Sa va fi e de bine domnilor si la ca mai multe !!!
P.S. Chestia ca nu mi-ati garantat si cantitatea de pese prins m-a facut sa raman acasa.

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Te referi la pozitia marului?Lorelai wrote:Ono draga, am aceleasi sentimente !
al' de tabla chinezeasca ( cica inox ) de 0.001mm, ca daca-l apuci de margine cand ii plin intra degetele-n el, l-am lasat pe masa cu fripturile de capra ca poa' mai era nevointa pentru cei ramasi sa-l omoare pe baboiul care nu era acasa ........ si nici cherhana n-am vazut prin zona c-o vizitam si p'aia, dar sigur aia cereau mai mult pe kil dacat ciobanii ............ chiar asa copii, tot felu' de turme bantuie zona, meniu variat, dpdv personal ... SUNT INCANTAT DE LOCATIE!!!rebeu wrote:Hummmm... trebuie să povestesc de avatul pe care-l prezintă nea Munteanu în câteva poze...
L-am tot alergat eu vreo două ore... e clar că ştia de „moartea avatului“ că prea s-a ferit de ea. Numa' că... şi-a găsit refugiu între lansetele lui nea Florin şi... nu l-a iertat!
Concluzia? Cum era aia... „ţineţi aproape“ dacă vreţi să prindeţi peşte atunci când nimeni nu prinde.
Şi mai e ceva... am un castron metalic în plus! o să-i fac o poză şi-o s-o pun p-aici... cine plânge după el... să plângă mai taaaareee! Că n-aud nimic!
Pictore, inca de saptamana trecuta, aflandu-ma eu la Dunare, in dreptul localitatii Prundu (Giurgiu), am lansat celebra fraza " daca oblete nu-i, nimic nu e, nici avăţel, nici sălaiaş, nici mârliţoi, nici bibănoi,...acolo unde nu e EL !"modigliani wrote:Fratilor , va felicit ! Si noi la randul nostru am avut parte de-o iesire frumoasa la Gostinu , la ,, 470 " . Nitel mai amonte de noi a avut tabara Eugen Fetes . Insa .......
....... Insa ( la modul serios va intreb acum ) ...... din cati am fost la Dunare in weekend-ul asta ( si celelalte - anul asta ) ..... A VAZUT CINEVA OBLETE PE DUNARE![]()
![]()
![]()
![]()
Amaratul asta de pestisor este cel mai sensibil . Daca el nu e celelalte specii sunt cel putin afectate de acelasi lucru . De el depinde avatul , salaul , stiuca , etc .
Credeti-ma , nu degeaba intreb ( si va rog mult sa-mi iertati off topicul ) .
Eu impreuna cu niste prieteni am fost pe la 472 sambata si nici acum nici saptamana trecuta nu am vazut urma de oblete , am dat dupa el si pe canalul de la ponton si nimic, insa din cauza pufului de plopi am scurtat iesierea pe la amiaza .modigliani wrote:Fratilor , va felicit ! Si noi la randul nostru am avut parte de-o iesire frumoasa la Gostinu , la ,, 470 " . Nitel mai amonte de noi a avut tabara Eugen Fetes . Insa .......
....... Insa ( la modul serios va intreb acum ) ...... din cati am fost la Dunare in weekend-ul asta ( si celelalte - anul asta ) ..... A VAZUT CINEVA OBLETE PE DUNARE![]()
![]()
![]()
![]()
Amaratul asta de pestisor este cel mai sensibil . Daca el nu e celelalte specii sunt cel putin afectate de acelasi lucru . De el depinde avatul , salaul , stiuca , etc .
Credeti-ma , nu degeaba intreb ( si va rog mult sa-mi iertati off topicul ) .