Basescu e sus! Sus pe Udrea!

Moderator: dutustoica
Bai, da` m-ai omorat cu "aceeasi" asta, pe care o bagi la nesfarsit !ioanrv wrote:
Nu-i nimic pripit Claudiu, hrebenciucii astia au mai fost, s-au coafat nitel, au pus in fata alti oameni dar reteaua e aceeasi, cu aceeasi sforari. In esenta ai dreptate, cineva tre' sa vina numai concluzia e alta: nu exista nici o speranta...sau poate sa prindem pestisorul de aur si sa ne faca o viata de 1000 de ani...![]()
Ai sintetizat genial : nici nu e nevoie de alt cuvant decat "aceeasi"Claudiu wrote:Bai, da` m-ai omorat cu "aceeasi" asta, pe care o bagi la nesfarsit !ioanrv wrote:
Nu-i nimic pripit Claudiu, hrebenciucii astia au mai fost, s-au coafat nitel, au pus in fata alti oameni dar reteaua e aceeasi, cu aceeasi sforari. In esenta ai dreptate, cineva tre' sa vina numai concluzia e alta: nu exista nici o speranta...sau poate sa prindem pestisorul de aur si sa ne faca o viata de 1000 de ani...![]()
M-ai topit.
![]()
![]()
![]()
Esti fara speranta, frate ! Esti moartea pasiunii si tatal pesimismului !![]()
Daca am fi fost toti asa, acum era tot Ceausescu la putere, nu ca ar fi fost mai rau ca acum, dar...
Ce vot, Ioane, ala care a mai fost, adica lucrat ? Nu, mersi !ioanrv wrote: Nu-i nevoie de nici o forta, oricum anul asta sunt alegeri, mai asteptam putin si facem schimbarea prin vot ! Sa vedem dupa ce mai facem...
Nu ma intelege gresit, nu am nimic impotriva violentei !Claudiu wrote:Ce vot, Ioane, ala care a mai fost, adica lucrat ? Nu, mersi !ioanrv wrote: Nu-i nevoie de nici o forta, oricum anul asta sunt alegeri, mai asteptam putin si facem schimbarea prin vot ! Sa vedem dupa ce mai facem...
Stau si ma intreb, oare in `89 daca se manifesta pasnic ca acum, oare mai cadea comunismul ?
Nu stiu daca este acelasi caz (si oras) vazut la tv ieri, dar luat ca fapt absolut (facand abstractie ca o fi dus cu pluta sau cine stie) eu i-as face o statuie si as pune-o la Universitate langa celelalte simboluri ale democratiei post-decembriste... ala da curaj si vointa, dom'le, pe langa dorinta de a schimba ceva, sa-ti infrangi si propriile anxietati de a demonstra de unul singur... bravo lui!mihai_mura wrote:In Baia de Aries protesteaza de zile bune.... 1 protestatar!!!![]()
De mai venea unul.....se dublau numarul protestatarilor. Si la Baia de Aries someri + pensionari=100%. Am fost acolo si stiu ce va spun.
Asta sugereaza Antenele, cum ca cei din Piata care sustin asta sunt infiltrati...numai sa-l vad pe ala care are curaj sa le-o spuna in fata acolo...cezar wrote:Una dintre principalele idei de contra-atac şi manipulare ale unei puteri corupte este aceea de valorificare a ideii ca toată clasa politica este la fel de incompetentă şi la fel de coruptă. De aici şi ideea că nu-i nevoie de nu-i nevoie de nici o schimbare, trebuie să rămanem tot noi, prin orice mijloc.
Adica sa vina iar hrebenciucii ? Pai atunci de ce explodam de bucurie cand am scapat de ei ? Au trecut intre timp prin purgatoriu ? Ciuma asta daca se intoarce nu va fi in stare nici macar sa-i infunde pe hotii astia care fura la lumina zilei...apoi greaua mostenire...apoi rapid alimentarea retelei din teritoriu cu bani ca nici aia nu-i sustin din motive romantice...si restul la pensii si salarii bugetare daca se mai ajunge...ei bine aici poate e o diferenta, ca lu' d-alde Base nu-i mai venea sa-i dea si lu' badea Gheorghe care nici multumesc nu zice...'ai de steluta noastra...cezar wrote:Singura speranţă non - violentă rămane constientizarea şi alternanţa la putere, prin vot !
Si eu sunt tot categoric numai ca in ziua votului voi fi la peste .cezar wrote:Eu categoric voi merge la vot şi îi voi vota pe cei care, cel puţin, se angajează în faţa naţiei că vor reinstaura ordinea de drept şi vor stopa politizarea excesivă şi dispreţul faţă de cei mulţi.
Eu stiu din Delta asa: daca sunt tantari multi si ai unii asezati deja pe o parte expusa, lasa-i acolo ca-s oarecum satui de nu vrei unii care sunt flamanzi. Asta in cazul de fata nu as aplica-o intocmai ci cu toate riscurile i-as strivii si pe unii si pe altii, cu vorba lu' Becali: " PAC zdrentelor, PAC zdrentelor..."cezar wrote:Pe linia anti-corupţiei nu am mari speranţe, dar cred că şi aici e bine să mai fie unii goniţi din fruntea bucatelor.
De scapat oricum se scapa, ii matura alegerile fara discutie. Numai ca nici in partea cu ofticatul nu cred sa ai satisfactie, jucaria e in functiune si dupa 4 ani apar colorati altfel si-si reiau locurile. Cand ai scapat de Nastase nu te-ai bucurat ?1 Azi uite-l, il cheama Ponta !Claudiu wrote:Ioane, chiar si sa fie mai ai dreaq ca astia de acum si tot mi s-ar umple inima de bucurie daca as scapa de basisti.
Numai stiind cat se oftica si m-as simti alt om.