Aici ne prezentam!

Dacă doreşti să te cunoaştem mai bine, scrie-ne despre tine: cine eşti, de unde eşti, de când şi pe unde pescuieşti, etc.

Moderators: dutustoica, PETREMAN

User avatar
Mircea
Posts: 22
Joined: 14 Jan 2015, 10:50

Re: Aici ne prezentam!

Post by Mircea »

Bine v-am gasit, prieteni pescari

Eu sunt Mircea, pasionat de pescuit din copilarie, asa ca atunci cand familia si serviciul imi permit... stiti unde ma gasiti. Sunt flexibil in ceea ce priveste stilul de pescuit si il aleg in functie de apa, vreme sau dispozitie personala. Simpla iesire in natura, imi provoaca o bucurie de nedescris iar asta face ca nicio partida sa nu fie considerata ratata. Daca nu merge pestele.. no problem, campez, fac focul, invart un ceaun de gulas, fierb o cafea, stau cu ochii-n stele, s.a.m.d. Ca majoritatea membrilor asociatiei noastre, iubesc Dunarea in special si apele curgatoare in general.
Am fost, multa vreme, membrul unei asociatii al carei reprezentant oferea o relatie strict comerciala, de genul "da-mi banul, ia-ti PG-ul, ne vedem la anul". Cand am decis ca vreau mai mult, alegerea unei trupe cu care sa ma identific a fost cat se poate de naturala ~ frecventez deja acest forum de atata timp, incat am impresia ca-i cunosc deja pe unii dintre voi. Mai ramane sa ne strangem mainile pe malul apei. Pana atunci, va doresc zile senine si fire intinse!

Cu prietenie,
Mircea
Last edited by Mircea on 30 Jan 2018, 13:16, edited 1 time in total.
cezar
Posts: 3607
Joined: 23 Oct 2009, 16:11

Re: Aici ne prezentam!

Post by cezar »

Bun venit printre membrii activi, Mircea! :) :) :)
Post Reply

Return to “Prezentări”