Cotu' Dracului 19 - 21.08.2011

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Claudiu

Re: Cotu' Dracului 19 - 21.08.2011

Post by Claudiu »

Dumitrescu Iancu wrote:
Claudiu wrote: ...si...daca vroiai cu adevarat sa afli despre locul ala secret, imi trimiteai MP si se rezolva, nu trebuia sa ma intrebi de fatza cu toata lumea. :lol:
Cata dreptate ai ,Claudiu!Si ce usor era sa aplici acest sfat si pentru propria-ti persoana,referitor la Gura Portitei!Dar,deh,noi trebuie sa fim transparenti,ca si Asociatie,ca suparam pe unul-altul,dar altii,ca persoana fizica ce se afla,nu,ca nu au nici o obligatie.Dar li se pare ca au dreptul sa judece...
Eu nu judec, nene Iancule, pe nimeni de aici, doar ca mi s-a parut aiurea sa pui aceasta actiune, expeditie la sectiunea aia.
Acum m-am lamurit, case closed. ;)
Claudiu

Post by Claudiu »

laloi wrote:
cezar wrote:Faci cam 1 ora 45 de minute pe sosea, plus traversarea cu bacul la Chiciu-Ostrov (cca 30 min). ;)
Sau numai pe sosea, pe alta ruta, cam 2 ore 45 min.
Tks a lot, suna interesant, merge o alergare de o zi :) O sa ii trimit un MP lui Claudiu acu... :D
Mai bine iti trimit nr de tel. ca mi-e mai usor decat sa clapacesc. ;)
Miyagi

Post by Miyagi »

Claudiu wrote:
laloi wrote:
cezar wrote:Faci cam 1 ora 45 de minute pe sosea, plus traversarea cu bacul la Chiciu-Ostrov (cca 30 min). ;)
Tks a lot, suna interesant, merge o alergare de o zi :) O sa ii trimit un MP lui Claudiu acu... :D
Bai spuneti-mi mie ca clapacesc io :roll: ca si masina mea inca alearga bine. Basca mai am si numarul amandurora :!: . Si o gramada da rame care se oparesc in balcon.
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Fratilor, m-am luat cu mainle de cap, ca si eu, la fel ca Radu, am lipsit circa 18 ore de pe forum si ati umplut o carte.
Bine ca s-au lamurit pana la urma toate problemele.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

la sfarsit de saptamana sunt pe el,tot la cotul dracului :D am uitat sa-l iau pala de 9 kile. nu ma las :lol:
scuze am gresit adresa ,am scris si io,am modificat locatia.trecusem cotul baciului,ma gandeam ca peste 2 saptamani plec la pecineaga.
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
G_H

Post by G_H »

Dumitrescu Iancu wrote:
Deceneu wrote:Eu initial am crezut k Dunarenii si APC sunt 2 cluburi diferite.. nu mi-am dat seama care cum e treaba. In randurile de mai sus spuneam " cu voce tare " ce gandeam in ideea k imi comfirma cineva , si mi s-a comfirmat. Nu am zis-o intr-un alt sens , a nu se intelege gresit , nu am nimic impotriva faptului k nu se intra in clubul Dunarenilor k pe autostrada .
Legat de cont , cand s-o putea atunci sa fie multumesc ptr amabilitate.
Este in regula,Deceneu,nu-i nici o suparare!Vei primi acces pe Membri cotizanti in cursul serii de astazi.la fel si Cristi Dinu.Daca mai sunt membri care doresc sa intre pe aceasta sectiune,ii rog sa solicite accesul.
Eu as dori acces la Clubul Dunarenilor daca se poate. :)
cezar

Post by cezar »

G_H wrote:
Dumitrescu Iancu wrote:
Deceneu wrote:Eu initial am crezut k Dunarenii si APC sunt 2 cluburi diferite.. nu mi-am dat seama care cum e treaba. In randurile de mai sus spuneam " cu voce tare " ce gandeam in ideea k imi comfirma cineva , si mi s-a comfirmat. Nu am zis-o intr-un alt sens , a nu se intelege gresit , nu am nimic impotriva faptului k nu se intra in clubul Dunarenilor k pe autostrada .
Legat de cont , cand s-o putea atunci sa fie multumesc ptr amabilitate.
Este in regula,Deceneu,nu-i nici o suparare!Vei primi acces pe Membri cotizanti in cursul serii de astazi.la fel si Cristi Dinu.Daca mai sunt membri care doresc sa intre pe aceasta sectiune,ii rog sa solicite accesul.
Eu as dori acces la Clubul Dunarenilor daca se poate. :)
Trebuie sa se poata, doar esti membru, Daniel !
G_H

Post by G_H »

Multumesc Cezar! :D
ioanrv

Post by ioanrv »

Claudiu wrote:
laloi wrote:
Deci pana la urma ti-ai clapacit locul de aur... :o :shock: :roll:
Claudiu

Post by Claudiu »

ioanrv wrote: Deci pana la urma ti-ai clapacit locul de aur... :o :shock: :roll:
Stai relax, ca nu m-a sunat inca...ma mai gandesc.
Da', frate, problema e ca s-au dus deja vreo 2 amici si au zis ca nu vor sa mai auda de locul ala. :lol: Sincer, mi-e si teama sa mai spun cuiva locatia, sa nu ma ia la bataie ca nu prinde peste. :roll:
ioanrv

Post by ioanrv »

Claudiu wrote:
ioanrv wrote: Deci pana la urma ti-ai clapacit locul de aur... :o :shock: :roll:
Stai relax, ca nu m-a sunat inca...ma mai gandesc.
Da', frate, problema e ca s-au dus deja vreo 2 amici si au zis ca nu vor sa mai auda de locul ala. :lol: Sincer, mi-e si teama sa mai spun cuiva locatia, sa nu ma ia la bataie ca nu prinde peste. :roll:
Nu te bate nimeni pe acolo caci prieten iti e raul, ramul... ;) Nu-i vorba numai de prins peste, e si despre prins liniste, curatenie...cand o sa cunosti mai bine oamenii o sa iubesti mai mult animalele. :|
modigliani

Post by modigliani »

ioanrv wrote: Nu-i vorba numai de prins peste, e si despre prins liniste, curatenie...cand o sa cunosti mai bine oamenii o sa iubesti mai mult animalele. :|
Cand vrei ...... iti fac baie-n bere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Claudiu

Post by Claudiu »

[quote="ioanrv"]cand o sa cunosti mai bine oamenii o sa iubesti mai mult animalele.

Am "N" dezamagiri din partea oamenilor la activ si tot ii iubesc, dar iubesc si animalele, ca si ele sunt oameni cateodata. :lol:
ioanrv

Post by ioanrv »

Claudiu wrote:
ioanrv wrote:cand o sa cunosti mai bine oamenii o sa iubesti mai mult animalele.

Am "N" dezamagiri din partea oamenilor la activ si tot ii iubesc, dar iubesc si animalele, ca si ele sunt oameni cateodata. :lol:
Iubeste-i Claudiu ca nu degeaba se spune ca dragostea-i oarba :) . Dar nu cred ca gresesc cu nimic daca consider specia umana o boala a planetei Pamant...dar nu-i bai, sunt convins ca trece cu timpul... :lol:
Claudiu

Post by Claudiu »

Bai, tu parca beai bere, nu ? Vezi ca ai primit cate vrei sau cate duci ! :!: :lol:
AlinTeodor

Post by AlinTeodor »

Salutam pe toata lumea ! Nu vreau sa supar pe nimeni, insa vad ca unii sunt necajiti ca iesirea de la CD nu a fost prea productiva. Merg acolo de peste 30 de ani, cel putin de 2-3 ori pe an si pot spune ca dl.Dutu a ales cel mai bun loc de campare posibil - zis "la ciot", este un promotoriu, cu un plop taiat. Problema acolo - si in alte parti de pe Dunare si Borcea - este adaptarea la substrat. Ma refer la foto puse de dl Lorelai. Daca va uitati la foto catre amonte veti vedea ca sub malul inalt (de circa 2 m., cind e apa mare se da direct din padure, chiar sub mal) sunt desenate standuri naturale, delimitate de cazaturi. Pina la plaja sunt poate 6-7 standuri. Daca va uitati catre aval (spre betonul in cirpe de la statie) sunt inca 3-4 standuri naturale. 10 pescari pot da linistiti in aceste standuri. Iar pe plaja din amonte sunt doua gropi usor de identificat cu sonarul sau cu plumbul. La nivelul apei de acum, primul prag important este la circa 15 m. Este un prag de peste 2 m, cu marginea taioasa. Unii spun ca s-a dat cu piatra din barja pentru reducerea eroziunii. Eu cred ca este plin de scoici mari care se tin si de mici radacini. Senalul este foarte departe, la peste 150 m. Si pina la senal mai este un prag. Dar senalul se apropie la circa 40 m. imediat dupa betonul in cirpe, unde de fapt incepe Cotu Dracului.
Eu pescuiesc in zona in trei feluri - cind apa este mica, cum e acum. In standurile naturale, nada de fund, porumb, mamaliga si bile de casa pentru ciortan, vaduvita etc.pusa inainte de prag. Sau singe cu ttx si rime taiate pentru somotei. Dar nu impreuna. Daca pe stand v-ati hotarit sa dati la somotei, naditi si stati pe el. Cind vine somoteiul, toata albitura fuge, caci ataca la suprafata vara. Se da cu montura de agataturi - fir 35-40 pe mulineta min. clasa 5000, plumb alunecator de 100-120, dar forfac subtire si lung. Se da la max. 20 m, in aval, nu in amonte, ca sa nu se tirie pe fund. Montura aceasta este foarte utila pentru ca recuperarea se face prin ridicare brusca de pe substrat (de aceea trebuie mulineta grea si lanseta pe masura) si mulinare rapida la auprafata, ca sa nu agate. Daca agata se pierde doar cirligul. Dar avind barca se poate merge dupa ea, e de obicei infundata in milul pragului, foarte cleios. Chiar in arsita, la 2 lansete se ia un ciortanel-doi, somotel-doi pe sesiune (dim intre 5 si 8, seara intre 16 si 21). Daca e putin noroc se ia crap bine peste 3 kg sau somotei peste 3-4 kg. Chiar in august. Vin la prag sa sape.
Al doilea mod se pescuit este la undita. In fiecare stand natural este o mica zona cu apa relativ stabila. Se nadeste intre ape si se ia oblete, caras, rosioara, sabita, platica. Chiar si strapazan. In arsita, viermusi si rime subtiri. Tot acolo eu pun si o montura de suprafata cu bucatica pentru salau. Se mai ia.
Al treilea mod de pescuiala e la gropile de somn. Sunt mai multe, doua pe plaja din amonte, dar cele mai bune sunt imediat dupa ce se termina betonul in cirpe. Sunt doua standuri naturale formate intre copaci cazuti. La ambele apa e foarte adinca - peste 8m. chiar pe seceta asta. La primul stand nu prea se face treaba, nu stiu de ce. Dar la al doilea am avut mari satisfactii la somotei. Nu se poate da decit din barca agatat de pomii de pe mal - e un ulm cu trunchiul macinat de cite ori au stat pescarii agatati acolo. Daca rezistati la barca si tintari (in spatele pomilor e o japsa care tine tintari, chiar pe seceta - e un loc bun de sapat dupa rime). se face treaba dim. si seara. Multi se pacalesc acolo, se duc cu blinkerele, pentru ca sare in draci. Nu sare de hranire, ci de frica somnilor. Daca aveti noroc vedeti cite o burta alba sau un spate negru de somotei de va ridica adrenalina. Locurile aceste sunt cunoscute de zeci de ani. Inainte de 1989 se dadea cu azotat, acum se da cu curent, si totusi somnul vine acolo sa depuna.
Cind merg cu colegii de la firma se fac aceleasi greseli: se da cu montura usoara la mama naibii, de obicei in amonte: montura se tiraste pe fund pina se agata si se lasa pagubasi. Ca sa nu mai spun ca nu se poate ajunge la senal oricum. Decit daca arunci 150 de m. Se da cu blinkerul pina obosesc si se lasa pagubasi. Se da de pe beton, evident ca se agata in pietrele si marginea betonului. Care e invelit in niste cirpe, care agata si ele. Se vine cu montura de textil care se rasuceste in curentul de fund de nu mai vezi tu momeala, daramite pestele. Se da cu bile scumpe, cind cele de mamaliga proaspata sunt ieftine si merg. Eu sunt partizanul ideologiei ca mai bine dau 7 lei pe litrul de vin de casa decit 15 lei pe niste bile pe care mi se pot face singur.
Ca peste tot pe Dunare nu se poate pescui in trei feluri in acelasi stand si cu aceleasi scule. Asta am vrut sa spun.
AlinTeodor

Post by AlinTeodor »

In pozele puse de dl.Lorelai:
Linia 1, col. 6 - imagine spre aval.
Linia 2, col.3,4,5 - amonte
Linia 3, col.5 - aval.
Linia 4, col.4 - aval.
Se vad clar standurile naturale.
Lorelai

Post by Lorelai »

Foarte pertinente precizarile Dvs.
Le-am verificat aproape toti pe monturile proprii.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”