Mai ales ca intam in "extrasezon"!

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Esti fenomenal, prietene, la aia ma gandeam si euClaudiu wrote:Asta vara, undeva cam la 1 mila marina in largul marii, cu prietenii din Bucuresti.
Desigur, au mai fost cateva, dar asta mi-a placut cel mai mult...
Te cred Mariane, mai ales că şi pentru mine tot una d'asta contează. Ieşirea din primăvară de la Perivolovca a fost de nota 14, să trăieşti Gagimane.....Adar Marian wrote:Cea ma frumoasa partida de pescuit in 2009, a fost una in care n-am prins niciun peste, fie ca ma credeti, fie ca nu.
Da ciorba de peste facuta de baiatu in stil livovenesc, cum a fost ? ahhh ?Albatrin wrote:Te cred Mariane, mai ales că şi pentru mine tot una d'asta contează. Ieşirea din primăvară de la Perivolovca a fost de nota 14, să trăieşti Gagimane.....Adar Marian wrote:Cea ma frumoasa partida de pescuit in 2009, a fost una in care n-am prins niciun peste, fie ca ma credeti, fie ca nu.
Minunată................sau după benzinăreasa, pardon benzină, la Murighiolvalic wrote:Da ciorba de peste facuta de baiatu in stil livovenesc, cum a fost ? ahhh ?Albatrin wrote:Te cred Mariane, mai ales că şi pentru mine tot una d'asta contează. Ieşirea din primăvară de la Perivolovca a fost de nota 14, să trăieşti Gagimane.....Adar Marian wrote:Cea ma frumoasa partida de pescuit in 2009, a fost una in care n-am prins niciun peste, fie ca ma credeti, fie ca nu.
Nu am mai fost...am aproape doua luni...treaba...vant in buzunare....! Am sunat acu' doua saptamani, erau cativa care prindeau dar slab fata de asta-vara. in schimb oamenii se distrau la caras. Anul trecut am fost in noiembrie(pe la inceputul lunii) si am prins doi ciortani si 10 kg de caras. Asa de bine a fost..si 'cald'costin stefanescu wrote:Apropo Rumburak,ai mai fost pe Blasova,o mai merge oare la vremea asta?
Ionuţe frate,zeus wrote:......Daca vrei inf. suplimentare...ma interesez si te anunt.
Cu administratorul societatii nu am glume, o singura data am purtat un dialog, ocazie cu care am punctat niste aspecte nefavorabile mie ca si individ. Erau niste paznici care ma sufocau, ma controlau la sange, fapt care m-a determinat sa clarific niste aspecte. In schimb am un dialog cu seful pazei(adm baltii), om cu care se poate discuta intr-o oarecare masura. Pe balta aia nu trebuie sa iti faci intrare, trebuie doar sa demonstrezi ca esti un om(sau grup) care isi vede de treaba, respecta anumite reguli. Si asa am avut surpriza sa ajung pe balta si sa nu gasesc locul vizat liber, sa fiu deranjat de ghertoi(muzica, plansete,zgomote...)...toate aceste probleme le-am rezolvat aproape singur.Albatrin wrote:Ionuţe frate,zeus wrote:......Daca vrei inf. suplimentare...ma interesez si te anunt.
N-ai vrea tălică să-i faci patronului "dăpă" Blasova o întrebare despre "cum şi-n ce condiţii" s-ar lăsa "călcat" de joi seara şi până duminică după prânz, de o "şleahtă" de fo' 25-30 de aşa zişi "pescari", cu muieri, puradei, cătei, etc., dar care lasă locu' "bec" după ce-au plecat şi nici nu-şi burduşesc portbagajele cu oareşce capturi, că nu sunt "chiar" cu foamea-n gât ?
Nu de alta dar s-ar putea s-o pună, şi el şi noi, de un "joint venture" de prin aprilie şi până-n octombrie, aşa să fie bine la toată lumea. Ce zici?