[quote="evergreen"]sal, tinand cont de taxele tot mai ridicate si tot mai nejustificate de la majoritatea baltilor m-am gandit sa propun,daca suna bine ideea, un topic cat mai accesibil tuturor membrilor APC, PLECARI PESCUIT DUNARE 2011

, unde pentru fiecare saptamana, tinandu-se seama de prognoza meteo, sa se planifice cate o iesire la Dunare, la care sa se poata inscrie in limita timpului disponibil orice persoana, sa se constituie grupuri, printre care sper sa ma numar si eu cat mai des, chiar daca sunt profan in pescuitul pe apa curgatoare, cred ca voi avea de la cine invata. chiar daca mai sunt unii care mai fac o escapada pe cate o balta, propun ca incepand de anul asta daca tot ne facem permis, sa il si folosim cat mai des si cu efect benefic asupra buzunarului (pescarului) si sa dam prin asta un semnal de alarma in ce priveste conditiile create pentru pescari pe aproape toate baltile.[/quot
ma bag si eu, doar ca sunt liber mai mult in cursul saptamanii, dar postam pe acest forum si vedem cati ne strangem eventual putem sa ramanem o noapte acolo