Gata Tata!

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

modigliani

Re: Gata Tata!

Post by modigliani »

Lorelai wrote:Salut,
Si eu sunt de parere ca e facatura Adar cu Admin.
Facatura .... nu e . Ma rog , nu-n sensul asta . De ce ? :

1 - Adar nu se poate ,, alia " cu cineva vreodata . E mult prea smintit si narcisist . Orice altceva in afara de parerea lui e ,, degeaba "

2 - Gheorghe nu-i prost , e doar oportunist . Lui ii vine la fix topicul respectiv . Din considerente ,, comerciale " il sustine pe Adar . Fireste , lu' ala atat ii trebuie ! Zici ca-i da ,, apa calda " . Si face ca toti dracii . Este un lant al slabiciunilor alimentat de catre ambii , si de ce sa nu recunoastem , chiar si de catre noi . Asadar - repet - hai la ale noastre .
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
modigliani

Post by modigliani »

Bai , si luati panarama asta de subiect de la ,, Povestiri " ! Pe bune , Povestirile sunt un subiect curat pe forumul asta . Ce-l umplem cu ,, aderatii " ?
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

A inchis topicu neicusorului dar eu tot raman la parerea ca nenea adminu si cu nenea Dumitru Georgica se cunosc bine de tot .....poate pt ca traiesc in acelasi corp :lol: :lol: .Amandoi spuneau ca in contabilitate sigur stam bine dar democratia si transparenta.....ce coincidenta :?: Azi dimineata le-am scris ceva si acum nu mai e .... a fost sters..... ca multe altele de fapt ....sa fie sanatosi ;)
cezar

Post by cezar »

PETREMAN wrote:A inchis topicu neicusorului dar eu tot raman la parerea ca nenea adminu si cu nenea Dumitru Georgica se cunosc bine de tot .....poate pt ca traiesc in acelasi corp :lol: :lol: .Amandoi spuneau ca in contabilitate sigur stam bine dar democratia si transparenta.....ce coincidenta :?: Azi dimineata le-am scris ceva si acum nu mai e .... a fost sters..... ca multe altele de fapt ....sa fie sanatosi ;)
Dumitru Dragos Georgica a initiat, de comun acord cu I.Gheorghe, un proiect intitulat pescuitul.org, un fel de banca de date atotcuprinzatoare privind pescuitul sportiv din Romania. Treaba se intampla acum vreo trei ani, dar proiectul a fost repede "avortat". Apoi D.G. a disparut un timp (se pare ca devenise moderator general pe forumul lui I.Gh).
Oricum, cei doi sunt strans legati "intr-un stramb ideal, precum mortul de latz si biciusca de cal".
Iar neicushorul macane si el pe langa ei, ca rata violata de cotoi.
Dar contribuie la tabloidizarea site-ului pescuitul.ro. ratingul, bata-l vina !
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

@Cezar
Asta explica doar in mica parte vehementa si infierarea dl D.G .....si nu numai ,adica de pilda chiar adminu era foarte nemultumit de raspunsurile primite si poate pt ca trebuie sa inchida topicu ;) Nici instiintare ca mi-au sters ultima postare nu am primit .....motivu...alea alea ,asa cum faceau pana acum.....suparati rau ce mai .....transparenta si democratie cat cuprinde :lol: Neicusoru pare resemnat.....acu nu stiu daca-si trage sufletu sau isi incarca bateriile :lol: .....coace el ceva 8-) :lol: :lol:
Lorelai

Post by Lorelai »

Lasatii naibii si sa ne vedem de ale noastre !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
modigliani

Post by modigliani »

Lorelai wrote:Lasatii naibii si sa ne vedem de ale noastre !
Love you , man ! Ce bei ??? Te intreb ...... ca sa-ti fac baie in licoarea aia de-ti place ! Te spal pe cap cu bautura respectiva !!! 8-) 8-) 8-)
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Asa e ......gata.... m-am racorit si eu :mrgreen: E coada la spalat pe cap?? :lol: :lol: :lol:
modigliani

Post by modigliani »

PETREMAN wrote:Asa e ......gata.... m-am racorit si eu :mrgreen: E coada la spalat pe cap?? :lol: :lol: :lol:
Imediat ! Termin cu Lorelai si ,, m-apuc " de tine ! :lol: :lol: :lol:
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

modigliani wrote:
PETREMAN wrote:Asa e ......gata.... m-am racorit si eu :mrgreen: E coada la spalat pe cap?? :lol: :lol: :lol:
Imediat ! Termin cu Lorelai si ,, m-apuc " de tine ! :lol: :lol: :lol:
Astept ce sa mai ........da sa nu se bage altii in fata .......sigur se face coada ,la asa oferta....numai sa auda de ea :lol: :lol: :lol:
Lorelai

Post by Lorelai »

modigliani wrote:Love you , man ! Ce bei ??? Te intreb ...... ca sa-ti fac baie in licoarea aia de-ti place ! Te spal pe cap cu bautura respectiva !!!
Cand vrei prietene, placerea e de partea mea. Daca va fi pe malul apei ar fi super ! (Ai avea material :D :D :D )
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Miyagi

Post by Miyagi »

modigliani wrote:Bai , si luati panarama asta de subiect de la ,, Povestiri " ! Pe bune , Povestirile sunt un subiect curat pe forumul asta . Ce-l umplem cu ,, aderatii " ?
Mai Mihaie nu pot sa te-ncurc de data asta ca e una dintre cele mai frumoase povestiri de pescuit pe care am trait-o in istoria mea recenta si daca se lasa cu bere atunci e si una care trebuie savurata. Lasa frate sa mai vada si altii ce precedente se creeaza si-n ce conditii ca sa se stie de catre toata lumea ca si noi existam - cum ne-a numit? Divizia fantoma sau clubul fantoma? Deabia acum putem spune ca ne numim club parerea mea dupa ce am demonstrat ca-n luptele alea de la americani ca am fost uniti pentru o cauza.
Altfel, mi-am inventat o noua vorba pentru cine n-o cunoaste si sta la semnatura mea. V-am pupat.
George Saftoiu

Post by George Saftoiu »

Cu ceva timp in urma v-am sugerat sa il ignorati pe ADAR ,pentru ca el nu face altceva decat sa "bage batul prin gard",doar ca sa agite spiritele....,iar apoi se distreaza si este tare mandru de CINE ESTE EL.... Este un om bun,cu cei din jurul lui,pana cand gaseste o "fisura" la fiecare in parte ,iar apoi loveste numai si numai acolo......si doare,mai ales atunci cand iti dai seama ca ai deschis "usa ,inima,sufletul " unui astfel de "OM". Culmea este ca mai cunosc astfel de persoane,dar care se manifesta la fel,intr-un cadru mai restrans cu apucaturi identice si in functie de interesele pe care le are......Sunt cititi,cunosc foarte multe,uneori chiar poeti,dar degeaba....Este un "OM" bolnav,daca il putem ajuta cumva,hai sa il ajutam,este singur,nu are prieteni adevarati care sa ii spuna "verde in fata ce si cum"si apoi sa incerce a se corecta fata de cei din jurul lui.
In vechiul Ardeal,Banat,dar si acum ,gardurile sunt zidite si inalte, pt ca propietarul sa fie(simta) aparat, inclusiv de privirile indiscrete ale vecinilor si pe nimeni "nu intereseaza ce se intampla in curtea celuilalt".... ,hai sa avem grija numai de noi,de "ograda" noastra ,sa nu mai aratam ce se intampla dincolo de gard,este "batatura"lor si sunt direct interesati daca vor sa progreseze ,ori nu.....!
P.S. 1. Va rog sa nu intelege-ti ca sunt aparatorul ADAR-ului.
2.Principiile cu "gardul" cred eu ca sunt corecte,chiar daca sunt "oltean"de la Drobeta Tr.Severin....
Last edited by George Saftoiu on 14 Apr 2011, 15:21, edited 2 times in total.
modigliani

Post by modigliani »

Miyagi wrote:
modigliani wrote:Bai , si luati panarama asta de subiect de la ,, Povestiri " ! Pe bune , Povestirile sunt un subiect curat pe forumul asta . Ce-l umplem cu ,, aderatii " ?
Mai Mihaie nu pot sa te-ncurc de data asta ca e una dintre cele mai frumoase povestiri de pescuit pe care am trait-o in istoria mea recenta si daca se lasa cu bere atunci e si una care trebuie savurata. Lasa frate sa mai vada si altii ce precedente se creeaza si-n ce conditii ca sa se stie de catre toata lumea ca si noi existam - cum ne-a numit? Divizia fantoma sau clubul fantoma? Deabia acum putem spune ca ne numim club parerea mea dupa ce am demonstrat ca-n luptele alea de la americani ca am fost uniti pentru o cauza.
Altfel, mi-am inventat o noua vorba pentru cine n-o cunoaste si sta la semnatura mea. V-am pupat.
TRINK-TRINK ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
modigliani

Post by modigliani »

George Saftoiu wrote:Cu ceva timp in urma v-am sugerat sa il ignorati pe ADAR
...... Aveam nevoie de asemenea sugestii ? :|
George Saftoiu

Post by George Saftoiu »

Pictore, scuza-ma te rog, dar nu este "obligatoriu" sa fie luate in seama....fiecare procedeaza asa cum simte si cum crede el ca este mai bine si corect ....Este doar ce cred si simt eu!
Post Reply

Return to “Cafenea”