Felicitările mele!

Moderator: Pacapescarul
Las' ca nu-i prima data!Stii tu,"cin' s-aseamana,s-aduna"!Mihai Vinturache wrote:Iancule, am gandit la fel!
Mai bine mergeau cu noi pe Chilia, prindeau mai mult ! Iar daca-l tineau de vorba pe Mihai Murarasu, poate luau si aici "captura".Dumitrescu Iancu wrote:Au participat 21 reprezentative si ai nostri merita felicitari pentru locul ocupat!
As remarca,totusi,rezultatele generale,zic eu,foarte slabe:un total de 73 pesti prinsi,887kg in total si captura de 10,630kg pt patru zile de concurs,la nivel de CM !![]()
Cred ca Tancabestiul,ca sa dau primul exemplu ce-mi vine in minte,ar fi dat rezultate mult mai spectaculoase!
Nu a intrat echipa lui Mitranescu in concurs. Dan l-a inlocuit pe Mihai Stanescu (a acuzat probleme de sanatate)mikcutu wrote:Parca echipa lui Mitranescu era rezerva, stiti ce s-a intamplat ce a jucat?
Dumitrescu Iancu wrote:Cristi,Mitranescu cu captura,tot la mamaliga oare?![]()
Tata lu' Hercule,zeus wrote:Parerea mea strict personala este ca lotul national nu este reprezentativ....sunt ferm convins ca in tara sunt foarte multi pescari buni dar toate etapele de calificare sunt foarte ciudate, obositoare...etc!
La unele concursuri sunt fel si fel de reguli....puncteaza cantitatea, coroborata cu nr de bucati prinse....facultate iti trebuie....ne complicam ca dracu.....transpiri pana citesti un regulament! Am impresia ca ne complicam viata mai mult decat trebuie!
Oricum.....Felicitari participantilor!!!
Hummm... m-am dus pe linku' ăla de reţete... nu postase încă nimeni... aşa că m-am abţinut să scriu eu primul... marea taină la mămăliga aia este apa!!! Să faci mămăliga cu apa din lacu' unde pescuieşti! Na c-am zis-o! Nu e tehnică ci doar un exerciţiu de logică.FAE wrote:SALVE
![]()
Voi nu stitii ca D. Mitranescu are reteta propie ptr. orice concurs...este foarte simplu...fabrica MAMALIGA la locul faptei....si asta conteaza foarte mult,am incercat si "IO aceiasi metoda si ...ghici...! exact cum m-a asteptam...punct ochit ,punct lovit.
Ionuţ,zeus wrote:Ma lasi....si regulamentul ala a fost cumva supus dezbaterii publice??? S-a intamplat ceva ca la ...revolutie(cu r mic)...! De ce sa ne supunem unor canoane???...ce vor unii...sau ceilalti!?
Etapele alea cu uite tenu nu e tenu...ce au fost?...joc de glezne?...sau ciocu' mic!
FAE,FAE wrote:SALVE
![]()
Felicit si "IO echipa ROMANIEI dar trebui sa fim si obiectivi putin...ptr. acele asa zise etape de calificare de ce nu se spune ca aveau taxe enorme ptr. a participa multi dintre pescari de crap...!"IO sint sigur ca sint foarte multi mult mai buni ca ei dar nu au avut bani ptr. taxa prohibitiva care a fost stabilita numai ptr. a exclude pe foarte multi...voi credeti ca au fost corecte conditiile...???gresit...NU... cei care au participat la etapele de calificare si-au asigurat din start un "ATU" in plus,de altfel se poate vedea ca majoritatea au fost sponsorizati de magazinele cu articole de pescuit.