Moderator: dutustoica
fish bone wrote: U Cluj - Steaua: 1-3
Da`, parca tot as bea o bere, ca inca nu-i tarziu, e inca 0-0... asadar U Cluj- ssssst....eaua 1-0Dumitrescu Iancu wrote:fish bone wrote: U Cluj - Steaua: 1-3![]()
![]()
![]()
Buna gluma
![]()
![]()
![]()
Bravo, bre! Bine ca dai pronosticul la pauza cand a inceput repriza adoua!Mihai Vinturache wrote:Pronostic la pauza: U Cluj - Steaua 0-1.
Cine da alte pronosticuri, pe o lada de bere?
Pronostic la final 0-3.
Nu la toate..Numa` la una!Mihai Vinturache wrote:Ba, Iancule da' chitibusar te-ai mai facut. Prea cauti nod in papura la toate!!!
Mihai, nu-l supara, lasa-l sa scrie, ca zice de Steaua. Nu conteaza ce si cum. Vrei sa schimbe topicul si sa ne spuna cum a castigat, in sfarsit, Rapidul ......la PARIURI?Mihai Vinturache wrote:Ba, Iancule da' chitibusar te-ai mai facut. Prea cauti nod in papura la toate!!!
Pentru 0-3 era nevoie de o valiza mai plina !Mihai Vinturache wrote:Am ratat de putin! Am nimerit pronosticul la pauza si daca mai jucau vreo 3 reprize poate il nimeream si pe ala final.
Cu acelasi respect personal(fish bone wrote:Am vrut sa-mi fac si eu cinste cu o bere, dar se pare ca nu am loc de Nea Iancu.
Basca ca nu-si respecta promisiunea.
Deschide domne un topic cu rapidul ca mie nu-mi vine sa-l stric p'asta cu Steluta, pomenind ceva de Altii (cu "A" mare, din respect)
Dumitrescu Iancu wrote:Cred ca e cazul sa incheiem aici, probabil ca am plictisit destul colegii de forum. Sper ca fiecare dintre noi doi sa fi inteles cate ceva din toata discutia asta...
Liviu, ia-ti gandul, n-ai sa vezi de la baietii astia - care se apara agresiv - decat promisiuni. Cum ii Rapidu', asa-i si stavridu'.Dumitrescu Iancu wrote:Cu acelasi respect personal(fish bone wrote:Am vrut sa-mi fac si eu cinste cu o bere, dar se pare ca nu am loc de Nea Iancu.
Basca ca nu-si respecta promisiunea.
Deschide domne un topic cu rapidul ca mie nu-mi vine sa-l stric p'asta cu Steluta, pomenind ceva de Altii (cu "A" mare, din respect)), nu eu am deschis topicul asta... Cat despre suporterii altor echipe, se pare ca sunt mai realisti, cu picioarele pe pamant, ei stiu ca nu tot ce zboara se manaca, si nici nu se lauda ca ar fi prins caii verzi de pe pereti!
Cat despre promisiuni , am o bere de dat lui Lorelai...pe topicul asta nu am mai... atacat...dar voi folosi o aparare agresiva, despre ce promisiune e vorba?
16 octombrie 1985, Romania- Irlanda de Nord 0-1( preliminariile CM Mexic '86)....Am jurat atunci ca nu mai calc pe stadion... Si nu am mai calcat...Da` pentru TV nu am jurat nimic...fish bone wrote:![]()
Nea Iancule, cand ai fost ultima oara pe stadion?
Aici te contrazic..Si la alea au poftit unii...suporteri...Le "mananca" niste ultrasi cu fulgi cu tot, cand le prind in "colivia" lor...dutustoica wrote:Referitor la "zburatoarele" care nu se mananca, atentie, in zona CFR sunt cam multe![]()
![]()