Lasa-i Paule, nu care cumva, fiecare isi manifesta invidia intr-un fel sau altul...paulletta wrote:Si pe viitor nu mai dau detalii despre iesirile mele deoare ce vad ca ajung un fel de LUKY

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Lasa-i Paule, nu care cumva, fiecare isi manifesta invidia intr-un fel sau altul...paulletta wrote:Si pe viitor nu mai dau detalii despre iesirile mele deoare ce vad ca ajung un fel de LUKY
Da scris, scriu mai multi, e adevarat...De mintit, tot unul minte si acolo!paulletta wrote:@ GHINOZO,
Ia baga un ochi aici si citeste topicul, sa vezi cati mintim![]()
![]()
DA citeste cap - coada.
http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... 97#p167797
Tine aproape...Vicpunct wrote:Vrrau sa merg si eu pe snagov daca mergeti sambata sau duminica .....
Da am fost cu acea masina din poza, se ajungea bine intrucat drumul era bun, am parcat masina acolo unde ai vazut in poza.laloi wrote:Paul, acolo unde ai fost wk trecut pe Snagov, se ajungea si cu masina mica? (in poze am vazut un SUV, acu nu stiu daca ala a fost mijlocul vostru de locomotie...). Daca mai mergi poate ma lipesc si eu de voi (si de freza, si de locul prinzator)
George Saftoiu wrote:Paule,nu te stiam asa de suparacios....Chiar nu mai stii de gluma?
Tocmai cand eram si eu liber in weekend....
Tot la Snagov? Pe tine pot sa te anunt daca se stabileste ceva la cafenea diseara, eu sambata as merge, duminica se anunta ninsori.... Si nu am SUVCRISTI DINU wrote:si eu merg.