Tricouri cu sigla APC21
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Re: Tricouri cu sigla APC21
Sunt din Ploiesti.Cum pot sa achit avansul sau pretul integral al celor doua tricouri comandate ?
Aventurile sunt facute pentru a fi aventuroase.
Costinelo, vom gasi o formula. Ori va pune cineva banii pt. dumneata, ori platesti cand vii pentru Bal, ca nu cred ca ai renuntat.costinelo wrote:Sunt din Ploiesti.Cum pot sa achit avansul sau pretul integral al celor doua tricouri comandate ?
cred ca mai sunt persoane care, dintr-un motiv sau altul, nu vor veni la Cafenea !
Nu,in nici un caz nu am renuntat la "petrecere"!O sa fiu prezent si o sa achit atunci in intregime sumele aferente pentru tricouri,bal,cotizatie asociatie ,etc.
- Mihai Vinturache
- Moderator
Costinelor, dupa cum arata vremea si tinand cont de previziuni, cred ca vei face balul impreuna cu doamna in sufrageria de acasa
Noi, din Bucuresti, cu lopeti, cu freze de copca, cu cazmale si rangi, vom ajunge cumva pana la resturant. Daca e nevoie plecam de vineri seara si tot ajungem la bal, dar de la Ploiesti...
Tinand cont de asta m-am gandit sa dau eu banii pentru tricourile tale. Daca vrei le si port putin pana la primavara, sa fie pregatite de lupta.

Noi, din Bucuresti, cu lopeti, cu freze de copca, cu cazmale si rangi, vom ajunge cumva pana la resturant. Daca e nevoie plecam de vineri seara si tot ajungem la bal, dar de la Ploiesti...
Tinand cont de asta m-am gandit sa dau eu banii pentru tricourile tale. Daca vrei le si port putin pana la primavara, sa fie pregatite de lupta.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
cine a mai ajuns sa pipaie tricourile, poate sa ne spuna niste impresii?
Cezar, poti sa ne spui daca se observa vreo diferenta dupa spalare, au intrat la apa, s-au decolorat signifiant?
merci.
Cezar, poti sa ne spui daca se observa vreo diferenta dupa spalare, au intrat la apa, s-au decolorat signifiant?
merci.
Za dacs cam from za tracs!
Nu s-au decolorat, n-au intrat semnificativ la apă !mikcutu wrote:cine a mai ajuns sa pipaie tricourile, poate sa ne spuna niste impresii?
merci.
Măsura M. a înregistrat, la umeri, o variaţie de cca 2 mm.
Multumesc frumos,Mihai ! Chiar daca timpul o sa fie in continuare nefavorabil ma straduiesc sa ajung.Pana atunci,continuati ce ati inceput,dar sa nu uitati sa-mi comunicati traseul pentru a ajunge mai usor la destinatie.Tricourile ,poti sa le porti cu placere pe acest anotimp,mai ales ca sunt cu maneca scurta. 

Probat si platit avans azi pt 2 tricouri, marimea L
bravo mestere si sa le porti sanatos si LA MAI MARElaloi wrote:Probat si platit avans azi pt 2 tricouri, marimea L

"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"
Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"
Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
-
- Moderator
Am fost azi la birou si am vazut si probat un tricou, marimea L, singurul care mi-a venit, XL fiind maaaaare. In conditii obisnuite - ma refer la marimi de tricouri Polo achizitionate din comertul bucurestean - marimea L nu intra pe mine, XL si uneori XXL fiind perfecte. La cele primite la APC 21 am observat o neconcordanta vizibila intre latimea de la umeri, grosimea taliei si lungimea tricoului.mikcutu wrote:cine a mai ajuns sa pipaie tricourile, poate sa ne spuna niste impresii?
merci.
In ce ma priveste - si asta este parerea mea - nu sunt multumit absolut deloc de croiala tricourilor. Daca lungimea este cat de cat acceptabila, grosimea, la fel, ei bine, umerii imi ajungeau la jumatatea bratului si asta se vede urat. Eu daca imi comand 2 tricouri brodate cu sigla APC 21, nu le cumpar (la 36 lei/buc) ca sa ma imbrac cu ele pe Sontea sau la Cotu Dracului. Le imbrac cand ma deplasez la Tulcea, la Gura Portitei, in parc, la munte, la mare.... sa ma vada lumea cu ele. Nu le brodez ca sa ma vada Vanea de la M 23. Or, daca nu-mi place cum sta pe mine, nu-l port si deci...nu-l cumpar.
Ionut (Mikcutu), te rog sa nu o iei drept ofensa la persoana ta. Tu ai avut ideea, te-ai implicat serios, dar nu puteai sa stii ce-ti trimit baietii de la Budapesta. Si pentru toate astea, eu iti multumesc.
Dar, sincer, nici nu pot sa nu spun ceea ce nu-mi convine, mai ales ca-i vorba si de reprezentare a APC 21.
Repet, aceasta e parerea mea, care nu trebuie impartasita de niciunul dintre cei care au comandat sau vor sa comande aceste tricouri.
Multumesc pentru parere domnu' Dutu; intradevar o parere obiectiva.
Momentan, parerile sunt 2-1 pentru cele favorabile. Probabil vineri balanta se va schimba...in si mai bine sper eu.
Mor de nerabdare sa le vad si eu.
Momentan, parerile sunt 2-1 pentru cele favorabile. Probabil vineri balanta se va schimba...in si mai bine sper eu.
Mor de nerabdare sa le vad si eu.
Am remarcat,ca majoritatea colegilor au comandat initial tricouri marimea XXL si chiar XXXL.Dupa ce am citit ce a scris Dutu,nici nu mai stiu ce marime sa comand.In nici un caz XXL,daca lui i se potriveste marimea L.Parerea mea este ca trebuie luata o hotarare clara in acest sens,in raport cu constatarile si impresiile celor care le-au vazut si probat.
-
Costinelo, dupa cafeneaua de maine vor fi mai multe pareri si lucrurile se vor clarifica...costinelo wrote:Am remarcat,ca majoritatea colegilor au comandat initial tricouri marimea XXL si chiar XXXL.Dupa ce am citit ce a scris Dutu,nici nu mai stiu ce marime sa comand.In nici un caz XXL,daca lui i se potriveste marimea L.Parerea mea este ca trebuie luata o hotarare clara in acest sens,in raport cu constatarile si impresiile celor care le-au vazut si probat.
Am fost ieri la sediu si am vazut tricourile. Sunt OK dupa parerea mea si raman la XXXL. In XXL as fi aratat prea sexi!

....
Si am uitat sa las banii pentru bal....Ramane pe Vineri la Cafenea....

....
Si am uitat sa las banii pentru bal....Ramane pe Vineri la Cafenea....
la cafenea, vom masura tricourile si apoi vom posta pe forum dimensiunile astfel incat toata lumea, inclusiv cei care nu ajung la cafenea, sa isi faca o parere despre marimi.costinelo wrote:Am remarcat,ca majoritatea colegilor au comandat initial tricouri marimea XXL si chiar XXXL.Dupa ce am citit ce a scris Dutu,nici nu mai stiu ce marime sa comand.In nici un caz XXL,daca lui i se potriveste marimea L.Parerea mea este ca trebuie luata o hotarare clara in acest sens,in raport cu constatarile si impresiile celor care le-au vazut si probat.
dutustoica wrote:Am fost azi la birou si am vazut si probat un tricou, marimea L, singurul care mi-a venit, XL fiind maaaaare. In conditii obisnuite - ma refer la marimi de tricouri Polo achizitionate din comertul bucurestean - marimea L nu intra pe mine, XL si uneori XXL fiind perfecte. La cele primite la APC 21 am observat o neconcordanta vizibila intre latimea de la umeri, grosimea taliei si lungimea tricoului.mikcutu wrote:cine a mai ajuns sa pipaie tricourile, poate sa ne spuna niste impresii?
merci.
In ce ma priveste - si asta este parerea mea - nu sunt multumit absolut deloc de croiala tricourilor. Daca lungimea este cat de cat acceptabila, grosimea, la fel, ei bine, umerii imi ajungeau la jumatatea bratului si asta se vede urat. Eu daca imi comand 2 tricouri brodate cu sigla APC 21, nu le cumpar (la 36 lei/buc) ca sa ma imbrac cu ele pe Sontea sau la Cotu Dracului. Le imbrac cand ma deplasez la Tulcea, la Gura Portitei, in parc, la munte, la mare.... sa ma vada lumea cu ele. Nu le brodez ca sa ma vada Vanea de la M 23. Or, daca nu-mi place cum sta pe mine, nu-l port si deci...nu-l cumpar.
Ionut (Mikcutu), te rog sa nu o iei drept ofensa la persoana ta. Tu ai avut ideea, te-ai implicat serios, dar nu puteai sa stii ce-ti trimit baietii de la Budapesta. Si pentru toate astea, eu iti multumesc.
Dar, sincer, nici nu pot sa nu spun ceea ce nu-mi convine, mai ales ca-i vorba si de reprezentare a APC 21.
Repet, aceasta e parerea mea, care nu trebuie impartasita de niciunul dintre cei care au comandat sau vor sa comande aceste tricouri.
Mikcutule, sper sa ne vedem maine seara la cafenea (daca programul meu nu sufera alte schimbari), ma pune oarecum pe ganduri postarea lui nenea Dutu...daca dansului marimea L este mare, inseamna ca pentru mine e ..prea mare...vedem maine, sper sa nu fie probleme pe care nu le putem corija. Sigur, comanda fiind data pentru L, o s-o onorez, vedem daca mai putemn face ceva. Numai bine
Dragos Bradatan
- Mihai Vinturache
- Moderator
Am fost ieri la sediu si am vazut si eu tricourile si le-am incercat.
Desi am lasat avansul pentru un tricou marimea XL (pentru mine) si 2 buc. marimea L pentru Costinelo, impartasesc punctul de vedere al lui Dutu.
Pentru banii platiti materialul tricourilor este acceptabil dar e o mare discrepanta intre marimea in talie si cea a umerilor, asa ca Dutu are dreptate. La mine L era bun la umeri si fix pe burta iar XL este bun la burta dar am umerii foarte cazuti asa ca manecile sunt treisferturi si se vede nasol.
Eu imi mentin totusi comanda mea 1buc. XL dar renunt la marimea S care va fi mare pentru cine o vreau eu.
Pe Costinelo il las sa decida singur.
Desi am lasat avansul pentru un tricou marimea XL (pentru mine) si 2 buc. marimea L pentru Costinelo, impartasesc punctul de vedere al lui Dutu.
Pentru banii platiti materialul tricourilor este acceptabil dar e o mare discrepanta intre marimea in talie si cea a umerilor, asa ca Dutu are dreptate. La mine L era bun la umeri si fix pe burta iar XL este bun la burta dar am umerii foarte cazuti asa ca manecile sunt treisferturi si se vede nasol.
Eu imi mentin totusi comanda mea 1buc. XL dar renunt la marimea S care va fi mare pentru cine o vreau eu.
Pe Costinelo il las sa decida singur.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
hmmmm, vom masura, cantari si decide ce e de facut.
Am luat tricourile de la Cezar si le-am masurat.
Mai jos sunt marimile reale:
M - latime 54/inaltime 70 cm
L - latime 58/inaltime 76 cm
XL - latime 64/inaltime 75 cm
XXL - latime 66/inaltime 75 cm
ca si concluzie, inaltimea este cam la fel pentru masurile L, XL si XXL - diferenata facand-o doar latimea.
Pana in acest moment, au achitat avans urmatoarele persoane:
1. Mikcutu 40 RON - 2 buc L
2. Victor 40 RON - 2 buc XL
3. Armeanu 40 RON - 2 buc M
4. Laloi 40 RON - 2 buc L
5. Costinelo 40 RON - 2 buc L
6. M. Vinturache 20 RON - 1 buc XL
7. Cezar 20 RON - 1 buc M
8. PANI 35 40 RON - 1 buc L + 1 buc M
9. PETREMAN 60 RON - 1 buc L + 1 buc XL + 1 buc XXL
10. Pacapescarul 20 RON - 1 buc L
11. ARLAN 20 RON - 1 buc L
12. G_H 40 RON - 1 buc L + 1 buc XXL
in continuare, lista este deschisa pana la sfarsitul saptamanii viitoare, apoi urmand sa dau comanda.
pentru cei care nu au putut sa ajunga la cafenea pentru a plati avansul sau au ajuns dupa ce am plecat eu, vorbim pe privat pentru a stabili o modalitate de achitare a avansului.
o zi buna.
Mai jos sunt marimile reale:
M - latime 54/inaltime 70 cm
L - latime 58/inaltime 76 cm
XL - latime 64/inaltime 75 cm
XXL - latime 66/inaltime 75 cm
ca si concluzie, inaltimea este cam la fel pentru masurile L, XL si XXL - diferenata facand-o doar latimea.
Pana in acest moment, au achitat avans urmatoarele persoane:
1. Mikcutu 40 RON - 2 buc L
2. Victor 40 RON - 2 buc XL
3. Armeanu 40 RON - 2 buc M
4. Laloi 40 RON - 2 buc L
5. Costinelo 40 RON - 2 buc L
6. M. Vinturache 20 RON - 1 buc XL
7. Cezar 20 RON - 1 buc M
8. PANI 35 40 RON - 1 buc L + 1 buc M
9. PETREMAN 60 RON - 1 buc L + 1 buc XL + 1 buc XXL
10. Pacapescarul 20 RON - 1 buc L
11. ARLAN 20 RON - 1 buc L
12. G_H 40 RON - 1 buc L + 1 buc XXL
in continuare, lista este deschisa pana la sfarsitul saptamanii viitoare, apoi urmand sa dau comanda.
pentru cei care nu au putut sa ajunga la cafenea pentru a plati avansul sau au ajuns dupa ce am plecat eu, vorbim pe privat pentru a stabili o modalitate de achitare a avansului.
o zi buna.