Stiu ca, numerosi membrii ai ACP au fost la Gura Portitei, de aceea va rog sa va faceti mila de un biet copil si sa-l indrumati pe calea cea dreapta, spre a nu face pacatul de a pune trusa de pescuit in cel mai intunecat ungher al camarei, ca promit ca anul viitor nu mai stresez cu permisul.

Dupa cum bine intuiti, o buna bucata din acest concediu (ca si anu trecut) il voi petrece la Portita si sunt intr-o mare dilema, la ce dau si unde??? Anu trecut (cu parere de rau, nu am participat la actiunea APC am fost mai tarziu, separat) m-am dus cu o hidro-bicla pe lac, in dreapta cum iesi de la Portitza, am legat-o de stuf si... dai, si dai, bataie cu soarele, crunt. Am bagat numai porumb (carnea lasata la putrezit, n-a apucat sa miste) si-am luat numai vreo 2 carasi si-o rosioara. Apoi mi-am adus aminte de berea rece si m-am intors la adapat.
Acu ma duc la cazare cu frigider, si-mi iau vreo 2 kile de rame,viermusi, alea alea.
Da, zic, mai intai, sa intreb si la domniile voastre, ceva sfaturi aveti? Sa nu ma duc bou si sa ma intoc... la fel. Acu la cata apa e acolo, imposibil sa nu salvez vreo sirena de la innec, da poate si un monstru ceva!
Va multumesc pt sfaturile voastre, cu ce, la ce, si unde.