Aici ne prezentam!
Moderators: dutustoica, PETREMAN
Re: Aici ne prezentam!
Traiasca Garda si Capitanul.... a se citi " Traiasca APC21 si Adminu' "
s'acu sa zic ca ..... mda, la literatura sunteti pregatiti .... majoritatea, cu pescuitul ....pana la proba contrarie, va cred "pe cuvant" .... la o cafenea, oricum si ...... subsemnatul, VARLAN SORIN, nascut putin dupa mijlocul veacului trecut pe malul Istrului, in Targul de Floci, am plecat dupa "lana de aur" pana am ajuns in cetatea lui Bucur, pe mal de Balta Alba, inainte de nasterea Titanilor ( posed dovada foto, eu cu trestie in mana si in fundal peisaj cu oi si magar cam pe unde e biserica acum ), asta pe la leat MCMLXII.
De XXX ani, fac sex cu Delta, de fapt ea cu mine, .... ma face cum vrea ea, pe unde ma prinde, pe brate sau pe la buric, in Mila ei, aici m-a fixat de XV ani. Dar mi-a placut " si ma mai duc, si ma mai duc", ca Scufita in padure pe la lup.
Dovada ca-mi place ? ...am rupt de la gura copilului ( 25 ani ) si mi-am facut acareturi: corturi, barca, motor, generator, aragaz, calabalac ( lipoveanu sa traiasca, ca le depozitez la el in magazie ) si ma "internez " cate 3 saptamani la valtoare, Sontea, Baba Rada, Dunarea Veche sau prin zona, ............. hai ca mai am putin si iese un capitol din " Viata si opera " mincinosului " VARLAN, haiduc de balta "....poate va mai zic si altadata sau la o udatura de.... cafenea , ca deja am plecat cu gandul la nuferi, stuf, cormorani, lebede ( bune , domne, bune ....., bucatarul sa traiasca ....!!!...gata, altul la rand
in rest ....la mine functioneaza tot : mult noroc, succes maxim ... pana la " rahat" in traista .... ceea ce va urez si DOMNIILOR VOASTRE, BOIERI
s'acu sa zic ca ..... mda, la literatura sunteti pregatiti .... majoritatea, cu pescuitul ....pana la proba contrarie, va cred "pe cuvant" .... la o cafenea, oricum si ...... subsemnatul, VARLAN SORIN, nascut putin dupa mijlocul veacului trecut pe malul Istrului, in Targul de Floci, am plecat dupa "lana de aur" pana am ajuns in cetatea lui Bucur, pe mal de Balta Alba, inainte de nasterea Titanilor ( posed dovada foto, eu cu trestie in mana si in fundal peisaj cu oi si magar cam pe unde e biserica acum ), asta pe la leat MCMLXII.
De XXX ani, fac sex cu Delta, de fapt ea cu mine, .... ma face cum vrea ea, pe unde ma prinde, pe brate sau pe la buric, in Mila ei, aici m-a fixat de XV ani. Dar mi-a placut " si ma mai duc, si ma mai duc", ca Scufita in padure pe la lup.
Dovada ca-mi place ? ...am rupt de la gura copilului ( 25 ani ) si mi-am facut acareturi: corturi, barca, motor, generator, aragaz, calabalac ( lipoveanu sa traiasca, ca le depozitez la el in magazie ) si ma "internez " cate 3 saptamani la valtoare, Sontea, Baba Rada, Dunarea Veche sau prin zona, ............. hai ca mai am putin si iese un capitol din " Viata si opera " mincinosului " VARLAN, haiduc de balta "....poate va mai zic si altadata sau la o udatura de.... cafenea , ca deja am plecat cu gandul la nuferi, stuf, cormorani, lebede ( bune , domne, bune ....., bucatarul sa traiasca ....!!!...gata, altul la rand
in rest ....la mine functioneaza tot : mult noroc, succes maxim ... pana la " rahat" in traista .... ceea ce va urez si DOMNIILOR VOASTRE, BOIERI
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"
Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
Sorin Varlan
Bine ai venit !
Frumoasa prezentare!
Frumoasa prezentare!

Bravos si bine ai venit in randul celor mai mincinosi ......
Ma sparg de ras de fiecare data cand trec cu masina la intoarcerea din delta pe langa indicatorul "Targul cu Floci"
Cele bune.

Ma sparg de ras de fiecare data cand trec cu masina la intoarcerea din delta pe langa indicatorul "Targul cu Floci"
Cele bune.
Valic
0744 644 368
0744 644 368
Booon. Bine ai venit! si tine aproape....si vb lui nea'Cezar..."Frumoasa prezentare"... 

Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.
pitigoi.catalin@gmail.com

...cum spune un prieten drag mie ardelean....NO BINE...

SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
Tel: 0722.914.826.
Cu stima,
Dan Adrian Surdu, 51 acum, bucurestean, constructor, studii superoare.
Am aflat acum 5 ani ce inseamna placerea Pescuitului !
De atunci, in profida varstei, astept ca un copil placerea unei noi iesiri pe langa o apa.
Nu este boala, microb, astea sunt lucruri urate. Pescuitul este un lucru frumos !
Tentativa de autoevaluare : Incepator, dorinta de a invata de la fiecare, vesel, bun coechipier.
Am stat cateva luni urmarind acest site si azi am facut pasul, poate in toiul unei dispute unde nu am acum dreptul sa ma pronunt, dar vreau sa fac si eu parte si din Clubul pescarilor Dunareni.
Viata e grea, dar aspra !
De atunci, in profida varstei, astept ca un copil placerea unei noi iesiri pe langa o apa.
Nu este boala, microb, astea sunt lucruri urate. Pescuitul este un lucru frumos !
Tentativa de autoevaluare : Incepator, dorinta de a invata de la fiecare, vesel, bun coechipier.
Am stat cateva luni urmarind acest site si azi am facut pasul, poate in toiul unei dispute unde nu am acum dreptul sa ma pronunt, dar vreau sa fac si eu parte si din Clubul pescarilor Dunareni.
He he! Bine-ai venit!Lorelai wrote:...
...
Să văd eu ce mai zici când toţi prind şi tu... te dai ecologist, doar dai de mâncare la peşti.
Să mai zici şi-atunci că e frumos!

A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
-
Bine ai venit,Dane!Greu te-ai hotarat,dar mai bine mai tarziu decat niciodata!O sa rezolvam si cu apartenenta la Clubul Dunarenilor,totul este sa-ti faci timp sa participi la iesirile in grup!
Bine ai venit, prietene!Lorelai wrote:Cu stima,
Te asteptam in Clubul Dunarenilor !

....iarta-i Adriane, ca asa sunt unii mai " pizmashi ", la cate "brancuse" dau pe rame, boille si alte alea .... mai bine eco, in mijlocul naturii, de-o "brancusa" cumperi doze sau un demi si stai de chibitz si le faci capul mare, mai trece un lipovean , te bagi in seama cu el si tot te alegi cu doi baboi mai acatarii si la final iesi cel mai bine. Frumoasa este iesirea'n natura, cu gashca, cu povestile, cu caterincile, cu focul de seara .. si sunt inca multe de zis, dar o sa vezi tu, important e ca te-ai hotarat.rebeu wrote:He he! Bine-ai venit!Lorelai wrote:...
...
Să văd eu ce mai zici când toţi prind şi tu... te dai ecologist, doar dai de mâncare la peşti.
Să mai zici şi-atunci că e frumos!
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Sorin Varlan
Sorin Varlan
-
Va salut! Mie-mi zice Sile. Merg cat pot de des (sau mai rar, dupa caz) in Delta. Cand sunt in sevraj mai scap si cate-o balta. N-am ajuns inca pe Chilia dar sper sa schimb lucru asta cat mai curand.
Bine ai venit printre noi Sile...si sa de-a Domnu' sa faci focul cat mai repede pe Chilia....
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
-
Bine ai venit!Tine aproape,avem in program anul asta si o iesire pe Bratul Chilia!Esti invitatul nostru!svasile1970 wrote:Va salut! Mie-mi zice Sile. Merg cat pot de des (sau mai rar, dupa caz) in Delta. Cand sunt in sevraj mai scap si cate-o balta. N-am ajuns inca pe Chilia dar sper sa schimb lucru asta cat mai curand.
Sa traiesti Vasile! Bine-ai venit si nu-ti face griji de Chilia. Vorba lui Catalin si a lui Iancu important e sa gasiti lemne uscate pentru foc ca la activitati ne pricepem noi.
Mihai Chitescu, 36 ani, auditor extern. Pescuitul il practic de la 10 ani...Ma bucur sa ma aflu printre voi si sper sa pot participa la actiunile asociatiei (cu gandul sunt prezent).
Sile, Mihaichi, fiti bineveniti!!!...
Ati nimerit unde trebuia
Ati nimerit unde trebuia

0762 747 895...0732 085 740
Multumesc, eu sunt convins de asta! Toate bune!
nexu wrote:Sile, Mihaichi, fiti bineveniti!!!...
Ati nimerit unde trebuia
-
Multumesc tuturor pentru urari. Cat despre lemne sper sa gasesc si pe Chilia pentru un focusor
.Iar daca nu gasesc multe lemne il fac mai mic.

-
Sa mai zica cineva ca romanul nu gaseste solutii!
M-a dat gata gratarul lui Vasile!!!
Iesirea pe Chilia va avea loc in august-septembrie,vom hotara in curand data exacta!Locatia taberei inca se mai discuta,dar sigur vom avea lemne
!

Iesirea pe Chilia va avea loc in august-septembrie,vom hotara in curand data exacta!Locatia taberei inca se mai discuta,dar sigur vom avea lemne