Miyagi wrote:Ia comunica! OVER.paulletta wrote:ASTA nu ma impiedica pe mine sa comunic cu tineMiyagi wrote: Inca nu vorbesc Bah cu tine.
![]()
![]()
Roger...
Moderator: dutustoica
Miyagi wrote:Ia comunica! OVER.paulletta wrote:ASTA nu ma impiedica pe mine sa comunic cu tineMiyagi wrote: Inca nu vorbesc Bah cu tine.
![]()
![]()
Ono wrote:Modigliani, Cezar, multumesc pentru lectia de anatomie. Eu nu am invatat-o , dar solutia de mai sus a lui Cornelus cu coloana e interesanta.
Eu doar am spus sa un incitati la exterminarea unei rase pentru ca componentii acesteia fac infractiuni multe, cersesc, traiesc in mizerie si puturosenie. Nu e in spiritul veacului 21 sa faci asta, esti considerat criminal. Vezi pe puiul de dac Deceneu care a sarit imediat cu exterminarea ca fiind dorinta lui arzatoare...
Am spus ca solutia e schimbarea mentalitatii lor, incepand cu o justitie dreapta si aspra, terminand cu o integrare a lor. Dar cat timp justitia e corupta si slab pregatita...
Iar proverbul vechi 'bate seaua sa priceapa iapa' e pentru cei care pot intelege sensul acestuia... nu vorbim aici de cei care se imbufneaza...
Revenind la francezi... ca sunt cacanari, asta au constatat-o si Cezar, si eu si multi altii... bine le-am facut-o cu terenul ala de doi bani
Ono wrote:Toti romanii stiu ca tiganii fac cele mai multe fapte antisociale, si europenii stiu asta. O statistica arata ca 80% din infractiuniile din Romania sunt facute de tigani. Trebuie sa li se schimbe mentalitatea, sa ii civilizam, asta e singura posibilitate in epoca in care traim; nu se poate aplica o solutie finala. Daca politia, justitia si politicienii nu ar fi atat de corupti s-ar rezolva multe chestii in domeniul asta.
Iera francez saracu`rebeu wrote:De pe mail (normal că de-acolo)
1-er septembre, dans une école de Paris... le directeur fait l'appel des élèves:
-"Mustapha El Ekhzeri"
-"Présent"
-"Achmed El Cabul"
-"Présent"
-"Kadir Sel Ohlmi"
-"Présent"
-"Mohammed Endahrha"
-"Présent"
- Chanhira Amarttayaku
-"Présent"
-" Ala In Ben Oit"
Silence.
-" Ala In Ben Oit"
La classe demeure silencieuse.
- Pour la dernière fois: " Ala In Ben Oit".
Soudain un garçon dans la dernière rangée se lève et dit au directeur:
- C'est moi, mais ça se prononce: Alain Benoit.
Poate daca am putea si noi sa-i trimitem inapoi.......undevaaa....evergreen wrote:Ono wrote:Toti romanii stiu ca tiganii fac cele mai multe fapte antisociale, si europenii stiu asta. O statistica arata ca 80% din infractiuniile din Romania sunt facute de tigani. Trebuie sa li se schimbe mentalitatea, sa ii civilizam, asta e singura posibilitate in epoca in care traim; nu se poate aplica o solutie finala. Daca politia, justitia si politicienii nu ar fi atat de corupti s-ar rezolva multe chestii in domeniul asta.
Daca cei din lumea „civilizata” nu reusesc sa faca mai mult decat sa-i trimita inapoi, de ce crezi ca la noi se va face vreodata mai mult? In acest cerc civilizat .
Eu cred ca daca nu o sa mai fie "nasiri" celebre cu ecou in politic ,cu legaturi intre politic si lumea interlopa.......de fapt daca nu ar exista lumea interlopa delocOno wrote:Bun, si ce-i de facut?