Sonar

Despre echipamente şi accesorii pentru pescuit

Moderator: Pacapescarul

Post Reply
dan71ro

Sonar

Post by dan71ro »

Are cineva experienta cu sonarele existente pe piata. As dori un astfel de dispozitiv pentru uz pe o barca atat pe Dunare cat si pe baltile adiacente. Ce sfaturi imi puteti da avand in vedere preturile f mari?
Armand

Re: Sonar

Post by Armand »

Salutare!

Iti recomand ceva de genul asta :http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... m1&Go.x=18

Cu mentiunea ca genul asta de sonare sunt gandite ca sonare fixe, deci pe langa ecranu proprizis o sa ai sonda ce trebuie de pus in varf la un bat care trebuie de prins pe barca si bateria de 12 volti.

Iti recomand sa iti iei asa ceva intai si abea apoi, in functie de experienta pe care o capeti, o sa poti sa iti iei ceva mai performant...daca vei simti nevoia.

Ca idee generala, sonarul are rolul sa iti dea o idee asupra conformatiei fundului si abea in ultimul rand sa iti spuna daca sunt pesti in zona.
valic

Post by valic »

dan71ro wrote:Are cineva experienta cu sonarele existente pe piata. As dori un astfel de dispozitiv pentru uz pe o barca atat pe Dunare cat si pe baltile adiacente. Ce sfaturi imi puteti da avand in vedere preturile f mari?
Armand,

Suna-ma si-ti povestesc cum sta treaba, eu am trei sonare .......... asa ca ........ mai stiu cate ceva ............. parerea mea ..........
Valic
0744 644 368
dan71ro

Post by dan71ro »

voi suna pentru detalii.
Multumesc.
Armand

Post by Armand »

valic wrote:Armand,

Suna-ma si-ti povestesc cum sta treaba, eu am trei sonare .......... asa ca ........ mai stiu cate ceva ............. parerea mea ..........
Vali, eu am deja un Huminbird Piranhamax210 care imi este suficient deocamdata.

Cand o sa vreau sa il schimb, te sun pentru ca sunt sigur ca mai am de aflat cate ceva!

Multumesc!
junior9007

Post by junior9007 »

Am rugamintea daca ar putea cineva sa-mi spuna unde gasesc sa cumpar o sonda (ratzusca) pt un sonar hummindbird RF15 culoare verde-varianta americana.Am vazut pe sit-ul Cabellas dar nu stiu cum sa o procur de acolo.Multumiri.
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Incearca la NMmarine ,mag este langa fostul mag Prisma de la Corbeanca.Ei aduc orice de la Huminbird la comanda ,daca nu au pe stoc . ;)
junior9007

Post by junior9007 »

Multumesc de raspuns.
Adi11

Post by Adi11 »

Salutare!
Am dat si eu comanda de un sonar de la Huminbird, Piranha Max 160,ce parere aveti despre el?Il stie cineva?
Post Reply

Return to “Echipamente pentru pescuit”