Deci maine ne vedem pe LILIECI la Costel la Copca. Va asteapta Tuica fiarta si veti mai descoperi acolo ce si cum ......

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Imi pare tare rau ca n`am fost cu voi...apucasem sa`i promit lu` Vasile ca ma duc cu ei, da` las` ca vor mai fi ocazii:)valibu wrote:Ii las pe altii sa dea din degete, eu sunt multumit de ce a iesit astazi. S-a prins peste, am socializat, am avut o gazda mai mult decat primitoare... pe scurt, a fost super.
Sa fii sanatos,Nexule,si sa-ti mearga la sullflet distractia de ieri!Nu e nici o suparare!nexu wrote:Imi pare tare rau ca n`am fost cu voi...apucasem sa`i promit lu` Vasile ca ma duc cu ei, da` las` ca vor mai fi ocazii:)valibu wrote:Ii las pe altii sa dea din degete, eu sunt multumit de ce a iesit astazi. S-a prins peste, am socializat, am avut o gazda mai mult decat primitoare... pe scurt, a fost super.
Da` are fro importanta Iancu??? ideea era sa nu fim off topiciDumitrescu Iancu wrote:Esti cumva moderator acolo?
A fo` vb de tine, Miagy, Ioan Victor si Dorin Forgo...sa pastram totusi, o minimna decenta si sa nu abuzam cu off topicuri...Dumitrescu Iancu wrote:Ne vedem Nexule!!Numa` ca la cate postari au fost off-topic pe acolo,m-a surprins sa fiu tocmai eu atentionat!Da` nu-i bai,merem inainte!
.Hai sa fii sanatos!