Deci, am luat Snagovul !

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

fatdaddy

Re: Deci, am luat Snagovul !

Post by fatdaddy »

PS Nevasta-mea vrea permis ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Andrei Riga
cezar

Post by cezar »

fatdaddy wrote:PS Nevasta-mea vrea permis ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Citeste anuntul ala de pe Home, cu 1 Martie !
Miyagi

Post by Miyagi »

cezar wrote:
Miyagi wrote:Stabiliti si voi un plan de administrare si ni-l spuneti si noua sa stim ca poate putem sa punem si noi un umar pe ici pe colo?
Putina rabdare, Cornele, nici nu s-a uscat tusul pe stampila ANPA. Trebuie sa mai treaca si cele doua zile pentru eventualele contestatii. Dar, stai linistit, se va face acel plan si va fi muuuult de munca !
Astept cu interes Cezare. Poate ca de data asta stabiliti si anumite responsabilitati la nivelul membrilor si nu numai ca stiu multi care doar carcotesc, sparg seminte si vor sa pescuiasca intr-un cadru civilizat si sigur. Nu mai zic ca sunt prieteni si cu Gogol mai nou si se mai considera si prieteni.
Miyagi

Post by Miyagi »

cezar wrote:
Care ca eu nu l-am gasit?
Gata. Am spart capcana. Onoranta si magulitoare oferta. Alt punct in plus din partea mea pentru imaginea asociatiei.
Last edited by Miyagi on 23 Feb 2011, 00:26, edited 1 time in total.
ALIN66

Post by ALIN66 »

FELICITARI !!!! Asteptam"planul de bataie"(a se citi activitati)
0730088867/0745090668-Iubiti natura!!!!!!Merita!!!!!!
cezar

Post by cezar »

Miyagi wrote:
cezar wrote:
Miyagi wrote:Stabiliti si voi un plan de administrare si ni-l spuneti si noua sa stim ca poate putem sa punem si noi un umar pe ici pe colo?
Putina rabdare, Cornele, nici nu s-a uscat tusul pe stampila ANPA. Trebuie sa mai treaca si cele doua zile pentru eventualele contestatii. Dar, stai linistit, se va face acel plan si va fi muuuult de munca !
Astept cu interes Cezare. Poate ca de data asta stabiliti si anumite responsabilitati la nivelul membrilor si nu numai ca stiu multi care doar carcotesc, sparg seminte si vor sa pescuiasca intr-un cadru civilizat si sigur. Nu mai zic ca sunt prieteni si cu Gogol mai nou si se mai considera si prieteni.
Gogol asta, e vreo marca de votca (sau alt matrafox)? :lol: :lol: :lol:
Pentru ca i se potriveste mai mult rolul de subiect, decat de prieten al lui Gogol !
Miyagi

Post by Miyagi »

Astept cu interes Cezare. Poate ca de data asta stabiliti si anumite responsabilitati la nivelul membrilor si nu numai ca stiu multi care doar carcotesc, sparg seminte si vor sa pescuiasca intr-un cadru civilizat si sigur. Nu mai zic ca sunt prieteni si cu Gogol mai nou si se mai considera si prieteni.[/quote]

Gogol asta, e vreo marca de votca (sau alt matrafox)? :lol: :lol: :lol:
Pentru ca i se potriveste mai mult rolul de subiect, decat de prieten al lui Gogol ![/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . De posirca. L-ai ghicit. :D
fatdaddy

Post by fatdaddy »

cezar wrote:

Iti dai seama ca l-am citit, dar l-a citit si ea ! :lol:
Andrei Riga
pytzy

Post by pytzy »

cezar wrote:Este oficial !
Cu 98 de puncte din 100 posibile, APC 21 "a facut legea" la Giurgiu.
Puteam lua totul din zona Muntenia, dar ne-am multumit cu Snagovul. E drept, este "Perla Coroanei"!
Vom incerca sa facem ceva deosebit acolo si sunt convins ca vom reusi, cu sprijinul vostru, prieteni !
Deocamdata atat!

PS . veti putea pescui pe baza permisului ANPA, fara nici o alta taxa suplimentara ! ;)
Felicitari tuturor....bravo APC 21.... ;) :) :D
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.

pitigoi.catalin@gmail.com
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Felicitari APC21!!! Felicitari tuturor si in mod special celor din CD pt ca datele prin care am luat punctajul aproape de maxim a fost bine prezentat si a facut ca Asociatia noastra sa fie bine cunoscuta atat de pescari cat si de ANPA,iar acum incepe o munca la care o sa ne implice pe toti ,asta daca vrem sa pastram ce avem si totodata sa demonstram, ca ce s-a facut pana acum ,a fost facut pe merit. ;)
smilebogdan

Post by smilebogdan »

Felicitari APC21 pentru reusita, Snagovul este o alegere buna dupa parerea mea, este un lac frumos, cu zone de gratar, si aproape de bucuresti. Banuiesc ca se vor stabili anumite reguli, printre care m-ar interesa daca nu deti permis, se va interzice sau se va stabili o taxa ? Eu unul am permis, dar cu siguranta se vor face iesiri la pescuit si cu persoane care nu detin acest permis si trebuiesc stiute regulile. Vrem sa ne respectam asociatia care observ ca se dezvolta si impreuna cu toti membrii sustinem activitatile si in continuare .
Pesimistul este un Optimist bine informat !
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

concesionarea este doar pe luciu de apa,sau pe tot domeniu(restaorante...) munca este sanatoasa. :D
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
G_H

Post by G_H »

Felicitari APC 21!
Miyagi

Post by Miyagi »

PETREMAN wrote:Felicitari APC21!!! Felicitari tuturor si in mod special celor din CD pt ca datele prin care am luat punctajul aproape de maxim a fost bine prezentat si a facut ca Asociatia noastra sa fie bine cunoscuta atat de pescari cat si de ANPA,iar acum incepe o munca la care o sa ne implice pe toti ,asta daca vrem sa pastram ce avem si totodata sa demonstram, ca ce s-a facut pana acum ,a fost facut pe merit. ;)
Pe merit s-a facut Petre si-n mod sigur s-au luat in calcul si participarile asociatiei, sub forma contractuala la arbitrajele LRS, nu cum le place unora sa spuna, faptul ca e o asociatie noua si nepatata si cred eu si comentariile noastre pe forumuri. Vazand ca punem suflet ne-au incercat cu potul asta. Bine-ai zis si tu. De-acum la munca frate!!!!!!!
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

CRISTI DINU wrote:concesionarea este doar pe luciu de apa,sau pe tot domeniu(restaorante...) munca este sanatoasa. :D

Doar resursa de peste.....de restaurante au ei grija in continuare de ele ;) :D Iar de munca , o sa fie tinand cont ca o sa pescuim pe acelasi lac cu lotul de canotaj si cu toti proprietarii din zona care au salupe de peste 300 hp (si nu sunt putini)iar plasarii inca nu stiu de decizia ANPA. Cred ca baza trebuie facuta pe insula cu manastirea :lol: :lol: (Ce restaurante ....au astia de la manastire un vin... :mrgreen: )
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

nu cred,il cunosc pe acel calugar,numa sa nu fac eu comfuzie,este ca o spaima ,toti braconieri il stiu de frica. :lol:

adica are har de blestem :shock:
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Pe merit s-a facut Petre si-n mod sigur s-au luat in calcul si participarile asociatiei, sub forma contractuala la arbitrajele LRS, nu cum le place unora sa spuna, faptul ca e o asociatie noua si nepatata si cred eu si comentariile noastre pe forumuri. Vazand ca punem suflet ne-au incercat cu potul asta. Bine-ai zis si tu. De-acum la munca frate!!!!!!!

Cornele ,eu nu am nici un dubiu iar cine nu crede .....vb datele ,asta este ...o sa se convinga ei. :)
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

CRISTI DINU wrote:nu cred,il cunosc pe acel calugar,numa sa nu fac eu comfuzie,este ca o spaima ,toti braconieri il stiu de frica. :lol:

adica are har de blestem :shock:
:lol: Stie cu vorbele....dar ce sa facem ca o sa trebuiasca sa ne intelegem cu el ca acolo in jurul insulei se prinde peste si e si mai liniste :lol:
ALIN66

Post by ALIN66 »

Oare nu se poate institui ca pe baltile cu taxa o ,nu stiu cum sa-i zic ,o chestie de genul "persoana non-grata" :?: :?: :?: ? nu de alta dar pe alt forum e cineva care zice ca-l doare-n cot ca APC 21 a luat snagovul,ca pe el sa-l ...... citez: "controla fix in acelasi loc indicat de Adrian Nastase" !!!! poi sa ma caute pe mine pe balta si-l controlez eu.....cu bata de basse-ball ! ;) :lol:
0730088867/0745090668-Iubiti natura!!!!!!Merita!!!!!!
cezar

Post by cezar »

ALIN66 wrote:Oare nu se poate institui ca pe baltile cu taxa o ,nu stiu cum sa-i zic ,o chestie de genul "persoana non-grata" :?: :?: :?: ? nu de alta dar pe alt forum e cineva care zice ca-l doare-n cot ca APC 21 a luat snagovul,ca pe el sa-l ...... citez: "controla fix in acelasi loc indicat de Adrian Nastase" !!!! poi sa ma caute pe mine pe balta si-l controlez eu.....cu bata de basse-ball ! ;) :lol:

Lasa-l incolo, Aline, nu merita ! Pana la urma, "orice pasare pe limba ei piere"
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”