Nu de alta dar, dacă e să car (târâi) harnaşamentul sute de metri până la mal... mai bine stau acasă şi vă critic pe net (sic!)

LE: Am gasit o poză pe GE la coordonatele 45g13m45.52sN / 29g15m26.33sE. Aia e?
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Aia este Radule, arata bine de tot. Planul meu este ca pe cei veniti cu sotiile, sa-i cazam la pensiune, iar noi, adica "haiducii", sa dormim pe ponton.rebeu wrote:He he heeee... dacă aia e pensiunea (cea din fotografie de pe GoogleEarth) am şi o premieră! Vine şi soţia mea!
Când a văzut poza... n-a suflat o vorbă de hummm... mereu mă critică atunci când zic ceva de mers la peşte...
Da, STAR 2000. Program non-stop (daca nu-i prea beat benzinarul)Lorelai wrote:Exista benzinarie la mila 23 ?
De e benzinarul afumat, dati banii la catelul de va iese in cale (vijla maghiara) si asteptati sa va aduca furtunul sau ce ati comandat.cezar wrote:Da, STAR 2000. Program non-stop (daca nu-i prea beat benzinarul)Lorelai wrote:Exista benzinarie la mila 23 ?
mihai_mura wrote:De e benzinarul afumat, dati banii la catelul de va iese in cale (vijla maghiara) si asteptati sa va aduca furtunul sau ce ati comandat.cezar wrote:Da, STAR 2000. Program non-stop (daca nu-i prea beat benzinarul)Lorelai wrote:Exista benzinarie la mila 23 ?
Comenzile sunt urmatoarele (de notat si de repetat in oglinda!!!):
1 latrat = aduce furtunul de benzina
2 latraturi = aduce apa minerala
3 latraturi = aduce bere
la 4 sau mai multe latraturi = veti fi refuzati pe motiv ca ....nu serveste clientii in stare de ebrietate.![]()
![]()
![]()
![]()
Ii programat deja. Stati linistiti. Sunt cam de mult timp, pe cota de avarie.Dumitrescu Iancu wrote:Apoi,dac-o cujetat ardeleanu`,musai sa-i dam dreptate:eu sunt de acord!Cu o conditie-sa faca un drum la Banisor pana atunci!![]()