Pagina 1 din 1

O ieseala la "apa calda" sau la MN se poate?

Scris: 22 Ian 2019, 12:08
de Eugen Fetes
In anii trecuti se organiza o iesire la Cernavoda pe canalul cu apa calda. Anul asta se "aude" ceva?

Propun o ieseala la MN in perioada 3-8 iunie (informativ). Ne adresam pescuitului la "guvide" din barca si chefalului de la "mal". Sunt ceva anisori de cand m-am imbolnavit de ierirea asta. Ca si idee, cazarea se face la o pensiune unde cazarea este cam 30 lei/persoana avand la dispozitie bucatarie dotata cu absolut tot ce ar putea trebui, o parcare generoasa si SIGURA pentru barci, gazda primitoare si de foarte mult BUN SIMT. Distanta la la pensiune pana la locul de lansare a barcilor pe mare este ceva mai mica de 1,5Km. Pentru chefal distanta este de pana in cei 1,5Km si mxim 8 Km (cei 8Km sunt pana la fostul dig militar din Mangalia).
Pentru ierirea de la MN din Iunie ma pot ocupa de organizare (cumparaturile grosiere se pot face dintr-un magazin Kaufland situat la mai putin de 3Km de locul de cazare). Avem la dispozitie cateva gratare deloc mici ca si dimensiuni cu mese si banci in imediata apropiere (distanta mai mica de 5m). Evident faptul ca, carbunii, sunt obligatia noasta, dar succele pentru demarat jarul gasim peste drum in padurea Comorova. Dupamiaza, cine are chef, poate face o pescuiala cu momeli artificiale pe lacurile din Neptun vizand bibanel sau chiar biban punctabil. Distanta de la pensiune pana la acele lacuri este de vreo 10 - 15 minute pe jos.
Puneti botu'? :D

Re: O ieseala la "apa calda" sau la MN se poate?

Scris: 23 Ian 2019, 17:53
de MIHAI
L-as pune la aia de la MN.

Re: O ieseala la "apa calda" sau la MN se poate?

Scris: 24 Ian 2019, 17:44
de Florin Munteanu
Eu ma inscriu pentru iesirea la Marea Neagra, - intrebare: trebuie PG de la Garda de Coasta pentru Constanta sau e bun cel pentru Tulcea?

Florin Munteanu

Re: O ieseala la "apa calda" sau la MN se poate?

Scris: 25 Ian 2019, 09:36
de Eugen Fetes
Florin, pentru MN trebuie PG elibrat de Constanta, daca vei iesi cu barca. Pentru pescuitul de pe dig nu am auzit sa i se ceara cuiva. Poate permisul de pescuit.
Este mult prea devreme pentru inscrieri. Acestea vor incepe in luna mai. Tot atunci vin cu tarifele exacte pentru camere in functie de perioada aleasa a "vacantei"precum si toate amanuntele necesare.
Acum am vrut doar o discutie de principiu. La sfarsitul lui mai probabil se organizeaza legendara iesire SURVIVOR si nu ar trebui sa se interesecteze cu iesirea de la MN

Re: O ieseala la "apa calda" sau la MN se poate?

Scris: 25 Ian 2019, 20:20
de cezar
Vom avea iesire la Marea Neagra...asteptati-va la o surpriza, sper,placuta!
Nu spun mai mult! ;)

Suntem in faza perfectarii detaliilor....