S-a dus pe drumul cel fără întoarcere un mare actor ! A murit Gheorghe Dinică !
Nu este nici primul, din nefericire nu va fi nici ultimul ! Dar de el pe mine mă doare mai mult, cel mai mult !
Rareori am văzut atâta har, atâta uşurinţă în mânuirea gesturilor şi a vorbelor, atâta voluptate în a oferi fără a cere nimic în schimb !
O lacrimă pentru omul care s-a dus !
O floare veşnic albă pentru artistul care va rămâne în memoria tuturor iubitorilor de frumos !
Dacă dincolo exista vreo scena, il vom regasi si acolo pe Gheorghe Dinica !
În rol principal, singurul rol care i s-a potrivit vreodată !
Dumnezeu să-l aibe în pază !
O lacrima pentru Gheorghe Dinica !
Moderator: dutustoica
Re: O lacrima pentru Gheorghe Dinica !
Mare actor, mare caracter !
Dumnezeu să-l ierte!
Dumnezeu să-l ierte!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA,
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
Tel: 0722.914.826.
Încă o piesă grea a dispărut.
Aseară vizionînd unul din multele filme ale maistrului DINICĂ făceam un recesămînt a " marilor " rămaşi pe şcena vieţii: Beligan, Nicolaescu, Mitică Popescu, Jan Constantin, Piersic, Moraru, Draga Olteanu, Stela Popescu, Tamara Buciucianu, Arşinel,Bitănescu şi ar mai fi cîţiva pe care nu-i mai reamintesc. Dar cînd am făcut un recesămînt al celor care nu mai sunt mi-am dat seama cît de săraci am rămas.
FII IUBIT ACOLO SUS CUM AI FOST IUBIT ŞI PE PĂMÎNT.
Aseară vizionînd unul din multele filme ale maistrului DINICĂ făceam un recesămînt a " marilor " rămaşi pe şcena vieţii: Beligan, Nicolaescu, Mitică Popescu, Jan Constantin, Piersic, Moraru, Draga Olteanu, Stela Popescu, Tamara Buciucianu, Arşinel,Bitănescu şi ar mai fi cîţiva pe care nu-i mai reamintesc. Dar cînd am făcut un recesămînt al celor care nu mai sunt mi-am dat seama cît de săraci am rămas.
FII IUBIT ACOLO SUS CUM AI FOST IUBIT ŞI PE PĂMÎNT.
- Mihai Vinturache
- Moderator
Un om pe care, intr-o vreme, l-am detestat... pana mi-am dat seama ca asta e rezultatul modului extraordinar in care reusea sa se transpuna in orice rol.
Cu adevarat un mare actor!
Dumnezeu sa-l odihneasca.
Cu adevarat un mare actor!
Dumnezeu sa-l odihneasca.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!