Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Vezi contextul si-ti vei da seama ....pentru ce am postat..adrian74 wrote:aici parca se vorbea de pescuitul pe Dunare...sau balta Calareti 3 este un afluent al Dunarii???????????![]()
![]()
Cam asa ar trebui sa functioneze topicul asta Tony.ghinozo wrote:5-6 oct 2014-oltenita
ieri si azi la oltenita,aval de port..cam 5 km....vreo 8 lansete, 4 insi cateva platici si 1 caras...apa
incepe sa se limpezeasca...scade mult.
noroc cu murele si rata la tava
bafta.
Shogunule, în secțiunea asta singurul topic care funcționează cum trebuie este acela dedicat pescuitului la Marea Neagră, susținut de o mână de constanțeni.shogunu65 wrote:Salut Tony!
Ne dam seama de ce ai postat. Dar asta e un topic de pescuit la Dunare. Laloi are dreptate cand spune ca pe aici sunt mai putine informatii decat prin alte parti. Eu unul m am obisnuit sa vad mai mult critici si acuze decat informatii utile. Poate ca unii pescari vechi se tem ca astia incepatori vor pescui tot pestele de la Oltenita sau Giurgiu. Habar n am. Eu unul daca ajung la Dunare dau detalii unde am fost si ce am prins, daca am prins))
Daca eu dau detalii inseamna ca nu voi avea niciodata acces la iesirile in grup ale celor care "nu dau din casa". E ok, ii inteleg, le urez fir intins. Pentru mine iesitul este placerea, pestele este bonus.
Recunosc insa ca e aiurea ca membrii asociatiei sa dea mai multe informatii pe alte forumuri.
Cata ipocrizie... oare de ce n-au ramas toti neprihanitii prin locurile lor de bastina? Si ca va pricepeti la legi, si eu am tot citit vara asta legi de tot rahatul, atentie la art.15 (sau/si altele) din OG 137/2000 pt aprecieri de genu asta, pana la urma discutia era legata de pescuit si activitati conexe acestuia, nu sa ne apucam de jigniri...cezar wrote:Pentru că sunt bucureșteni, prin definiție șmecheri.
Mon cher . esti pe din afara. Benzina motorului cu care te-ai dus la peste la oltenita a fost bagata din banii MEI.15 L in conditiile in care eu nu dau din barca ci de pe mal,.si era actiune APC 21.. si in conditiile in care eu puteam sa ajung cu masina la locul respectiv dar asa au fost datele problemei. Mie nu mi-a platit benzina asociatia dimpotriva. Si nu am fost eu la pescuit cu barca. Tu ai cotizat la benzina de la oltenita??? In plus...mon cher.... nu vreau sa platesc ce nu consum..si nici nu vreau sa mi-l platesti tu. Second- eu m-am inscris in asociatie de pescuit nu in asociatie de socializare. Daca vroiam socializare sint atitea site-uri pe aceasta tema . Te rog eu Marius nu comenta aiurea. Cu toate ca au fost divergente intre noi, eu te respect si nu comentez postarile tale chiar daca as putea. Postarea mea nu avea nimic cu tine si nici asta. Ci cu Head Office.ghinozo wrote:@v.stanescu
dar ce ai fi vrut frate? sa iti platesc eu gulasu? sau sa dau si ptr tine un peste la bors? ca tu pe al tau i-l bagi la traista?sau altu ...? asociatia ti-a platit transportul cu barca, pana la locul de campare( vezi oltenita),ne-a dat opurtunitatea sa sacializam,sa iesim la iarba,la dunare,la o cincioaca,sa mai schimbam o impresie,ca e despre pescuit au ba....nu putem fi toti din acceasi coca....dar ne adaptam unul ...la altul..nu iti place gasca...schimba gasca,ce atata agitatie?? ca nu te inteleg...tot spui ca nu mai intri ,ca nu mai aia...ce te ute'? pe bune?
SAU....ESTI PUS SA FACI VALURI? TE CARMUIESTE CAREVA...vreun frustart
& laloilaloi wrote:Cata ipocrizie... oare de ce n-au ramas toti neprihanitii prin locurile lor de bastina? Si ca va pricepeti la legi, si eu am tot citit vara asta legi de tot rahatul, atentie la art.15 (sau/si altele) din OG 137/2000 pt aprecieri de genu asta, pana la urma discutia era legata de pescuit si activitati conexe acestuia, nu sa ne apucam de jigniri...cezar wrote:Pentru că sunt bucureșteni, prin definiție șmecheri.
Stai sa inteleg, ca aflu lucruri noi!vladstanescu wrote:Mon cher . esti pe din afara. Benzina motorului cu care te-ai dus la peste la oltenita a fost bagata din banii MEI.15 L in conditiile in care eu nu dau din barca ci de pe mal,.si era actiune APC 21.. si in conditiile in care eu puteam sa ajung cu masina la locul respectiv dar asa au fost datele problemei. Mie nu mi-a platit benzina asociatia dimpotriva. Si nu am fost eu la pescuit cu barca. Tu ai cotizat la benzina de la oltenita??? In plus...mon cher.... nu vreau sa platesc ce nu consum..si nici nu vreau sa mi-l platesti tu. Second- eu m-am inscris in asociatie de pescuit nu in asociatie de socializare. Daca vroiam socializare sint atitea site-uri pe aceasta tema . Te rog eu Marius nu comenta aiurea. Cu toate ca au fost divergente intre noi, eu te respect si nu comentez postarile tale chiar daca as putea. Postarea mea nu avea nimic cu tine si nici asta. Ci cu Head Office.ghinozo wrote:@v.stanescu
dar ce ai fi vrut frate? sa iti platesc eu gulasu? sau sa dau si ptr tine un peste la bors? ca tu pe al tau i-l bagi la traista?sau altu ...? asociatia ti-a platit transportul cu barca, pana la locul de campare( vezi oltenita),ne-a dat opurtunitatea sa sacializam,sa iesim la iarba,la dunare,la o cincioaca,sa mai schimbam o impresie,ca e despre pescuit au ba....nu putem fi toti din acceasi coca....dar ne adaptam unul ...la altul..nu iti place gasca...schimba gasca,ce atata agitatie?? ca nu te inteleg...tot spui ca nu mai intri ,ca nu mai aia...ce te ute'? pe bune?
SAU....ESTI PUS SA FACI VALURI? TE CARMUIESTE CAREVA...vreun frustart
Daca eu as fi afirmat (si sa ma scuze cei in cauza, e doar ca exemplu) ca: constantenii, prin definitie, sunt profitori, sau ca prahovenii (tdf, e doar un exercitiuDumitrescu Iancu wrote:Radule, la articolul asta te referi?
``Art. 15
Constituie contraventie, conform prezentei ordonante, daca fapta nu intra sub incidenta legii penale, orice comportament manifestat in public, avand caracter de propaganda nationalist-sovina, de instigare la ura rasiala sau nationala, ori acel comportament care are ca scop sau vizeaza atingerea demnitatii ori crearea unei atmosfere de intimidare, ostile, degradante, umilitoare sau ofensatoare, indreptat impotriva unei persoane, unui grup de persoane sau unei comunitati si legat de apartenenta acestora la o anumita rasa, nationalitate, etnie, religie, categorie sociala sau la o categorie defavorizata ori de convingerile, sexul sau orientarea sexuala a acestuia. ``
Daca-i asa, frate, e grav... Pacat!
Ei, cum sa nu mearga, citeste pe pescuitul, acolo "circula" informatia, aici doar "smecherisme", se prind bucati de bucatiArmand wrote:Daca in Octombrie lumea se cearta pe forum e semn clar ca nu merge pestele!
Eu as propune o actiune de Antisocializare in care sa ne certam toti intre noi insa din pacate Dunarea scade si se limpezeste asa ca trebuie sa plec la peste![]()
La acea actiune am plecat eu cu Vlad cu masina mea. Ghinozo a avenit cu voi. Ai uitat?cezar wrote:Stai sa inteleg, ca aflu lucruri noi!Tu ai plecat cu masina, peridocul si barca, impreuna cu un partener, Dan Talangescu. Pentru ca doreati sa aveti si masina langa voi, l-ati luat si pe Ghinozo, care sa va duca barca de la Oltenita pana la locul de pescuit.
Barca nu am folosit-o numai eu ci si Ghinozo si tembelul ala de Corvin. Ai uitat?cezar wrote:Ajuns acolo, ai gasit loc bun pe mal si nu ai mai vrut in barca. A folosit-o numai Dan Talangescu.
Asociatia nu ne-a pus la dispozitie barca si peridocul noua, ci actiunii APC 21. Ca a fost anuntata din scurt, ca ati dorit a fi altceva, este alta mancare de peste.cezar wrote:Oricum, asociatia v-a pus la dispozitie barca si peridocul