Daca doreste cineva informatii la cald poate sa ma sune (mai putin intre orele 01-05 AM

Sa ne auzim cu bine!
Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
hummm! intre 01 si 05 ar fi mai interesant. Am sa ma gandesc un pic.mihai_mura wrote:Maine 30 august amerizez la Crisan. Mai mult turist decat pescar.![]()
Daca doreste cineva informatii la cald poate sa ma sune (mai putin intre orele 01-05 AM).
Sa ne auzim cu bine!
Pai nu v-a controlat ca nu ati stat la cort ............. cum iti explici ca nu erau corturi .................. ?!mihai_mura wrote:Dupa cum spuneam - mai mult turist decat pescar. Totusi doua zile am fost la pescuit.
Pe coana stiuca am cautat-o pe Bogdaproste, dar nu a venit la intalnire (ca de obicei). In schimb am dar de ciortan- intre 2-5 kg, carasoi de 500-800 g si rosioara mare pe Dunarea Veche pe intinsura. Numai dupa ora 16 trageau pana se intuneca. Carasul la boabe dulci de porumb iar crapustenii la 3-4 boabe de porumb uscat (cercel).
Tantarii te mancau de viu seara in sat si ziua daca te apropiai de stuf. In barca era acceptabil.![]()
Nici un cort campat pe nicaieri. Nu ne-a controlat nimeni.
Pescari putini - 3-4 barci pe Dunarea Veche.
Pai nu erau corturi fiindca le-a luat apa .valic wrote: Pai nu v-a controlat ca nu ati stat la cort ............. cum iti explici ca nu erau corturi .................. ?!
Coane Vali, au intrebat de tine si daca mai ai obiceiul sa mergi la ghicitoare sau la BAMBOO.Valentin Petrovici wrote:Coane bine ai sosit. Ceva vesti de pe la patriarhie?