Pronosticuri si comentarii la CM de fotbal 2010
Moderator: dutustoica
Re: Pronosticuri si comentarii la CM de fotbal 2010
Uruguay-Germania 1-2
Olanda-Spania 1-2
Olanda-Spania 1-2
Uruguay-Germania 0-2
Olanda-Spania 1-0
Olanda-Spania 1-0
-
- Moderator
caracatita Paul a decis,finala mica o castiga Germania si cea mare Spania,merg pe mana ei
uruguay - germania 1-3
olanda - spania 1-2

uruguay - germania 1-3
olanda - spania 1-2
uruguay - germania 0 -3
olanda - spania 2-2 ( eu vreau sa vad penalty-uri - bate Spania)
olanda - spania 2-2 ( eu vreau sa vad penalty-uri - bate Spania)

Eu, dac-aş fi neamţ mi-ar cam fi ruşine după golu ăla.
Îmi respect angajamentul şi am trecut pe alt post.
Dacă m-ar chema Blatter m-aş împuşca singur să nu mă împuşte alţii chiar dacă m-ar proteja toată mafia tot nu prea aş avea şanse să scap.
Iar FIFA a ajuns o adunătură de mafioţi. Altfel nu se explică de ce acţionează împotriva sportului şi a fotbalului în special.
Maaare scârbă m-a cuprins.
Dacă m-ar chema Blatter m-aş împuşca singur să nu mă împuşte alţii chiar dacă m-ar proteja toată mafia tot nu prea aş avea şanse să scap.
Iar FIFA a ajuns o adunătură de mafioţi. Altfel nu se explică de ce acţionează împotriva sportului şi a fotbalului în special.
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Radule, si eu tin cu Uruguay-ul, dar sa stii ca n-a fost off-side.rebeu wrote:Eu, dac-aş fi neamţ mi-ar cam fi ruşine după golu ăla.
Muller a plecat din spate. Cel care se afla in spatele fundasilor era Ozil, dar pentru ca n-a urmarit mingea, nu se putea fluiera.
Dar sper sa castige latino-americanii, pentru ca joaca un fotbal minunat!
si io tin cu "americanii"
hai Paraguaiule ............... :Uruguay
hai Paraguaiule ............... :Uruguay
Valic
0744 644 368
0744 644 368
pacat pt Paraguaiul ......... (Uruguay) mi-a placut cum au jucat .......... mai bine ca nemtzi .......... dar asta e ........... bravo ambilor
Valic
0744 644 368
0744 644 368
- Mihai Vinturache
- Moderator
Parerea mea este ca a fost un joc in care niciunei echipe nu-i pasa de rezultat. Ambele au considerat finala mica neinteresanta. Din acest motiv meciul a avut dinamism si faze multe. Nimeni nu s-a aparat si ambele echipe au gresit mult la mijlocul terenului. Uruguaiul a excelat in a 2-a repriza si asta i-a costat.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Paraguaienyyyy au pierdut din cauza portarului, toate cele 3 goluri au fost ale lui ..............
Valic
0744 644 368
0744 644 368
Olanda-Spania 0-2
- CRISTI DINU
Olanda-Spania 2-1
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
Pescuitul te intinereste !
- modigliani
Un OLEEEEEEEEEEEE fantastic si mai mult decat muncit si meritat !!!!!!!!!!!!!!!!
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Da, asa este, Spania a castigat pe merit !
Este cu adevarat cea mai buna echipa din lume.
Este cu adevarat cea mai buna echipa din lume.
Iata rezultatele finale la CM din Africa de Sud:
Finala Mica: Uruguay-Germania 2-3 (G_H)
Finala Mare: Olanda-Spania 0-1 (0-0)
Top pronosticuri:
1. Cezar (11p)
2. Costin Stefanescu (5p)
3. Ono (3p)
4. Mihai Vinturache (2p)
4. Gabibrb (2p)
4. Marin1 (2p)
4. Petreman (2p)
4. G_H (2p)
5. Cristi Dinu (1p)
Spania a castigat jucand bine, Portocala mecanica s-a cam blocat in faulturi si in cateva ratari mari. Arbitrajul a fost modest. Antrenorii olandezi au facut treaba buna. Organizarea a fost buna, iar vuvuzelele au cantat mult si tare.
Sper ca a fost placut pentru toti sa ne intrecem in pronosticuri aici. Cezar merita toate felicitarile pentru ocuparea locului I si pentru faptul ca ne-a cam surclasat. Multumindu-va pentru participare, astept sa-l bagam sub masa pe castigator la prima partida de pescuit, sa ne spuna astfel ce legaturi a avut el cu caracatita respectiva!
Finala Mica: Uruguay-Germania 2-3 (G_H)
Finala Mare: Olanda-Spania 0-1 (0-0)
Top pronosticuri:
1. Cezar (11p)
2. Costin Stefanescu (5p)
3. Ono (3p)
4. Mihai Vinturache (2p)
4. Gabibrb (2p)
4. Marin1 (2p)
4. Petreman (2p)
4. G_H (2p)
5. Cristi Dinu (1p)
Spania a castigat jucand bine, Portocala mecanica s-a cam blocat in faulturi si in cateva ratari mari. Arbitrajul a fost modest. Antrenorii olandezi au facut treaba buna. Organizarea a fost buna, iar vuvuzelele au cantat mult si tare.
Sper ca a fost placut pentru toti sa ne intrecem in pronosticuri aici. Cezar merita toate felicitarile pentru ocuparea locului I si pentru faptul ca ne-a cam surclasat. Multumindu-va pentru participare, astept sa-l bagam sub masa pe castigator la prima partida de pescuit, sa ne spuna astfel ce legaturi a avut el cu caracatita respectiva!

Io cre` ca Cezar a trisat... zicea caracratita de invingator, da chiar sa nimeresti scoru`???... Cezar merita toate felicitarile pentru ocuparea locului I si pentru faptul ca ne-a cam surclasat. Multumindu-va pentru participare, astept sa-l bagam sub masa pe castigator la prima partida de pescuit, sa ne spuna astfel ce legaturi a avut el cu caracatita respectiva!

Are el ceva pile, pe frundeva...ar trebui sa i se ia locu` 1, in caz contrar,
mai pe toamna, cand om face o cafenea cu tulburel, sa vina cu berbecutzu

0762 747 895...0732 085 740
Spania a castigat pe merit , au alergat mult si faptul ca sunt cei mai buni la plimbarea mingiei in teren a facut diferenta.La inceputul campionatului am spus ca Olanda va castiga cupa dar dupa ce am vazut cum joaca Spania m am sucitsi aseara am fost spaniol
.Meciul s a deschis spre sfarsitul celor 90 min si cred ca daca se marca din multitudinea de ocazii care au fost de ambele parti meciul era mai spectaculos.
Referitor la concursul nostru ,felicitari tuturor participantilor pt ca si au dat interesul si in special primelor trei pozitii,de Cezar nu mai spun nimic pt ca ne a cam rupt caroseriile la toti ,daca era mai atent avea puncte cat noi toti la un loc
.
Daca ar fi fost si ROMANIA........

Referitor la concursul nostru ,felicitari tuturor participantilor pt ca si au dat interesul si in special primelor trei pozitii,de Cezar nu mai spun nimic pt ca ne a cam rupt caroseriile la toti ,daca era mai atent avea puncte cat noi toti la un loc

Daca ar fi fost si ROMANIA........

Explicatia este foarte simpla : sunt mare mancator de fructe de mare, iar caracatita este in fruntea listei !nexu wrote:Io cre` ca Cezar a trisat... zicea caracratita de invingator, da chiar sa nimeresti scoru`???... Cezar merita toate felicitarile pentru ocuparea locului I si pentru faptul ca ne-a cam surclasat. Multumindu-va pentru participare, astept sa-l bagam sub masa pe castigator la prima partida de pescuit, sa ne spuna astfel ce legaturi a avut el cu caracatita respectiva!![]()
Are el ceva pile, pe frundeva...ar trebui sa i se ia locu` 1, in caz contrar,
mai pe toamna, cand om face o cafenea cu tulburel, sa vina cu berbecutzu
Cred ca am mancat multe rude d'ale caracatitei alea nemtesti (Paul parca se numeste).
Nexule, n-am pus botul in viata mea pe carne de ovine (oaie, batal, berbecut,miel etc.). Poate o "punem" cu un purcel de lapte (poate fi si mistret!).
Fir intins!
Last edited by G_H on 12 Jul 2010, 15:55, edited 1 time in total.
Felicitari Cezar!
Trebuie pus steagul victoriei pe cort la Gura Portitei.
Cautam o vuvuzela "genuine" drept premiu pentru victoria la "scor".
Felicitari si pentru Costin si Ono!, - premiu - vuvuzele cu spray
(europene)
Fir intins!
Trebuie pus steagul victoriei pe cort la Gura Portitei.
Cautam o vuvuzela "genuine" drept premiu pentru victoria la "scor".

Felicitari si pentru Costin si Ono!, - premiu - vuvuzele cu spray

Fir intins!