Banuiesc ca el dadea la stiuk si prindea salau !!!

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Deci e clar! Pana nu i-ai vazut culoarea nu te-ai lasat. Acu` o sa-ti puta mainilii tot anu`.costin stefanescu wrote:pai Mariane,digul arata cam asa
fara gluma e impecabil digul,n-ai treaba,am dat la tevi,pana in canalul unde isi tine politia de frontiera salupele
Hai bah ca te bungheshti tu pan` la urma sau ti-oi zice la urmatoarea cafenea.costin stefanescu wrote:bah,ce dracu vorbesti nene ca nu-nteleg,stii fo sapte dialecte mai speciale?
Bah mi-a fost dor de rebeu si l-am tot pomenit. A cam lipsit din gask de teribili. Ce face?rosu razvan wrote:Costine sa imi desenezi si mie o harta cu locu de dat la "stiuk " , k duminik sunt cu Rebeu la datorie si vreau sa prins si eu ceva "stiuci" !
da asa e,n-am avut norocul vostru sa luam ciortani insa am avut noroc la tantariPiranya wrote:Am fost pe Ara cu inca 2 prieteni din apc21 de vineri pana ieri la amiaza. Am prins caras , platica frumoasa , scobar iar spre dimineata am luat 2 ciortani unul la 2kg si unul la 1kg si o super platica de 2kg, somotelul nu a vrut deloc. Iesirea ar fi fost perfecta daca nu ne-ar fi ciuruit tantarii. La plecare am fost prinsi in ''flagrant'de dl Stefanescu impreuna cu Pauleta si inca un domn care abia soseau la pescuit, asa ca asteptam vesti si de la ei