Vă aşteptăm, începând cu ora 19,30 !
Vor fi bucate alese, băuturi fine şi suficiente, concursuri, tombolă, muzică, dans şi voie bună !
De-abia aştept !

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
OK, nu-s probleme ! Acum chiar ca putem anunta ca organizam "cu casa inchisa".Dan T wrote:Am tacut malc, nestiind exact daca pot participa. Am aflat in urma cu cateva minute ce weekendul este liber.
Daca nu este prea tarziu cresc lista cu 2 persoane, respectiv eu si sotia, urmand sa imi achit partea la locul faptei.
Singur...sau cu sotia ??? Este important sa stim ! Nu-i o gluma, trebuie sa organizam treaba cu locurile !Miyagi wrote:Vin si eu.
Nu mai trece odata timpu` astacezar wrote:Prieteni, nu uitaţi! Mâine este MARELE BAL !
Vor fi bucate alese, băuturi fine şi suficiente, concursuri, tombolă, muzică, dans şi voie bună !
De-abia aştept !![]()
![]()
Gata...ma duc sa-mi pun 'masca' pe fata pentru infrumusetare....cezar wrote:Prieteni, nu uitaţi! Mâine este MARELE BAL !
De-abia aştept !![]()
![]()
Nu e gluma Cezare, da` "biletu de voie" cica facuram cheltuiala cam mare in ultima vreme. Am sa trec sa va salut macar. Sa aveti distractie cel putin ca anul trecut.cezar wrote:Singur...sau cu sotia ??? Este important sa stim ! Nu-i o gluma, trebuie sa organizam treaba cu locurile !Miyagi wrote:Vin si eu.
AMR...9 orenexu wrote:Hai timpule, treci odata !!!...
AMR...3 orepytzy wrote:AMR...9 orenexu wrote:Hai timpule, treci odata !!!...