Aici ne prezentam!

Dacă doreşti să te cunoaştem mai bine, scrie-ne despre tine: cine eşti, de unde eşti, de când şi pe unde pescuieşti, etc.

Moderators: dutustoica, PETREMAN

Dumitrescu Iancu

Re: Aici ne prezentam!

Post by Dumitrescu Iancu »

Noi organizam niste "Cafenele",intalniri cam la doua saptamani!Te astept la urmatoarea sa stam de vorba pe indelete!Va fi anuntata din timp pe forum!Ma bucur ca ne-i gasit! :lol:
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Bine ai venit Jonny.
Tine aproape si vei avea parte de aventuri anul asta.
Si de bors de peste si de gulas etc, etc...
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
nexu

Post by nexu »

Fii binevenit Jonnnny_23 :twisted:
0762 747 895...0732 085 740
pytzy

Post by pytzy »

Greu cu prezentarea pentru....... Ma uitam cati membri sunt inscrisi pe forum si doar cativa ne-am prezentat ce si cum. Oare o fi asa de greu pentru uni ?
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.

pitigoi.catalin@gmail.com
nexu

Post by nexu »

pytzy wrote:Greu cu prezentarea pentru....... Ma uitam cati membri sunt inscrisi pe forum si doar cativa ne-am prezentat ce si cum. Oare o fi asa de greu pentru uni ?
Cata dreptate poti sa ai, eu am omis s`o fac...

Constantin Ionescu, 11.04.65 ,Bucuresti, pescuiesc orice, oriunde, ma dau in vant dupa Dunare si delta ei, incercand sa recuperez ceea ce am pierdut, descoperind aceste frumuseti, atat de tarziu(sa fie fro 4-5 ani)...
Cat de curand am sa intru si`n posesia carnetului de membru Pescar Club 21...
Ma bucur nespus, ca fac parte din aceasta tagma a pescarilor...chiar ca sunt cei mai frumosi nebuni!!!iar voi, cei de la Pescar Club 21, sunteti cei mai nebuni dintre frumosi :twisted:
0762 747 895...0732 085 740
Dumitrescu Iancu

Bine ati venit,Jonny si Nexu!
Jonny,borsul de peste a fost nelipsit de la iesirile noastre in Delta si la Dunare de dupa Ara!Sper ca de anul asta sa nu mai lipsesti nici tu! :lol: :lol: :lol:
Nexule,tie ce sa-ti zic?Ar fi timpul sa ne fii aproape si pe mal de ape,nu numai virtual! :lol: (Poate gasim timp sa fugim si la Cazane,am facut armata in zona aia,este in primele 5 ca frumusete din tara!) :lol:
mdd69ro

Post by mdd69ro »

Desi am postat pe forum, p-aici am uitat sa trec.
Asa ca m-am luat singur de-o ureche si m-am adus aici, sa va spun ca m-am nascut de ziua mea, 26.10.1969, si de aceea nasa mea s-a gandit sa-mi spuna si Mitica pe linga Daniel. Am 1700 mm din cap pina-n picioare si 64 kg imbracat normal (80 kg la copca).
A iesit un Mitroi Daniel Dumitru, inginer, cu o sotie(da bine daca citeste asta, nu ma mai banuieste de nimic :lol: ) si un pusti de 12 ani, pe care unii dintre voi l-au vazut la Lilieci iar altii abia asteapta sa nu-l vada(pentru ca e perfect paralel cu pescuitul :D ; dar mai e timp... :twisted: ). Am fost 10 ani profesor-inginer la un liceu, dar mi-am adus aminte vorba tatalui meu("...daca te prind ca te faci profesor iti rup picioarele..."), si el profesor ca si mama :lol: , si am renuntat. Dar am ramas cu o preocupare: dau meditatii la matematica. Intre timp, lucrez si la CFR, ca sa am o ocupatie permanenta. Cand pot, mai repar cate un PC, mai fac o mobila pentru casa(ca sa ma lase sotia la peste :oops: ), mai ajut cite un vecin la reparat automobilul si in rest PESTEEEEEE!!! Pacat ca restul acesta e cam scurt...
Cam atit de inceput, va salut pozitiv pe toti si sper sa ne vedem sanatosi!
Sanatate maxima!
Sanatate maxima!
Daniel
0723.524.522
Miyagi

Post by Miyagi »

costin stefanescu scrie:Bine ai venit Cornele,fa si o prezentare pt cei care nu te stiu,personal nici eu nu te cunosteam pana Sambata insa mi-a placut ca ai fost de nadejde in actiunile pt Luca si te-ai implicat mult!

Bine te-am gasit si pe tine Costine! Pai sa-i dau drumu` nu?
Sunt casatorit,am 37 de ani,un baiat de aproape 9 ani - viitor pescar (are deja trusa lui personala,capturi active si pescuieste de la 4 ani),sunt fost sportiv si mare patimash. Mi se pune pata pe cateceva si n-o mai las. Sunt pescar maniac si nu inghit prostitutia de nici un fel. Am initiat un topic undeva in care incercam sa scot in evidenta ultimele modificari genetice ale galetarului :D si am ajuns la concluzia ca fac parte din partea pescarilor liberi,ceea ce nu inseamna ca nu-s om de echipa. Imi plac haitele bine inchegate si invingatoare. Da` ce-ti tot torn eu aici? Lasa-ti timp si ocazii sa te uimesc. :)
MULT RESPECT TUTUROR!
danM

Post by danM »

Dumitru Mihalache, Dan pentru cunoscuti, nascut in '62 , pasionat de pescuit in timpul liber pe toate felurile de ape (balti , rauri si in primul rand MAREA NEAGRA ),de ' meserie' functionar public (anul acesta) cu buget redus :D .Sper totusi sa mai ramana ceva finante si pentru iesirile in natura. M-am inregistrat demult dar binenteles ca am uitat sa ma prezint. Cer scuze cu aceasta ocazie!!!
peste, peste, mamaliga prapadeste
Madalin007

Post by Madalin007 »

Bine v-am gasit! Madalin Dirla ,28 ani,Bucuresti,meseria de baza........pescar :lol: !!
Toate cele bune si sa ne vedem/auzim cu bine!!
Claudiu

Post by Claudiu »

danM wrote:Dumitru Mihalache, Dan pentru cunoscuti, nascut in '62 , pasionat de pescuit in timpul liber pe toate felurile de ape (balti , rauri si in primul rand MAREA NEAGRA ),de ' meserie' functionar public (anul acesta) cu buget redus :D .Sper totusi sa mai ramana ceva finante si pentru iesirile in natura. M-am inregistrat demult dar binenteles ca am uitat sa ma prezint. Cer scuze cu aceasta ocazie!!!
Ma bucur cand vad ca se inregistreaza pe forum pescari pasionati si de pescuitul in Marea Neagra. Sper sa avem multe de discutat despre pescuitul in marea noastra.
Bine ai venit!
cezar

Post by cezar »

Madalin007 wrote:Bine v-am gasit! Madalin Dirla ,28 ani,Bucuresti,meseria de baza........pescar :lol: !!
Bine ai venit, Madaline ! Observ ca ai trecut la profesionism ! Realizari marete !
:D :D :D
Madalin007

Post by Madalin007 »

cezar wrote:
Madalin007 wrote:Bine v-am gasit! Madalin Dirla ,28 ani,Bucuresti,meseria de baza........pescar :lol: !!
Bine ai venit, Madaline ! Observ ca ai trecut la profesionism ! Realizari marete !
:D :D :D
Bine v-am gasit dl. Cezar,sanatate si putere de munca va doresc!!
Multumesc la fel!! ;)
Dumitrescu Iancu

Bine ai venit,Madaline,si multe podiumuri anul asta! :lol: Am si o rugaminte la tine:ai mila de Fae si scapa-i si lui cate un mic secret,poate reuseste sa prinda si el un peste punctabil in regim de concurs!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Madalin007

Post by Madalin007 »

Dumitrescu Iancu wrote:Bine ai venit,Madaline,si multe podiumuri anul asta! :lol: Am si o rugaminte la tine:ai mila de Fae si scapa-i si lui cate un mic secret,poate reuseste sa prinda si el un peste punctabil in regim de concurs!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bine v-am gasit dl. Iancu,referitor la rugaminte promit sa ma conformez celor spuse de dv. :lol: :lol:
Toate cele bune si spor la treaba!!!
bebeu

Post by bebeu »

Madaline, bine ai venit prietene !
FAE

Post by FAE »

:D SALVE :D
Iancule ce mila ti-e de mine...??? :? ,"IO de bine...de rau tot mai stiu cite ceva...dar tu...?? :lol: ,crezi ca pescuitul se practica numai pe dunare?
...apopo Madaline...anul asta nu o sa mai ai tu "bulanul" de anul trecut...a zburat vrabia cu bucata de piine...sau vorba romanului...la barza chioara ii face dumnezeu cuib... (este valabil ptr. tine), daca nu mergeai pe burta pe linga CZ...erai la girla, cel putin recunoaste in sinea ta... 8-) de acum inainte am sa am grija sa cad la concursuri linga tine sau in apropiere...! :mrgreen:
;) SA TRAITI BINE ;)
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
FAE

Post by FAE »

:D SALVE :D
...am uitat ...scuze...m-am luat cu raspunsul la "grija " unora dintre colegi si am uitat esentialul...bine ai venit MADALINE...si ai grija mare...pacili-sa sintem prieteni si amici dar pe balta...esti DUSMANUL meu NR 1 declarat...! 8-) , si Jonny...
;) SA TRAITI BINE ;)
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
cezar

Post by cezar »

FAE wrote::D SALVE :D
Iancule ce mila ti-e de mine...??? :? ,"IO de bine...de rau tot mai stiu cite ceva...dar tu...?? :lol: ,crezi ca pescuitul se practica numai pe dunare?
...apopo Madaline...anul asta nu o sa mai ai tu "bulanul" de anul trecut...a zburat vrabia cu bucata de piine...sau vorba romanului...la barza chioara ii face dumnezeu cuib... (este valabil ptr. tine), daca nu mergeai pe burta pe linga CZ...erai la girla, cel putin recunoaste in sinea ta... 8-) de acum inainte am sa am grija sa cad la concursuri linga tine sau in apropiere...! :mrgreen:
;) SA TRAITI BINE ;)
FAE, cand il rupea Iancu pe crap la competitii, tu prindeai pietrusei, cu basca, la stavilarul Tei-Toboc ! :lol: :lol: :lol:

Madalin este la o distanta "stelara" de tine ! Nu cred ca ai sanse, mai bine concureaza si tu la chestii mai accesibile ! ;)
Pescuitul la crap, fotbalul si politica sunt mai grele decat carnea de porc ! :lol:
Dumitrescu Iancu

Fae,pot sa-ti amintesc si lucruri mai recente :roll: :la Cupa APS,Editia a 3a 2009 am ocupat,impreuna cu prietenul George Tomescu,locul 6 din 13 echipe participante,cu peste 40 kg de crap capturat! ;) Pe tine parca te-am arbitrat odata pe Peris= 0(zero) kg,alta data te-am admirat dormin...pardon,"pescuind" la un concurs pe Cercani(mai trebuie sa spun= 0 capturi) si mai gasesc exemple... :lol: :lol: :lol: Asa ca sa nu vorbim de cine si ce stie....ca d-aia l-am rugat pe Madalin,asa,prieteneste...poate s-or lipi si de tine ceva invataturi de la el...macar la pescuitul pe carpodroame,ca la Dunare-nici o speranta! :lol: :lol: :lol:
Sa traiesti(si sa inveti) bine! :D :D :D
Post Reply

Return to “Prezentări”