Moderator: dutustoica
Eu prefer sa se duca toti prin Franta si sa ne faca de ras pe acolo. De fapt, nu stiu daca o sa le arda de ras, cred ca ii va bufni plansul.Deceneu wrote:Io nu vreau sa inceapa air "discutiile" dar Ono nu cred ca ai intense exact ce zicea nea' Pictoru. Legation de problema cu nomazii e dificila; daca stau in Tara nu e Bine, afar ne fac de ras. Bay nene daca se pot civiliza ar trebuii ori trimisi in salbaticie ori exterminati, io Asa gandesc si sincer prefer a 2-a varianta.cu astia nu o scoti la caPat.cat despre straini, sa simta si ei pe pielea lor cum e sa traiesti cu Asa animal si apoi sa zica ca ii discriminam. Asta e pur parerea mea!
..... Arunca-l !Deceneu wrote:scuze da telefonu e de vina
Offtopic: putinta intelegere fata de postarile Mele urmatoarele 2 zile nenemodigliani wrote:..... Arunca-l !Deceneu wrote:scuze da telefonu e de vina
Ie nebuni tare vericule.........Miyagi wrote:Deci tzaganii frate au venit dupa huni cam dan aceeasi derectie si s-au stabilit ( in mintea lor ) pa langa civilizati. Adevaru fiind ca civilizatu i-a luat da sclavi si nu i-a spalat ca iera consumu1 mare pana au inceput sa dea bubilii in iei si dup-aia i-au proscris si i-au izolat in tabere in afara comunitatilor sau oraselor. Stand iei acolo sha fara de mancare ce sa mananca ca murea puradeii? S-a dus la boier si a ciupit un pic dan ce stia iel ca tine barosanu` in beci. Asta se intampla in toata ieuropa. Dup-aia cand a vazut gagiu ca numai scapa da jegos a zis ca sa sa intelege cu iel. Poi cum sa te mai intelegi cu ala da l-ai batjocorit tremitzandu-l in surghiun dupa ce l-ai folosit. Ce-a zas Banel?! Las ca si iel m-a prostit si zac ca iel da` fac ca mine sha d-atunci tzaganu te minte ca nu cunva sa-l minti tu pa iel. Cel mai tare a fost mintit da boieru` cel mai sincer si acum normal ca minte cu onoare.
Beleaua ie ca a invatat asta da la catolici. Cei mai mari vanzatori de onoare si valori. Suparati-va pe mine daca vreti, dar asta e parerea mea personala si mi-o respect.
Asa ca acolo acum s-au intalnit cei mai mari "facatori" din istorie, iar noi trebuie sa avem grije ca nu cumva sa ne exporte, dupa cum se practica, si tziganii lor ca nu vor mai exista in tara noastra bulevarde fara turle.
Dorindu-ti asta esti considerat un intolerant si un extremist. Ce nu poti intelege tu si alti mici dictatori gen Hitlerel si Miaghel e ca in secolul icsicsi nu poti face asta... nu e uman, nu e moral, nu e politic si cate si mai cate. Din acest motiv a fost destramata o tara numita Iugoslavia.Deceneu wrote: Bay nene daca (nu) se pot civiliza ar trebui(i) ori trimisi in salbaticie ori exterminati, io Asa gandesc si sincer prefer a 2-a varianta. Asta e pur parerea mea!
Ziaristii aia vand ceea ce se cere. Iar tara este Franta, iar "consumatorii" - francezi !murphy7 wrote:Nu inteleg ce treaba are Franta si francezii cu toata tarasenia, e vorba doar de niste ziaristi.
Dorindu-ti asta esti considerat un intolerant si un extremist. Ce nu poti intelege tu si alti mici dictatori gen Hitlerel si Miaghel e ca in secolul icsicsi nu poti face asta... nu e uman, nu e moral, nu e politic si cate si mai cate. Din acest motiv a fost destramata o tara numita Iugoslavia.Ono wrote:Dorindu-ti asta esti considerat un intolerant si un extremist. Ce nu poti intelege tu si alti mici dictatori gen Hitlerel si Miaghel e ca in secolul icsicsi nu poti face asta... nu e uman, nu e moral, nu e politic si cate si mai cate. Din acest motiv a fost destramata o tara numita Iugoslavia.Deceneu wrote: Bay nene daca (nu) se pot civiliza ar trebui(i) ori trimisi in salbaticie ori exterminati, io Asa gandesc si sincer prefer a 2-a varianta. Asta e pur parerea mea!
Nene, pot fi considerat dupa cum vrea fiecare sa ma perceapa : Hitler,Stalin,Gheorghe etc, asta e treaba fiecaruia; treaba cu tiganii e complicata. In momentul de fata pe cai diplomatice nu vad o rezolvare ptr acest fenomen.
De acord cu dvs, statul e de vin ca nu ii pedepseste cum trebuie, dar in prezent ne lovim de un sistem grav bolnav gata sa cada. Un sistem care nu are bani de medicamente dar poate investii fara probleme 1 mil euro intr-o spalatorie d masini in casa poporului(doar un mic exemplu).
Nu stiu ce sa zic...statul nu vrea , ei nu vor, atunci cum o sa o scoatem la capat?
va multumesc pentru ca m-ati corectat mai sus imi da batai de cap telefonul. Toate cele buneOno wrote:Deceneu wrote: Bay nene daca (nu) se pot civiliza ar trebui(i) ori trimisi in salbaticie ori exterminati, io Asa gandesc si sincer prefer a 2-a varianta. Asta e pur parerea mea!
Cum ar veni ziaristii aia sunt reprezentativi. De fapt nici macar jurnalisti nu sunt, ci comedianti. Pai faceti exact ca ei. Asa cum ei cred ca cersetorii si sutii din Paris repezinta Romania, dvs. considerati ca niste trogloditi cu poante a la Vacanta Mare reprezinta Franta. Dar de ce nu, de ex., scriitorii Frédéric Beigbeder sau Pascal Bruckner, care tocmai ce-au fost pe la noi. Va dau un citat din cel din urma, Bucuresti, 8 august 2001: "Romii nu reprezinta principala problema a Frantei, exista forme de violenta mult mai periculoase in suburbiile franceze."cezar wrote:Ziaristii aia vand ceea ce se cere. Iar tara este Franta, iar "consumatorii" - francezi !murphy7 wrote:Nu inteleg ce treaba are Franta si francezii cu toata tarasenia, e vorba doar de niste ziaristi.
Scriu si ei despre romani, ca despre americani sau chinezi, nu indraznesc sa faca mishto. Le-ar scade PIB-ul la jumatate.
Iar daca arunca vreo vorba despre maghrebieni, le incendiaza aia periferiile.
Curajosi, frate, curajosi !
Da, prietene, dar din ce spui, de fapt confirmi ce scriam eu intr-o postare anterioara; mascaricii aia scriu ceea ce vrea sa auda consumatorul francez de media !murphy7 wrote:Cum ar veni ziaristii aia sunt reprezentativi. De fapt nici macar jurnalisti nu sunt, ci comedianti. Pai faceti exact ca ei. Asa cum ei cred ca cersetorii si sutii din Paris repezinta Romania, dvs. considerati ca niste trogloditi cu poante a la Vacanta Mare reprezinta Franta. Dar de ce nu, de ex., scriitorii Frédéric Beigbeder sau Pascal Bruckner, care tocmai ce-au fost pe la noi. Va dau un citat din cel din urma, Bucuresti, 8 august 2001: "Romii nu reprezinta principala problema a Frantei, exista forme de violenta mult mai periculoase in suburbiile franceze."cezar wrote:Ziaristii aia vand ceea ce se cere. Iar tara este Franta, iar "consumatorii" - francezi !murphy7 wrote:Nu inteleg ce treaba are Franta si francezii cu toata tarasenia, e vorba doar de niste ziaristi.
Scriu si ei despre romani, ca despre americani sau chinezi, nu indraznesc sa faca mishto. Le-ar scade PIB-ul la jumatate.
Iar daca arunca vreo vorba despre maghrebieni, le incendiaza aia periferiile.
Curajosi, frate, curajosi !