Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Nu-ti fa griji, apa are maxim juma de metru langa ponton ...laloi wrote:Mersi mult pt detalii, Relu... Acu ce ma ingrijoreaza e cum o sa incapem doi insi pe un ponton, mai ales acu dupa Pastesper ca-s rezistente
Domnu ReluRelu wrote:Mai sunt si situatii in care D-l George nu-si respecta "clientii" !cezar wrote: .....
Concret, despre balta lui George...ce sa spun? Pacat de eforturile si amabilitatea gazdei.
Daca nici regimul de puscarie nu ajuta, atunci chiar nu mai este nimic de facut !
Exemplu :
De cateva zile am vorbit cu D-l George si am rezervat un anume ponton pe "patrat". Mai exact am vorbit luni, vineri, si ieri. Toate bune si frumoase, plec azi dimineata la ora 5 de acasa, iau momeala, si la ora 6 fix eram pe ponton. Ma apuc de preparat nada, si la un moment dat apare D-l George si-mi spune ca nu mai poate sa ma lase pe acel ponton, pentru ca vin cei la APS, si ca pontonul respectiv e al lor, etc etc etc ...
Evident ca m-am blocat, enervat, si chiar nu stiam ce sa fac. In final ( de ce nu stiu !! ) m-am mutat pe alt ponton, cand in mod normal ar fi trebuit sa plec si sa nu ma mai intorc niciodata !!!
Mai mult decat atat, D-l George imi da telefonul D-lui Vasile ( parca ), sa-l sun si sa ma descurc EU cu el !!! Il sun, si-mi spune foarte frumos ca e pe drum, ca e pontonul lui, etc etc etc..
Va dati seama ca s-a ales praful de tot cheful si buna dispozitie pe care o aveam, mai ales ca am planificat partida asta de saptamana trecuta.
Oricum pe Greaca nu voi mai calca, si sincer imi pare rau ( patratul e numai bun pentru feeder ), dar am minima pretentie sa fiu respectat !
Ce vreau sa mai adaug:
- Stiu de protocolul APS in legatura cu patratul de la Greaca
- Asta a fost si motivul pentru care am confirmat de 3 ori, inclusiv ieri dimineata rezervarea !
Civilizat ar fi fost sa se procedeze asa:
- Explicat celor de la APS ca nu se anunta o partida in seara dinainte, si ca pontonul e ocupat.
sau
- Sa fiu anuntat telefonic de aseara ca pontonul nu mai e liber.
Noi sa fim sanatosi ...
Laloilaloi wrote:Dl Relu, se poate sa mentionati care este acel ponton? (prezidential) Va intreb acest lucru doar prin prisma faptului ca acu sambata, 30 aprilie, voi participa la un concurs pe Patrat, si sa vad cum masluiesc tragerea la sorti sa pic pe el
In rest promit sa nu il gasiti ocupat de mine
Maracini ,buturugi nu sunt si urarile, fiecare dupa sufletul lui,acum daca vroiai informatii despre balta cele mai bune informatii sunt cele culese personal. Cat priveste contractul dintre APS si Balta Greaca Crcani nu avem nici o obligatie sa facem public pe diverse forumuri care sunt pontoanele noastre. Noi nu vrem decat atat, cum noi respectam acel contract avem pretentia ca si George sal respecte.Dar daca George a spus ca acele pontoane sunt ale noastre era clar ca pe ele nu putea intra alcineva fara sa fim instiintati in prealabil.Ca sa evitam pe viitor situatii similare vom monta pe pontoanele noastre placute de identificare cu Nr. pontonului si sigla noastra.laloi wrote:Dl Mitrea, daca descrierea de mai sus data Dlui Relu era facuta o data cu lansarea Patratului (si pe pescuitul.ro, si pe site-ul APS), in mod sigur nu se mai ajungea la aceste situatii confuze... Cat priveste comment-ul meu, atat aici cat si pe dincolo caut sa aflu cat mai multe despre balta in vederea concursului si atat, unii pescari nu-s atat de secretosiIn rest, sanatosi sa fim si fire intinse la concurs (unii de la peste, unii de la maracini, salcii, ciocanitori etc...
![]()
)
Stimate domn Mitrea , dv mai numiti asta ...... ,, pescuit " ( in sine ) ? Mie , fara suparare , imi suna a programare la medicul de familie .Vasile Mitrea wrote:
Maracini ,buturugi nu sunt si urarile, fiecare dupa sufletul lui,acum daca vroiai informatii despre balta cele mai bune informatii sunt cele culese personal. Cat priveste contractul dintre APS si Balta Greaca Crcani nu avem nici o obligatie sa facem public pe diverse forumuri care sunt pontoanele noastre. Noi nu vrem decat atat, cum noi respectam acel contract avem pretentia ca si George sal respecte.Dar daca George a spus ca acele pontoane sunt ale noastre era clar ca pe ele nu putea intra alcineva fara sa fim instiintati in prealabil.Ca sa evitam pe viitor situatii similare vom monta pe pontoanele noastre placute de identificare cu Nr. pontonului si sigla noastra.
CHRISTOS A INVIAT , Nea Ioane ! La Multi Ani !!!ionpescarul wrote:Pictore tu esti pescar de Dunare tata,iti dau un sfat, nu te baga in discuti despre balti ,iti vei face singe rau degeaba,eu unu nu ma bag in asa ceva ,ma fac ca nu ii vad si e mai bine pentru mine ,sint alte mentalitati ,alti oameni , e o etapa in pescuit pe care noi ,cel putin eu ,am depasit-o .Lasai bre in chinul lor ,de ce sa ne chinuim si noi benevol.
..........................................................................modigliani wrote:CHRISTOS A INVIAT , Nea Ioane ! La Multi Ani !!!ionpescarul wrote:Pictore tu esti pescar de Dunare tata,iti dau un sfat, nu te baga in discuti despre balti ,iti vei face singe rau degeaba,eu unu nu ma bag in asa ceva ,ma fac ca nu ii vad si e mai bine pentru mine ,sint alte mentalitati ,alti oameni , e o etapa in pescuit pe care noi ,cel putin eu ,am depasit-o .Lasai bre in chinul lor ,de ce sa ne chinuim si noi benevol.
Prietene , ... scurt , .... nu-i de mine toata ,, UFO-logia " asta . Cu respect o spun , fara pic de ironie . Dar asa cum a spus Nea Ion , e mai bine sa-mi fac ,, bagajele " din discutie si sa va las sa combateti conditiile nemaipomenite si nemaiantalnite in pescuitul Sportiv si palpitant de pe Greaca-Cercani .catalin232 wrote:@modigliani
Si eu sunt pentru locuri de pescuit salbatice , dar deocamdata este prohibitie si ca pescar traiesti cum poti in lunile astea. Nu stiu cum e pe Greaca (balta mare) , dar pe Patrat nu ai dreptate nici 1 %, ai fi putut urmari rezultatele concursului la Feeder organizat acolo si ti-ai fi facut o idee. Cel putin deocamdata pestii nu au nume si nu sunt nici pe departe atat de usor de pacalit precum iti imaginezi.
Exact pe principiul pe care mergi, la fel si eu nu am calcat in viata mea pe ultra renumita MV2, Greaca-Cercani si ce carpodroame or mai fi, prefer baltile "no-name" de unde atunci cand scoti un peste de 3kg seaca apa , pentru ca probabil este singurul![]()
![]()
Dar de Patrat chiar nu ai dreptate, la 50 ron/12ore 5 kg caras retinut + 1 ciortan (pentru cine intereseaza), civilizat si frumos amenajata este una din cele mai decente balti pe care o cunosc in jurul Bucurestiului.
Totusi balta anul asta a intrat in circuit asa ca poti merge si pune tu nume la pesti![]()
![]()
, dar mai intai trebuie sa ii prinzi
Olly, regimul e acelasi ca anul trecut, adica abonament anual ?murphy7 wrote:Am facut doua iesiri acum vreo 2 saptamani, una ziua si una noaptea. Rezultate la fel, crapi pana in 4 kg, n-am vazut sa prinda cineva mai mare. Foarte aglomerata balta in week-end, trebuie facuta rezervare din timp.