Multumesc anticipat!
Poate ar fi fost bine sa postez la "Atelier"...Moderatorul stie mai bine si daca e cazul o poate muta linistit...Multumesc!

Sanatate maxima!
Moderator: Pacapescarul
Baieti, nu poate fi considerata reclama, asta-i clar !mdd69ro wrote:cam asa arata, sper sa nu fie considerat drept reclama, desii...![]()
http://www.cricosfishing.ro/index.php?m ... e&pID=1663
Sanatate maxima!
Nici dacă se montează doar două ace?cezar wrote:Baieti, nu poate fi considerata reclama, asta-i clar !
Dar, un pic...nesportiva, cam este !
Nu se ridica,Ionut,plumbul este dimensionat sa tina dopul de pluta la fund!Problema este sa faci nada destul de vascoasa sa stea pe dop si sa reziste la contactul cu apa!Am vazut montura,dar nici mie nu mi-a inspirat prea multa incredere!mikcutu wrote:este o vrajeala ieftina...sau scumpa...tot vrajeala este...numai montura specializata nu este...
dupa ce cade mamaliga de pe dop, intreg echipamentul se ridica la suprafata...
Dumitrescu Iancu wrote:Domn` Profesor,sunt absolut de acord cu explicatia pentru poza trimisa de Peter!Cat despre cealalta poza, va garantez ca este vorba de un nenorocit dop de pluta,(si folosit pe deasupra) cu caneluri manufacturiate!La montura vazuta de mine,plumbul cade pe fundul apei,iad dopul ridica nada(cea mai uzuala-mamaliga) la 15-20 cm deasupra fundului(se zice ca novacul se hraneste "intre ape" si de aici ideea monturii!)
Nada se desface,pestele absoarbe inclusiv acul...principiul oricarei bombe,numa` ca asta este "suspendata"!!!
Cele mai rezultate bune, au fost la bomba cu pufi mari si verzi, aceia de menta sau scoica...da` am cunoscut niste chinezi, care pescuiesc in Romania si sunt cei mai pescari buni, la caras si crap chinezesc...mdd69ro wrote:... unde nada ar sta mai bine; acum nu stiu daca 15-20 de cm deasupra fundului, dar sigur o ridica si de la curentul de la fundul apei, o imprastie si vine novacu' la muscat; cred ca o sa o incerc cu 2 ace sa vad daca are eficienta;multumesc de raspunsuri!sanatate maxima!
si ia novacu la undita????nexu wrote:Cele mai rezultate bune, au fost la bomba cu pufi mari si verzi, aceia de menta sau scoica...da` am cunoscut niste chinezi, care pescuiesc in Romania si sunt cei mai pescari buni, la caras si crap chinezesc...mdd69ro wrote:... unde nada ar sta mai bine; acum nu stiu daca 15-20 de cm deasupra fundului, dar sigur o ridica si de la curentul de la fundul apei, o imprastie si vine novacu' la muscat; cred ca o sa o incerc cu 2 ace sa vad daca are eficienta;multumesc de raspunsuri!sanatate maxima!
Pt novac si alti chinezesti, ei folosesc o montura cu un forfac, care sa ajunga aproape de suprafata apei, daca apa are 1,5m, forfacu` va avea 1,3-1,4m, iar acu`, sustinut de un flotor, va fi infipt intr`o peleta imensa, care provoaca un nor de fitoplancton)ceva care poate fi procurat numai de la chinezi...nu e nicio vrajeala, iar atata timp cat afli ca unu` da pe`o varga(undita) de 3,6m, ceva peste 150eur, iar pe un set de 3 plute, in jur de 25-30eur, parca te face sa intri la idei