serios ...............aura wrote:Doresc sa ma inscriu si eu in acest Club !![]()
Ma numesc Aura Chioibasu

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
serios ...............aura wrote:Doresc sa ma inscriu si eu in acest Club !![]()
Ma numesc Aura Chioibasu
Nu-i bai,sanatosi sa fim!Ono wrote:Multumesc Iancu pentru urare. Te-ai cam scapat cu berea aia, vazi ca nu uit, nu mint si nu iert (ca ziaru' expres sunt) he he.
ASA VA FI ............. cu sigurantaCornel Apostol wrote:Va rog frumos sa ma inscrieti pe mine, Apostol Cornel si pe fiul meu Apostol Adrian.
Multa sanatate si La multi ani tuturor!
Poti sa te inscrii si acum in Club, Petrica !panciup1957 wrote:pot sa chibitez in cazul in care nu mai pot fi inscris la aceasta data?
1. Te poti inscrie si acum in Clubul Dunarenilor; de fapt, cred ca cel mai bine este sa vii la Cafeneaua din 8 aprilie 2010, unde te poti inscrie oficial si poti cunoaste multi membri ai acestui Club, pe care noi il consideram select.zgubea wrote:Salut Cezar, m-am intalnit luni cu d-nul Nedelcu pentru inscrierea in asociatie + permis, vreau sa intreb cum ma pot inscrie in Clubul Dunarenilor, cand ridic permisul de la d-nul Nedelcu, sau pana atunci...cum sa procedez ?. Te intreb pentru ca nu vreau sa pierd si urmatoarele inscrieri pt. cursul de barca. Multumesc
Sa ne mai gandim...Adar Marian wrote:... si-nca unu: Adar.