Aici ne prezentam!

Dacă doreşti să te cunoaştem mai bine, scrie-ne despre tine: cine eşti, de unde eşti, de când şi pe unde pescuieşti, etc.

Moderators: dutustoica, PETREMAN

cezar

Re: Aici ne prezentam!

Post by cezar »

jonny_23 wrote:salutare vechi prieteni.....

sunt Urdarea Ionut si sunt pescar de crap.multi dintre voi ma cunosc altii nu.cu voi am invatat pescuitul si alaturi de voi am intrat in tainele pescuitului adevarat .ma bucur ca am dat de voi pe aici...va urez sarbatori fericite si un calduros la multi ani.
Bine ai venit, Ionut !

Anul 2011 sa te ajute sa devii un "Leo Messi" al pescuitului la crap !
:D :D :D
jonny_23

Post by jonny_23 »

multumesc inca odata.anu nou imi va aduce o barca gonflatila de 3.10...acum caut un motor de 4 cai 4 timpi...sa vad ce gasesc si la ce bani :lol:
CS CARP ZONE
URDAREA IONUT
TEL:0768.895.826
valic

Post by valic »

jonny_23 wrote:multumesc inca odata.anu nou imi va aduce o barca gonflatila de 3.10...acum caut un motor de 4 cai 4 timpi...sa vad ce gasesc si la ce bani :lol:
Salut si bine ai venit,

Daca mergi singurel cu barca, 4 CP e ok, dar daca mai iei inca o persoana sau ai bagaje mai multe, iti recomand de 6 CP .........

Cele bune.
Valic
0744 644 368
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

johnny_fia wrote:Salut! Ma numesc Ionut Alexandru, sunt din Bucuresti, inginer de meserie. Imi place sa pescuiesc mai mult pe ape curgatoare. Ca stiluri prefer pescuitul la pluta, spining si mai nou (cam 1 an) pescuitul la fly. Toate cele bune
Esti bine venit ,sa fi sanatos johnny.
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

Ce-mi plac aceste politeturi si primiri noilor veniti ''bine ai venit'' ''omule fi printre noi''....imi vine sa mai ma prezint inca o data ,am scris de doua ori la prezentari,sa nu se interpreteze altceva :mrgreen:
ALIN66

Post by ALIN66 »

CRISTI DINU wrote:Ce-mi plac aceste politeturi si primiri noilor veniti ''bine ai venit'' ''omule fi printre noi''....imi vine sa mai ma prezint inca o data ,am scris de doua ori la prezentari,sa nu se interpreteze altceva :mrgreen:
prezinta-te si a treia oara cristinele! ca sa fie cu...fire-ntinse! :lol: :P :oops:
0730088867/0745090668-Iubiti natura!!!!!!Merita!!!!!!
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

multumesc,numarul par, este norocos pentru mine,sanatate multa. :roll:
Hoinar7777

Post by Hoinar7777 »

Va salut pe toti.Am 4- -5- 6- sau mai multe permise de toate felurile, dar stiti care a a fost primul obtinut ? Primul a fost cel de pescuit sportiv de la A.G.V.P.S.Diana (60 lei comunisti, pentru elevi si pentru adulti sau salariati era 220 lei) .Prin 1982 cred, de atunci cochetez cu pescuitul si sa va explic.Ma intitulez Cristian Valentin D.(prieteni imi spun Cristi si pe voi va rog sa-mi spuneti la fel), Si am dat cu batul in balta cand aveam vreo paispe ani.Dar sa nu credeti ca m-am tinut de treaba constincios pina acum :P :shock: :lol: . In schimb va pot spune motivele,sau cate ceva despre mine pentru a ma putea cunoaste mai bine, Fost motociclist( Mobra Hoinar 3 la numar),pescar de ocazie, in toti acesti ani. Si actualmente RULOTIST CONVINS.Sunt an de fabricatie 1968, Primavara,deci am vre-o 43 si iubesc natura,si drumetiile, pescuitul,si ecologismul, daca ii pot spune asa.De cate ori am ocazia plec din Bucurestiul asta imbicsit pentru a sta in aer curat,la pescuit, sau pur si simplu degeaba la soare,si stiti ca nu e rau,cu gratarul si berea in fata.Am un baiat care acum are 13 ani si jumatate si care la aniversarea zilei onomastice de 6 ani si-a dorit ca drept cadou o undita telescopica de 3 metri ,iar la 7 ani, propria lui lanseta,le-a primit pe amandoua,si in schimb m-a facut de rusine, in privinta pescuitului in fata prietenilor,pt,ca eu beam bere si el prindea caras si ciortan la 0,5 si 1 kg.(Se intimpla pe Mataraua la D-nul Surdu si d-na Angela),Mai multe va voi spune despre mine pe forum.Desi sunt membru al forumului de aprope un an,ma prezint de abia acum,lipsa de timp si putina neglijenta, pe care va rog sa o scuzati.Multumesc.

P.S. - Sa va motivez si Nick-name-ul meu : Mobra Hoinar a fost sufletul si pasiunea tineretii mele,dar ma si caracteizeaza, pentru ca am hoinarit toata viata prin tara si nu ma potolesc cate zile o sa am, pentru ca avem o tara minunata, pe care nu stim sa o pretuim si sa o valorificam, iar 7777 reprezinta numarul meu norocos,un numar benefic dealtfel daca veti citi prezicerile si horoscoapele chinezesti .
Petru Burian

Post by Petru Burian »

Bun venit D-le Cristi Valentin D. (Hoinar 7777)
Am remarcat printre pasiunile dvs. si pe cea de rulotist convins. Sper sa primim, in timp, info si din acest „unghi de vedere” pescuit – rulota, idee care multa vreme mi-a dat tarcoale, dar nu s-a materializat de fel :evil: :evil: :evil:
Fire intinse va doresc si capturi marete :!:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
valic

Post by valic »

Bine ai venit printre noi draga Cristi,

Frumoasa prezentare ................ mai asteptam si alte detalii ........
Asa cum zice si prietenul nostru Dl. profesor Burian, suntem curiosi despre parerile si impresile unui rulotist convins, sunt sigur ca sunt interesante, mai ales ca ma tenteaza "posesia"unei rulote .............

Cele bune.
Valic
0744 644 368
Lorelai

Post by Lorelai »

valic wrote:Asa cum zice si prietenul nostru Dl. profesor Burian, suntem curiosi despre parerile si impresile unui rulotist convins, sunt sigur ca sunt interesante, mai ales ca ma tenteaza "posesia"unei rulote .............
Si barca cine o mai trage ? A....Oscar ! :D
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Hoinar7777

Post by Hoinar7777 »

Va multumesc tuturor pentru urarile de bun venit.Am acumulat ceva experienta in privinta rulotelor si daca pot fi de folos cuiva cu o informatie sau sugestie,cu mare placere oricand. In cazul in care exista un inters marit in privinta rulotelor si daca nu se supara nimeni ( pt. ca totusi este un forum de pescuit si nu de rulote,si nu doresc sa primesc obervatii ),voi deschide un nou topic la rubrica Cafenea,unde stiu ca discutiile sunt libere.Astept doar un semnal de la voi.
Multumesc inca o data pt. urarile de bun venit si va doresc numai bine tuturor. Sa auzim numai de bine.
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Hoinarule,deschide topicul si da-i bataie!Legat de rulota,APC21 este in cautarea unui spatiu pentru un punct de lucru permanent,iar una dintre propuneri a fost o astfel de rulota,asa ca nu strica sa aflam mai multe.Pe de alta parte,daca cineva dintre membrii Asociatiei are ceva propuneri sau idei despre un astfel de spatiu,pe care sa il folosim de 2-3 ori pe saptamana,cateva ore,timp de 3-4 luni pe an,il rugam sa dea un semn.
Relu Deliu

Post by Relu Deliu »

Va salut, ma numesc Relu Deliu, am 48 ani, sunt pensionar si la indemnul prietenului Hoinar777 m-am hotarat sa devin membru al acestui forum. Cu pescuitul, sunt chibit deocamdata. Cel care m-a initiat in ale pescuitului nu mai este printre noi.
Am citit destul de mult din continutul acestui forum si sunt placut impresionat de felul in care se poarta discutiile si bineinteles de membrii forumului. Apreciez umorul si bunadispozitie din dialogurile purtate.
Despre mine ce sa spun; sunt rulotist de vreo 4 ani, imi place natura si cred ca, daca cineva are rabdare, pot invata sa pescuiesc. Acum doar invat rama sa inoate.
Cu stima,
reludeliu@yahoo.com
0728.899.313 sau 0723.343.915
valibu

Post by valibu »

Bun venit printre noi. Nu-ti fa griji, toti suntem mai mult sau mai putin pescari, dar asta nu ne impiedica sa fim prieteni.
cezar

Post by cezar »

Relu Deliu wrote:Va salut, ma numesc Relu Deliu, am 48 ani, sunt pensionar si la indemnul prietenului Hoinar777 m-am hotarat sa devin membru al acestui forum. Cu pescuitul, sunt chibit deocamdata. Cel care m-a initiat in ale pescuitului nu mai este printre noi.
Am citit destul de mult din continutul acestui forum si sunt placut impresionat de felul in care se poarta discutiile si bineinteles de membrii forumului. Apreciez umorul si bunadispozitie din dialogurile purtate.
Despre mine ce sa spun; sunt rulotist de vreo 4 ani, imi place natura si cred ca, daca cineva are rabdare, pot invata sa pescuiesc. Acum doar invat rama sa inoate.
Cu stima,
Bun venit !

S-ar putea sa facem si niste iesiri impreuna, mai ales ca dintr-o discutie cu Hoinarul am aflat ca avem si o locatie comuna. Ramane sa gasim o data reciproc convenabila !
Noi asiguram pestele (borsul si saramura) :lol: :lol: :lol:
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

Hoinar7777 wrote:Va salut pe toti.Am 4- -5- 6- sau mai multe permise de toate felurile, dar stiti care a a fost primul obtinut ? Primul a fost cel de pescuit sportiv de la A.G.V.P.S.Diana (60 lei comunisti, pentru elevi si pentru adulti sau salariati era 220 lei) .Prin 1982 cred, de atunci cochetez cu pescuitul si sa va explic.Ma intitulez Cristian Valentin D.(prieteni imi spun Cristi si pe voi va rog sa-mi spuneti la fel), Si am dat cu batul in balta cand aveam vreo paispe ani.Dar sa nu credeti ca m-am tinut de treaba constincios pina acum :P :shock: :lol: . In schimb va pot spune motivele,sau cate ceva despre mine pentru a ma putea cunoaste mai bine, Fost motociclist( Mobra Hoinar 3 la numar),pescar de ocazie, in toti acesti ani. Si actualmente RULOTIST CONVINS.Sunt an de fabricatie 1968, Primavara,deci am vre-o 43 si iubesc natura,si drumetiile, pescuitul,si ecologismul, daca ii pot spune asa.De cate ori am ocazia plec din Bucurestiul asta imbicsit pentru a sta in aer curat,la pescuit, sau pur si simplu degeaba la soare,si stiti ca nu e rau,cu gratarul si berea in fata.Am un baiat care acum are 13 ani si jumatate si care la aniversarea zilei onomastice de 6 ani si-a dorit ca drept cadou o undita telescopica de 3 metri ,iar la 7 ani, propria lui lanseta,le-a primit pe amandoua,si in schimb m-a facut de rusine, in privinta pescuitului in fata prietenilor,pt,ca eu beam bere si el prindea caras si ciortan la 0,5 si 1 kg.(Se intimpla pe Mataraua la D-nul Surdu si d-na Angela),Mai multe va voi spune despre mine pe forum.Desi sunt membru al forumului de aprope un an,ma prezint de abia acum,lipsa de timp si putina neglijenta, pe care va rog sa o scuzati.Multumesc.

P.S. - Sa va motivez si Nick-name-ul meu : Mobra Hoinar a fost sufletul si pasiunea tineretii mele,dar ma si caracteizeaza, pentru ca am hoinarit toata viata prin tara si nu ma potolesc cate zile o sa am, pentru ca avem o tara minunata, pe care nu stim sa o pretuim si sa o valorificam, iar 7777 reprezinta numarul meu norocos,un numar benefic dealtfel daca veti citi prezicerile si horoscoapele chinezesti .

Bine ai venit Cristian,am remarcat ca ai vizat permisul la Diana,eu l-am facut prin 84,imi aduc aminte de autobuzul ce ne ducea pe Valea Argovei, am avut un sentiment placut de atunci, cand cu prima oara permisul,sanatate multa.
Relu Deliu

Post by Relu Deliu »

Va insotesc cu placere la orice iesire, daca drumul permite accesul cu rulota, va voi pune la dispozitie cu placere bucataria rulotei si nu numai(frigiderul, terasa).
Sper sa invat sa mananc peste. Imi place pestele, dar fara oase. Nevasta-mea mananca pestele cum mananc eu gogosi.
Sa ne vedem sanatosi.
reludeliu@yahoo.com
0728.899.313 sau 0723.343.915
rebeu

Post by rebeu »

Hummmm... ce-nseamnă să stai la pat... pierzi tot felu' de faze... promit să nu se mai repete... :oops:

Relu... nu cumva mai avem un kiist pescar? Din avatar cam aşa reiese.
Oricum, bine-ai venit!

Stai liniştit, o să te saturi de mâncat peşte! Mai ales d-ăla cu oase! :twisted: :twisted: :twisted:
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
cezar

Post by cezar »

rebeu wrote:Hummmm... ce-nseamnă să stai la pat... pierzi tot felu' de faze... promit să nu se mai repete... :oops:

Relu... nu cumva mai avem un kiist pescar? Din avatar cam aşa reiese.
Oricum, bine-ai venit!

Stai liniştit, o să te saturi de mâncat peşte! Mai ales d-ăla cu oase! :twisted: :twisted: :twisted:
Radule, singurul peste fara oase se numeste iaurt ! :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Prezentări”