La Mila 23, acasa la Dorin Forgo
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Re: La Mila 23, acasa la Dorin Forgo
va rog iertare ,merg in delta ,de la virsta de 14 ani ,acum 53 acest meniu ,este bun pentru cei care stau pe ponton si nu dau la peste scuzatima placerea mare este sa stai cu batul in apa ,ghermeza se face seara cu toti prieteni la un gratar si un sprit ,placerea este mai mare si povestile m-ai frenetice
-
Buna Seara Domnilor
In dupa amiaza asta am ajuns la Mila,apa este buna ,temperatura 3,9 grade,pe canal Stipoc 1,9grade
Miine icercam putin sa vedem daca a inceput sa traga ceva
Va voi tine la curent,Doctoru a pescuit cam 30 min pe ponton la viermisoi dar nu a avut nici o trasatura
Deocamdata apa este cam rece,este prima zi mai calduroasa dupa o iarna grea si plictisitoare.
In dupa amiaza asta am ajuns la Mila,apa este buna ,temperatura 3,9 grade,pe canal Stipoc 1,9grade
Va voi tine la curent,Doctoru a pescuit cam 30 min pe ponton la viermisoi dar nu a avut nici o trasatura
Deocamdata apa este cam rece,este prima zi mai calduroasa dupa o iarna grea si plictisitoare.
-
- Moderator
salutare Dorine,sa ne tii la curent cu ce e pe acolo,cateva zile de soare si-si da drumul,saptamana viitoare au anuntat si 20 de grade
-
- Moderator
nene Toma,pai mataluta n-ai vazut ca e vorba de cina ,pana atunci ce crezi ca se face ?
Se sta la ' ghermeza " de zi !costin stefanescu wrote:nene Toma,pai mataluta n-ai vazut ca e vorba de cina ,pana atunci ce crezi ca se face ?

Vezi ca te-am dat absent.
domnul meu ,cine are timp sa manince tot meniul pentru o zi ,probabil este un pescar inrait ;cu multumirile de rigoare ,la peste se poate da si noaptea ,la un snapt ,s-au la un sprit ,;cunoscatori stiu acest lucru
Fitofaguuuuu!mihai_mura wrote:Văd la Galaţi că pontoanele sunt pe mâl. Cum sunt apele la Mila?
http://www.jurnalul.ro/webcam/galati-fa ... 7.html#205
(selectati imaginile de la Hotelul Mercur)
Pentru cei care cunosc, "Operaţiunea Fitofagu" Crişan 2010 s-a desfăşurat la cota de 370 Tulcea iar acu e 182. Şi mai scade!
Să nu rămâneţi fără apa la elice!![]()

cu tot regretul ,a-m ajuns la ora 21 si 10 deja adunarea era terminata ';am discutat cu domnisoara din fata barului care era pe scaun ,spunindu-mi ca deza ati plecat de acolo ,cezar plecase de o jumatate de ora ;miine dupa prinz datimi un telefon ,si voi veni la cafenea,stau in doamna ghica 0721909299 voi spune prezent
- Pacapescarul
- Moderator
Costine din pacate bag ca migu' la Slatina si n-am timp sa explic ce si cum. Oricum videoclipurile urmatoare sunt mult mai edificatoare decat orice explicatie de-a mea.costin stefanescu wrote:pt perioada asta pescuitul ideal mi se pare la feeder,din fericire avem printre noi un pescar care stie ceva despre feeder,Pacapescarul,care daca va avea timp ne va spune ce trebuie facut pt un pescuit de succes,va reamintesc ca e apa rece si pestele va face nazuri, pe apa rece forfacul trebuie sa fie de cel putin 75 de cm fata de momitor,pescuit in curent,pe canale sau unde sta apa dati cu monturi normale
http://www.energofish.ro/videogallery.php/51/0/
http://www.energofish.ro/videogallery.php/75/0/
si ar mai fi aici foarte multe emisiuni despre feeder:
http://pescuitarad.ro/?page_id=165
Catalin Pavel, tel. 0730636893
mail: pacapescarul@yahoo.com
mail: pacapescarul@yahoo.com
-
- Moderator
Lorelai wrote:Se sta la ' ghermeza " de zi !costin stefanescu wrote:nene Toma,pai mataluta n-ai vazut ca e vorba de cina ,pana atunci ce crezi ca se face ?![]()
![]()
![]()
o raceala nenorocita m-a consemnat in casa,pai nu veneam eu la una mica ?

Dorine, sa ne tii la curent si in legatura cu avatul, salaul si somnul, daca incep sa mananceforgo dorin wrote:Buna Seara Domnilor

-
- Moderator
toma58 wrote:cu tot regretul ,a-m ajuns la ora 21 si 10 deja adunarea era terminata ';am discutat cu domnisoara din fata barului care era pe scaun ,spunindu-mi ca deza ati plecat de acolo ,cezar plecase de o jumatate de ora ;miine dupa prinz datimi un telefon ,si voi veni la cafenea,stau in doamna ghica 0721909299 voi spune prezent
ai nea Toma,in primul rand fi si dta atent unde scrii,aici e topicul pt Delta ,nu cafenea ,in al 2-lea rand undeva ne bagi troboane,nu stiu daca intentionat sau nu,insa mata ai scris pe alt topic la ora 21.13 si aici zici ca la ora aia erai la cafenea

Noi te-am asteptat, pacat ca n-ai venit ...costin stefanescu wrote:Lorelai wrote:Se sta la ' ghermeza " de zi !costin stefanescu wrote:nene Toma,pai mataluta n-ai vazut ca e vorba de cina ,pana atunci ce crezi ca se face ?![]()
![]()
![]()
o raceala nenorocita m-a consemnat in casa,pai nu veneam eu la una mica ?

Valic
0744 644 368
0744 644 368
-
- Moderator
eu nu ratez nici o intalnire cu pescarii,insa atunci cand se intampla sant motive temeinice
-
Buna Dimineata Domnilor
Ieri am fost la mine in amenajare ,Iliuta colegul meu a prins o mirlita
Doctoru a dat la pluta nimic ,deocamdata,astazi a fost ceata de dimineata,acuma a aparut soarele
Acuma ne pregatim sa mergem pe Babina la biban,deseara venim cu noi stiri
Ieri am fost la mine in amenajare ,Iliuta colegul meu a prins o mirlita
Doctoru a dat la pluta nimic ,deocamdata,astazi a fost ceata de dimineata,acuma a aparut soarele
Acuma ne pregatim sa mergem pe Babina la biban,deseara venim cu noi stiri
-
Buna Dimineata
Ieri am facut ceva sapaturi cu privire la barci'' laguna'' cu motor,preturile se incadreaza in jur de 100 ron plus benzina
Acelas pret este si barca cu barcagiu si fara,
Cred ca ar fi bine sa stim de pe acuma cam cine vrea sa inchirieze barci pentru pescuit la stiuca
Pentru pescuit la fix ,nu cred ca are sens sa inchiriati barci cu motor ca sint cam piperate ca pret
Pentru cei ce vor sa pescuiasca la crap la fix ar trebui sa momesc niste locuri incepind de Miercuri seara cind o sa ma intorc la Mila 23
Pentru a momii ar trebui la fel sa stiu cam citi colegi doresc sa pescuiasca la crap.
Ieri am facut ceva sapaturi cu privire la barci'' laguna'' cu motor,preturile se incadreaza in jur de 100 ron plus benzina
Cred ca ar fi bine sa stim de pe acuma cam cine vrea sa inchirieze barci pentru pescuit la stiuca
Pentru pescuit la fix ,nu cred ca are sens sa inchiriati barci cu motor ca sint cam piperate ca pret
Pentru cei ce vor sa pescuiasca la crap la fix ar trebui sa momesc niste locuri incepind de Miercuri seara cind o sa ma intorc la Mila 23
Pentru a momii ar trebui la fel sa stiu cam citi colegi doresc sa pescuiasca la crap.
Conform prognozelor meteo/hidro, temperatura apei va fi de 6-8 grade pentru seria I si 8-10 grade pentru seria a II -a.
Va fi destul de bine pentru cei din prima serie si
bine spre foarte bine pentru seria a II-a.

Va fi destul de bine pentru cei din prima serie si

ce costuri implica aceasta nadire?forgo dorin wrote:Buna Dimineata
...
inca o intrebare...pe une site-uri am vazut ca pensiunea dispune de internet wireless. Domnu' Forgo, confirmati acest lucru?
Last edited by mikcutu on 14 Mar 2011, 12:40, edited 1 time in total.
Za dacs cam from za tracs!
pentru casa noua a lui Dorin am pictat deja o icoana.
-
Buna Ziua
Mikutule hai sa fim seriosi eu am pregatit un sac de porumb si ceva peleti doar no sa ma apuc acuma sa cintaresc la fie care loc cit porumb momesc
In aceasta perioada si asa nu se momeste dur ,arunc si eu acolo 2-3 kg pe seara pe fiecare loc,doar trebuie sa stiu clar cam cite locuri trebuie sa momesc.
Totusi ar trebui sa stiti ca la mine veniti ca la voi acasa,nu le am eu pe toate aranjate ca sint deabia la inceput dar ofer tot ce am ca la niste prieteni adevarati
Cu privire la internet am verificat toate posibilitatile si cea de la Romtelecom merge perfect in restaurant ,asa ca o sa iau si unitatea de Wryless ,(nu stiu daca am scris bine ca nu ma pricep) care mi sa spus ca acopera o arie de 50m si s-a rezolvat
Mikutule hai sa fim seriosi eu am pregatit un sac de porumb si ceva peleti doar no sa ma apuc acuma sa cintaresc la fie care loc cit porumb momesc
In aceasta perioada si asa nu se momeste dur ,arunc si eu acolo 2-3 kg pe seara pe fiecare loc,doar trebuie sa stiu clar cam cite locuri trebuie sa momesc.
Totusi ar trebui sa stiti ca la mine veniti ca la voi acasa,nu le am eu pe toate aranjate ca sint deabia la inceput dar ofer tot ce am ca la niste prieteni adevarati
Cu privire la internet am verificat toate posibilitatile si cea de la Romtelecom merge perfect in restaurant ,asa ca o sa iau si unitatea de Wryless ,(nu stiu daca am scris bine ca nu ma pricep) care mi sa spus ca acopera o arie de 50m si s-a rezolvat