Permisele ANPA 2011

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Post Reply
modigliani

Re: Permisele ANPA 2011

Post by modigliani »

bog_da wrote:nu pot sa spun decat ca: Domnule Dumitrescu nu ne cunoastem dar, dupa ce am citit postul cred ca puteti fi linistit, o sa o pastram intalnirea cat mai scurta cu putinta!
Asa da !!!!!!!

Da nene , ,, coloana vertebrala " !!! Exemplar !!! Am cazut cu scaunu' , am batut cainele , am varsat berea , ..... alea-alea ! Ai luat ..... toate ,, examenele " cu asta ! :ugeek: :ugeek: :ugeek:
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
cezar

Post by cezar »

... si inca ceva: fara ajutorul prietenesc si eficient al celui care semneaza toma58...ar fi fost tare greu sa o scoatem la capat...atat cat am scos la capat !
Multumim, Tomita !
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

bog_da wrote:Telefonul era ocupat pentru ca vorbeam cu Cezar Chioibasu. El m-a anuntat ca permisul este in regula.

Atunci cand am scris si am cerut ajutorul am dat absolut toate datele inclusiv data de 25 ca data de plecare. Asigurarea a fost ca o sa am tot ce trebuie.

nu pot sa spun decat ca: Domnule Dumitrescu nu ne cunoastem dar, dupa ce am citit postul cred ca puteti fi linistit, o sa o pastram intalnirea cat mai scurta cu putinta![/

Perfect!Alte explicatii nu-si mai au rostul!Va multumesc!
Lorelai

Post by Lorelai »

Stimate coleg Bogdan
De moment ce ai avut atatea promisiuni, de la oameni de decizie din Asociatie, de unde acest ton imperativ ?
Dl Iancu este unul din cei care trag din greu pentru legitimatiile a peste o mie de oameni.
Si altii, de care sunt convins ca nu stii.
Nu incerca sa ai intalniri scurte. Pentru ca risti sa ai putine.Cel putin in arealul acesta, restul nu ma intereseaza.
Dar cred ca daca toata lumea se tine de cuvant,respectiv se poarta asa cum trebuie, vom pune punct acestei discutii si o vom uita.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
mustareataionut

Post by mustareataionut »

puteti sa-mi spuneti intervalul orar in care se poate ridica permisul ?..........si daca se poate ridica si permisul unui verisor de catre mine, daca da, in ce conditii ?
cezar

Post by cezar »

mustareataionut wrote:puteti sa-mi spuneti intervalul orar in care se poate ridica permisul ?..........si daca se poate ridica si permisul unui verisor de catre mine, daca da, in ce conditii ?
Maine, intre orele 16-19,30.
Sau, altfel zis, de luni pana vineri, intre 15,30 si 19,30.
Puteti lua si actele verisorului, cu conditia sa semnati pe tabel in dreptul lui. Desigur, in varianta ca este printre cei 700 (sau cati vom mai imperechea pana sositi).
mustareataionut

Post by mustareataionut »

multumesc pentru raspunsuri ! :D
toma58

Post by toma58 »

noapte buna !~!!!
robert_13

Post by robert_13 »

hai sa nu-ncepem aventura asta cu certuri sau contre. totul e bine cand se termina cu bine.
am curaj sa cred ca intre cei care se inteapa acum, se vor naste prietenii..timpul va vorbi..

v-o spune cel mai slab pescar din seria 1 si din seria 2...
Dumitrescu Iancu

robert_13 wrote:hai sa nu-ncepem aventura asta cu certuri sau contre. totul e bine cand se termina cu bine.
am curaj sa cred ca intre cei care se inteapa acum, se vor naste prietenii..timpul va vorbi..

Robert,da-mi un telefon!Chiar si acum!
cezar

Post by cezar »

Dumitrescu Iancu wrote:
robert_13 wrote:hai sa nu-ncepem aventura asta cu certuri sau contre. totul e bine cand se termina cu bine.

Iancule, va avea numai ANPA. Actele au venit prin posta pe 15.03 si n-au cum sa fie in lotul asta de PG-uri.
De-abia la intoarcere va intra in circuitul PG-urilor. ;)
Dumitrescu Iancu

Bun,dar eu nu stiu numele...Nick-name-ul nu-mi este suficient!
modigliani

Post by modigliani »

cezar wrote:Pai, puteam eu sa va separ unul de celalalt ?
Asa , taticule ! Saru'mana !!! ;) ;) ;)

Andrei , frate , ..... vezi ce se vede de la ,, fereastra " altora ??? Ca cic-am fi dati cu Superglue ! :lol: :lol: :lol:

.........................

p.s. .... Si , ... sanki , .... ca nu-i asa ! ;)
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Dumitrescu Iancu

cezar wrote:
Dumitrescu Iancu wrote:

Iancule, va avea numai ANPA. Actele au venit prin posta pe 15.03 si n-au cum sa fie in lotul asta de PG-uri.
De-abia la intoarcere va intra in circuitul PG-urilor. ;)
OK,am vorbit la telefon,m-am lamurit!
ALIN66

Post by ALIN66 »

DOMNILOR,HAI SA FIM PUTIN ATENTI....MULT A FOST PUTIN A RAMAS! cred , ca,ne dam cu totii seama ca APC 21 nu are nici o vina in faptul ca marlanii de la ANPA ne priveaza de permise si de sase luni de pescuit!si eu as fi plecat acu' doua saptamani in urma pe Dunare ....dar n-am avut conditii(permisul ANPA+vize PG)! observ ca de data asta a mers mai repede eliberarea PG-urilor !asta-i situatia...sa speram ca acele capete luminate de la ANPA si nu numai, la presiunile, pe care cu totii speram ca toate asociatiile de pescuit sportiv recreativ (cu sprijinul nostru)sa le efectueze asupra ANPA si MADR,sa elibereze mult ravnitul permis ANPA in dec 2011 ptr anul 2012....ca,au toate conditiile indeplinite ptr a elibera cartonasul!
0730088867/0745090668-Iubiti natura!!!!!!Merita!!!!!!
robert_13

Post by robert_13 »

[quote="Dumitrescu Iancu
OK,am vorbit la telefon,m-am lamurit![/quote]
Dumitrescu Iancu wrote:Bun,dar eu nu stiu numele...Nick-name-ul nu-mi este suficient!
deschid eu topicul asta pe care il va administra Cezar sau Costin ,ca organizatori
inscrieri
1. rubliov confirmat
2. mainescu ion avans transport 50 lei
3. mainescu petre avans transport 50 lei
4. bobe mircea avans transport 50 lei
5-6. aura si cezar chioibasu avans transport 2 X 50 lei
7-8. oana si liviu francu - incerti
9-10 dan talangescu cu sotia avans transport 2 X 50 lei
11-12 vali gheorghiescu cu sotia avans transport 2 X 50 lei
13. costin stefanescu confirmat
14. catalin pavel (pacapescarul) 50 lei avans
15. robert rotaru - confirmat
16-17 dan surdu + insotitor - barca proprie
valic

Post by valic »

ALIN66 wrote:DOMNILOR,HAI SA FIM PUTIN ATENTI....MULT A FOST PUTIN A RAMAS! cred , ca,ne dam cu totii seama ca APC 21 nu are nici o vina in faptul ca marlanii de la ANPA ne priveaza de permise si de sase luni de pescuit!si eu as fi plecat acu' doua saptamani in urma pe Dunare ....dar n-am avut conditii(permisul ANPA+vize PG)! observ ca de data asta a mers mai repede eliberarea PG-urilor !asta-i situatia...sa speram ca acele capete luminate de la ANPA si nu numai, la presiunile, pe care cu totii speram ca toate asociatiile de pescuit sportiv recreativ (cu sprijinul nostru)sa le efectueze asupra ANPA si MADR,sa elibereze mult ravnitul permis ANPA in dec 2011 ptr anul 2012....ca,au toate conditiile indeplinite ptr a elibera cartonasul!
Ideal ar fi ca permisele sa se elibereze cu valabilitate 365 zile de la data eliberarii ... ca rovigneta sau RCA (ca la auto), asta ar fi cea mai buna solutie, s-ar evita aglomeratiile de la inceputul anului ... parerea mea.
Idem PG-uri ...
Valic
0744 644 368
robert_13

Post by robert_13 »

corect! spre exemplu, PG-ul meu pentru Tulcea de anul trecut e valabil si acum, pana in data de 23.04 2011.este singurul judet care a dat pg-ul pentru un an calendaristic de cand l-am obtinut! restul au specicificat ca e valabil pentru anul 2010!
fatdaddy

Post by fatdaddy »

modigliani wrote:
cezar wrote:Pai, puteam eu sa va separ unul de celalalt ?
Asa , taticule ! Saru'mana !!! ;) ;) ;)

Andrei , frate , ..... vezi ce se vede de la ,, fereastra " altora ??? Ca cic-am fi dati cu Superglue ! :lol: :lol: :lol:

.........................

p.s. .... Si , ... sanki , .... ca nu-i asa ! ;)

Da , da, noroc ca ai gura mare, ca altfel nu te-ai vedea de mine ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Domnilor , imi pare rau ca nu am dat si eu pe-aici aseara, dar am mesterit pe la barca , pe la motor (i-am facut shocul) si am reconfigurat un suport de sonar, asa ca am fost ocupat rau. Diseara dorm pe malu' Dunarii cu siamezu'...

Pentru dl Danulet si altii ca dansul care au indoieli, vreau sa va spun ca duminica trecuta , ora 14,am trecut pe la sediul APC21. Aveam de ridicat un "medicament". Surpriza mea a fost cand am gasit acolo o gramada de lume care lucra la permise. O sa va rog sa retineti ziua si ora. Cand marea majoritate dintre noi nici macar nu ne gandim la munca, acolo munceau de zor, verificau, bifau, imperecheau,capsau, iar verificau si bifau, dupa care arhivau in niste cutii mari de carton (cam cat una de far de Ducato :D ) si le pregateau ptr dus la PF Teleorman. Va rog sa mai reflectati la asta...
Andrei Riga
costinelo

Post by costinelo »

Lui Robert:
Te scuzi ca nu ai habar...
Ca esti cel mai slab pescar ?
Te cred,dar,la Fargo Dorin,
Sa devii campion... la baut vin.(capsunica de la nenea Iancu,daca am inteles bine.)

Drum bun! LA TOTI
Sa aveti fire intinse,precum corzile de la tambal si vreme buna.
Aventurile sunt facute pentru a fi aventuroase.
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”