2 am auzit si eu ca este anul acesta, DOAR PENTRU CRAP(daca-l prinzicostin stefanescu wrote:Nexule,esti sigur ca taxa e ca anul trecut,adica 200 roni pe dig ? mi s-e pare cam ciudat sa fie digul plin de pescari unul langa altul la 2 bulioane!!

Moderator: Pacapescarul
2 am auzit si eu ca este anul acesta, DOAR PENTRU CRAP(daca-l prinzicostin stefanescu wrote:Nexule,esti sigur ca taxa e ca anul trecut,adica 200 roni pe dig ? mi s-e pare cam ciudat sa fie digul plin de pescari unul langa altul la 2 bulioane!!
costin stefanescu wrote:Nexule,esti sigur ca taxa e ca anul trecut,adica 200 roni pe dig ? mi s-e pare cam ciudat sa fie digul plin de pescari unul langa altul la 2 bulioane!!
Prietene, parerea mea este sa schimbi locatia, avand in vedere cota incredibil de mare a Dunarii. Inca de acum trei saptamani (cand am fost pe acolo) erau inundate locurile de pescuiala, iar intre timp apa a mai crescut cu cca 65 cm.Discretul wrote:Saliu!Duminica vreau sa merg pe Dunare!ori pe ARA ori spre Slobozia [GR];daca doreste il pot lua cu mine fara nici un cost doar sa aiba permis;mai merg cu un nepot,atat!Mentiune:nu am mai fost niciodata deci..nu cunosc locurile
Aveam ceva in minte, dar ploaia de aseara m-a intors din drum...rebeu wrote:Ai vreun loc anume în vedere? sau doar aşa...
n-am mai fost in amonte de baraj decand cu ploile astea,noaptea cadea somn si salau acolo,cum se prezinta apa , e tulbure-crescuta?Discretul wrote:Eu vreau sa ma duc sambata si duminica pe Arges,la Posta,in balastiera[langa draga];am fost si duminica insa ...nu am avut un tzac toata ziua;cred ca mi-am ales cel mai adanc loc de pe balta..cca 6 m!!:)) insa....nu ma las pana nu il momesc pe crap in locul ala!!ma voi duce la 2-3 zile si ii arunc momeala acolo,fara sa pescuiesc! in schimb..cei de pe malul opus il "rupeau" pe salau si stiuca-marlita ..la pestisor si chiar la rama!
am trecut astazi pe la ora 16, in acea balastiera de la posta erau cativa pescari dar nu am vazut sa traga, erau fara activitate,apa era cam tulbure dar nu crescuta ,am stat cam 1 ora in spionaj,plecasem cu gandul spre dumitrana si la rondu din bragadiru am facut dreapta (mintea...),eram pregatit cu viermi rame rosii,negre si hotarat pe el ,dar un telefon a stricat treaba,asa se intampla cand fugi de la munca pe balta.paulletta wrote:Care mergi maine la pescuit???
Nu am o tinta exacta.....un Arges ceva pe la Dumitrana, pe la km 36...etc.
Astept propuneri.
Daca nu este niciun amator plec la Rosu la bibaneala
0721/735.634.
0766/782.363.