita, poate va seca, cine stie...!!! ;) Nu am inceput sa laud STEAUA, dar nici sa fie improscata in stilul acesta nu pot sa accept fara sa raspund, daca intrebi pe cineva din afara, in afara de STEAUA, si de HAGI, nu exista alte repere pentru fotbalul din Romania, indiferent cat va veti agita si cat veti carcoti....restul este doar gargara de doi lei!!! ;)
Stai linistit, au auzit de Nadia, de Nastase, de Hagi... si de Ceausescu.
Dar cand se vorbeste de Steaua in Europa, este vorba de Steaua Rosie Belgrad. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Cafenea”