Pentru participantii la SURVIVAL!
Posted: 31 May 2016, 09:56
Am deschis topic separat pentru a transmite cateva informatii utile legate de modul cum vom "supraviețui".
a) astăzi vom avea noutăți despre starea drumurilor de acces. Vom reveni cu detalii către seară
b) dormitul se va face la cort.Fiecare participant își asigură logistica.
c) pescuitul se face de fiecare, cu dotarea proprie. Momelile și le aduce fiecare, dar, pentru cei care doresc râme negre/coropișnițe/lipitori se pot procura de la Tulcea. Înscrieri la momeli până diseară pe topicul celălalt.
d) ce se va bea : fiecare ce aduce! Pentru nevoile bucătăriei, rugăm participanții să aducă fiecare câte 5 litri de apă potabilă sau plată.
e) ce mâncăm? Aici e aici!
1. Organizatorii vor prepara, după o rețetă deja cunoscută de unnii dintre dvs., o ciorbă de pește și o saramură. Ingredientele le asigurăm noi, dar peștele îl vor dona participanții. Propunem ca ciorba să se facă vineri 3.06.2016, la prânz. Saramura...sâmbătă seara!
2. Restul meselor și le asigură, în principiu, fiecare. Adică, pește prăjit, salate, orice alte preparate din alimentele aduse de acasă. Inclusiv PAINEA!
Precizez că o parte s-au asociat și vor pregăți, pentru grupul respectiv, diverse preparate, adică:
- joi seara : tocăniță de ciuperci
- vineri seara : pilaf sârbesc
- sâmbătă la prânz : ghiveci călugăresc
- duminică la prânz : legume (dovlecei, vinete) la grătar cu mujdei sau cartofi "pulicănești".
Cine vrea, poate să se înscrie până vineri la ora 17,00 și va intra pe această listă comună. Cheltuielile (cam 20-25 lei/pers) se împart între participanți.
a) astăzi vom avea noutăți despre starea drumurilor de acces. Vom reveni cu detalii către seară
b) dormitul se va face la cort.Fiecare participant își asigură logistica.
c) pescuitul se face de fiecare, cu dotarea proprie. Momelile și le aduce fiecare, dar, pentru cei care doresc râme negre/coropișnițe/lipitori se pot procura de la Tulcea. Înscrieri la momeli până diseară pe topicul celălalt.
d) ce se va bea : fiecare ce aduce! Pentru nevoile bucătăriei, rugăm participanții să aducă fiecare câte 5 litri de apă potabilă sau plată.
e) ce mâncăm? Aici e aici!
1. Organizatorii vor prepara, după o rețetă deja cunoscută de unnii dintre dvs., o ciorbă de pește și o saramură. Ingredientele le asigurăm noi, dar peștele îl vor dona participanții. Propunem ca ciorba să se facă vineri 3.06.2016, la prânz. Saramura...sâmbătă seara!
2. Restul meselor și le asigură, în principiu, fiecare. Adică, pește prăjit, salate, orice alte preparate din alimentele aduse de acasă. Inclusiv PAINEA!
Precizez că o parte s-au asociat și vor pregăți, pentru grupul respectiv, diverse preparate, adică:
- joi seara : tocăniță de ciuperci
- vineri seara : pilaf sârbesc
- sâmbătă la prânz : ghiveci călugăresc
- duminică la prânz : legume (dovlecei, vinete) la grătar cu mujdei sau cartofi "pulicănești".
Cine vrea, poate să se înscrie până vineri la ora 17,00 și va intra pe această listă comună. Cheltuielile (cam 20-25 lei/pers) se împart între participanți.