@ Dutu: Coane Radu, daca n-ai fi postat, nu-ti recunosteam calitatea de carcotas. Iti spun si eu ca acest concurs nu este o actiune de imagine, ci una programata cu mult timp inainte (chiar daca nu figureaza in Programul de activitati). Ce legatura are una cu alta? Eu am zis ca este una de imagine, si nu vad nimic rau in asta, chiar va consolideaza pozitia ca echipa de arbitrii in competitia de spining organizand la randul vostru o competitie de spining cu participarea greilor din acest campionat, foarte bine daca este asa si asta va fi rezultatul. Vi s-a ivit ocazia, ati organizat-o in Clubul Arbitrilor, ok, nu ma priveste nefiind membru in acest club, cand a aparut ca anunt pt publicul larg am cerut o lamurire legata de barca si atat (lamurire pe care ar fi trebuit sa o faceti din start, daca vroiati sa incurajati notiunea de Open pt membrii APC21, deci "carcoteala" mea poate a folosit si altora care acum chiar participa). Ca nu figureaza in Programul de activitati chiar nu conteaza, ce conteaza pt mine ca membru de rand e ca nu s-a respectat acel program, dar despre asta o sa vb la sfarsit. In acelasi timp, nu pot sa-mi ascund surprinderea ca un pescar de talia ta prefera sa fie spectator, pentru a nu cotiza un bulion jumate la antrenamentul lotului national. Lasand la o parte mistoul la adresa mea, poate ar trebui sa va surprinda (si sa va dea de gandit, daca va intereseaza acest aspect) cati spectatori sunt din totalul membrilor APC21, sau macar cati participa din cei care vroiau sa puna bazele Clubului de spining, sau macar cati din cele cateva procente care au ales sa raspunda la sondajul de pe prima pagina si au ales pescuitul la naluci artificiale... Eu dupa aceste aspecte m-am ghidat cand am deschis gura (vorba vine) si am spus ca este o actiune de imagine (repet, nimic rau in asta) si nu pt membrul de rand APC21. Total gresit, pentru ca in acel milion si jumatate sunt incluse mai multe taxe - mult reduse acum - pe care ar trebui sa le platesti daca folosesti locatia respectiva in interes personal. Si aici ma refer la acces cu masina, lansarea la apa, masa, etc. Ti se pare mult? Compara premiile si vezi daca se merita. Ca de ex, ce taxe? De intrat cu masina in complex (de mult timp, e drept, cand mergeam la piscina aia, era vreo 5 lei intrarea, acu poate s-a dublat)... masa am inteles, 50 Ron, taxa de balta stiam ca e 0, in fine, premiile, barcile, arbitrii etc, am zis ca daca vreau sa ma uit ies mai ieftin de pe margine. Si sincer nu vad relevanta de a compara cu cat costa o etapa de LRS, nu este o etapa de LRS si nici nu stiu vreun membru APC21 care sa participe la acest campionat (daca este il rog sa-mi scuze ignoranta), daca vreti pt cultura noastra generala ne puteti spune sau nu. Daca nu esti clarificat, vino cu noi la orice etapa de campionat LRS si o sa vezi ce cheltuieli au sportivii care participa la concursuri.
Cat priveste lotul national, stai linistit ca finantarea acestuia nu sta in cotizatia ta. Si nici in acest concurs. Lotul national are in mod cert alte preocupari, de acord, inclusiv finantarea, dar legat de acest concurs, pana la proba contrarie, pot crede orice, nu?!
E o treaba de obtiune: daca vrei bine, daca nu........iar e bine. Foarte corect (dar nu gramatical

Iar cu atitudinile de Gica - contra la orice, ne-am obisnuit. Din respect prefer sa nu comentez aceste apelative, in masura in care ar fi si argumentate poate as incerca sa le combat sau nu.
@ Iancu:Laloi, daca te uiti pe lista de inscrieri si dam la o parte concurentii care vin din turneul LRS, ar ramane sa te intreci tu cu Miyagi! Nu zic ca nu ar fi interesanta intrecerea, dar nici nu ar rupe gura targului! Perfect de acord, eu unul daca am prins 15 stiuci in viata mea, dand la spining (e drept, cumulat doar in vreo 10 ore de spiningeala), dar unde e contradictia intre a spune ca e o actiune de imagine (repet si aici, nu am nimic impotriva ei) si a spune ca vrei sa rupi gura targului?!
Nu stiu ce trebuie sa facem ca sa intelegi ca nu putem organiza concursuri daca se inscriu dacat doi-trei concurenti... Daca as vrea sa raspund in tonul formulat de dvs, as zice sa faceti o AGA! La concursul de undita mai erau 10 zile si mai lipseau cativa concurenti si s-a anulat (e drept, acolo s-a comentat prea mult la regulament, ca de, nu participa nimeni din lotul national de undita), pe cand aici nu era sa se apuce Cornel (sa-mi scuze exemplificarea) sa comenteze regulamentul LRS cand majoritatea participantilor dupa el se ghideaza... Dar ca sa raspund in tonul meu, putina bunavointa ar fi fost de ajuns. Si nici sa invitam 2000 de membri la o masa care costa mai mult decat cotizatia anuala,iar nu prea stim cum! Dar poate ne luminezi tu! Aici ati rastalmacit o parte din schimbul de vorbe pe care il aveam cu altcineva, se preciza clar ca fiecare participant si insotitor da 50 RON pt masa festiva, era pur si simplu o diferenta de perceptie intre a spune ca esti invitat la masa (contra acestei sume) sau ai masa asigurata (contra aceleiasi sume), dar nu sunt lanterna si nu am pretentia ca am "luminat" acest aspect. Si suna foarte frumos 2000 de membri, dar stiti oare ce sa faceti cu ei?! (e o intrebare retorica, nimanui adresata...)
Cat despre ziua de sambata, doresc succes participantilor (in orice postura s-ar afla), vreme buna si tot ce isi doresc (eu chiar vroiam sa vin, dupa ce am aflat ca treaba cu barca se rezolva, ii am martori pe Armand si nea Vasile, mi-am luat special lanseta de spining saptamana trecuta de la ei la reduceri, ca am zis ca nu da bine sa vin cu aia din Dechatlon

Am facut mai sus o referire la Programul de activitati, dar sincer m-am plictisit de cat am scris pana acum (si cei care citesc cu siguranta), poate o avea cineva din AGA initiativa, cand se inchide sezonul, sa faca o dezbatere pe tema asta in care sa ne putem da cu parerea, deocamdata atat am avut de spus, doar o precizare de final mai fac: am scris toate astea ca nu am vrut sa raman indiferent, era mult mai usor sa ignor toate aceste aspecte, deci amatorii de polemici sa ocoleasca acest subiect.