Cotu' Dracului 19 - 21.08.2011

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Dumitrescu Iancu

Re: Cotu' Dracului 19 - 21.08.2011

Post by Dumitrescu Iancu »

Domnilor,subiectul Cluburilor din cadrul Asociatiei s-a tot discutat...Este forma de organizare care a fost aleasa inca in faza de pregatire a infiintarii Asociatiei,s-au dat,pe acest forum,cam toate explicatiile necesare(citatele lui Radub arata acest lucru),deci nimeni nu poate spune ca nu a stiut despre ce e vorba,nu este vorba de nici o secretomanie,membrii au libertatea de a-si alege nivelul de accesibilitate pe diversele sectiuni ale forumului,in functie de apartenenta la un club sau altul.De aceea s-a si ales numele Pescar CLUB...
@Deceneu Accesul pe sectiunea membri cotizanti se face in urma unei solicitari,eventual prin MP,solicitatre care trebuie sa cuprinda numele complet al userului,nick-name-ul si numarul carnetului de membru(sau al chitantei prin care s-a platit cotizatia pe anul in curs).Vom incerca,desi adminul lipseste o perioada,sa rezolvam accesul tau si al lui Cristi Dinu cu ajutorul colegului nostru Geo.Incercam...
Dumitrescu Iancu

Lorelai wrote:Nota bene : Cred ca iti este clar ca nu mi-ar fi frica sa organizez ceva.
Frica mi-ar fi sa nu cumva sa o fac inaintea unui Senior.
Asa ca , daca vrei , hai sa organizam ceva impreuna, in sensul ca voi fi colaboratorul tau, coorganizator, cum vrei sa-i spui . Cred ca am face o echipa perfecta.
Alege locatia,stabileste data si da-i drumul la informatie pe ce sectiune iti doreste sufletelul! :lol: Si nu-ti face griji ca te-mpiedici de oarece "seniori",nimeni nu detine monopolul organizarii de actiuni!Eu,unul,clapacesc demult pe aici apropos de implicarea mai multor membri in activitatile Asociatiei!
modigliani

Post by modigliani »

Dane , gluma-i gluma pana vorbim concret si serios . Nimic mai justificat ca iesirile de grup sa fie "regizate" in sectiuni speciale in care sa nu aiba acces fitecine . Si ma refer acum la VIZITATORII forumului , acei "nobodys" pentru noi , acei oameni ce nu au nimic in comun cu Asociatia , cu vreun club al acesteia sau cu vreunul dintre noi . Oameni , pescari disperati de soarta , hulpavi si-n cautare vesnica de INFORMATIE . Nu vin cu nimic la schimb , nu dau nimic din casa , dar cauta smintiti LOCURI si CAPTURI .

Punem , facem publica o iesire , evocam ultima vizita acolo ( eventual sprijinim asta cu poze ) si ne trezim acolo , cand ne este lumea mai draga , cu toti gratargii , duminicarii si manelistii .

Predilect asta-i o comunitate de Dunareni . Iubim Dunarea curata , salbatica , iubim linistea si mancarea la ceaun . Baltagii , dezarmati total de preturile prohibitive la care-au fost supusi de catre proprietari , in mijlocul crizei , migreaza-n masa catre Salbatice , catre Dunare . Numai ca , nene , ..... nu stiu s-o trateze cu respect ! Isi bat joc de EA . Peturi , focuri nestinse , cutii de bere , manele , copii multi si glagiosi , ..... etc . Dunarea ..... e-ntr-un fel . Nu facem decat s-o protejam .

Iar dincolo de forum exista telefoane . Le prefer de departe inaintea unei iesiri cu baietii de suflet .

..................................................

M-a "mancat " sa scriu despre prima iesire de anul asta de la Mila 23 . O sa-ti dau cateva poze de la cea de-a doua , de peste doar doua saptamani , sa vezi " vanatorii" de informatie ce-au lasat in urma . :evil: :evil: :evil: Au citit ei , nene , .... pe forumuri ..... ca haleste stiuca la Mila .
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Claudiu

Post by Claudiu »

Cand pui o actiune la Gura Portitei pe o sectiune cu acces limitat, e de toata caterinca, frate ! :lol:
De cine va era frica, de turisti, sa nu va ia soarele? ca de pescari nici nu se pune problema sa va invadeze, ca acolo nu-i peste. Citesti si te minunezi, actiunea Gura Portitei organizata in secret. :lol:
Deceneu

Post by Deceneu »

Eu initial am crezut k Dunarenii si APC sunt 2 cluburi diferite.. nu mi-am dat seama care cum e treaba. In randurile de mai sus spuneam " cu voce tare " ce gandeam in ideea k imi comfirma cineva , si mi s-a comfirmat. Nu am zis-o intr-un alt sens , a nu se intelege gresit , nu am nimic impotriva faptului k nu se intra in clubul Dunarenilor k pe autostrada .
Legat de cont , cand s-o putea atunci sa fie multumesc ptr amabilitate.
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
Dumitrescu Iancu

Claudiu wrote:Cand pui o actiune la Gura Portitei pe o sectiune cu acces limitat, e de toata caterinca, frate ! :lol:
De cine va era frica, de turisti, sa nu va ia soarele? ca de pescari nici nu se pune problema sa va invadeze, ca acolo nu-i peste. Citesti si te minunezi, actiunea Gura Portitei organizata in secret. :lol:
Nu este in secret,Claudiu!Este postata exact acolo unde trebuie si,mai ales,pentru cine trebuie!Asa cum am mai spus,noi nu suntem agentie de voiaj ca sa organizam tot felul de "plimbari"(instrumentate GRATIS) pentru oricine isi doreste sa participe.Suntem un grup de pescari si incercam sa organizam cate ceva pentru cei care au platit o cotizatie catre aceasta Asociatie.Atat si nimic mai mult!
laloi

Post by laloi »

Claudiu, apropo de secretomanie, e o vorba, ce tie nu-ti place altuia nu face! Acuma nu stiu daca se aplica si bransei pescarilor ;) Asta si apropo de un raspuns al tau din locul tau secret de pescuit, eu am lasat-o cum ai dat-o, oricum, faptul ca intrebam de el semnifica ca nu ai pierdut nimik din acest punct de vedere pe la sectiunile cu acces limitat (eu nu stiu acuma daca tu esti membru APC sau nu, nici nu conteaza pt mine, eu fiind membru am acces acolo), povesti despre locuri de pescuit (chiar daca secrete ;) ) tot pe sectiunile publice aflu mai multe.
Last edited by laloi on 23 Aug 2011, 10:24, edited 1 time in total.
Dumitrescu Iancu

Deceneu wrote:Eu initial am crezut k Dunarenii si APC sunt 2 cluburi diferite.. nu mi-am dat seama care cum e treaba. In randurile de mai sus spuneam " cu voce tare " ce gandeam in ideea k imi comfirma cineva , si mi s-a comfirmat. Nu am zis-o intr-un alt sens , a nu se intelege gresit , nu am nimic impotriva faptului k nu se intra in clubul Dunarenilor k pe autostrada .
Legat de cont , cand s-o putea atunci sa fie multumesc ptr amabilitate.
Este in regula,Deceneu,nu-i nici o suparare!Vei primi acces pe Membri cotizanti in cursul serii de astazi.la fel si Cristi Dinu.Daca mai sunt membri care doresc sa intre pe aceasta sectiune,ii rog sa solicite accesul.
Deceneu

Post by Deceneu »

Multumesc.
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
Dumitrescu Iancu

Lorelai wrote: Apropo, sunt putin malitios, Dl Burian este arbitru ?
Nu de alta, dar am vazut postari acolo.
Inca o data," fiind de acelasi leat ", cu tot respectul, am pus si eu o intrebare.
No offense !
Daca doresti si un punct de vedere "oficial",Dane,iata-l:Da,dl.Burian este considerat membru al Clubului Arbitrilor,cu drepturi depline!
Lorelai

Post by Lorelai »

Multumesc, tot respectul pentru Dl Burian.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
rebeu

Post by rebeu »

Oups! 3 pagini pe timpul somnului meu... Păi până vineri când mă-ntorc de unde plec acum... hummmm...

Mă simt în culpă pentru că eu am pus linkul ăla către secţiunea restricţionată...

Până mă-ntorc... TRAGEŢI!!! Că tot n-are cine să răspundă! :lol: :lol: :lol:

N-am net acolo unde mă duc... dar... las' că mă-ntorc eu.... :twisted: :twisted: :twisted:

Hai să fiţi iubiţi!
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
cezar

Post by cezar »

Dumitrescu Iancu wrote:
Lorelai wrote: Apropo, sunt putin malitios, Dl Burian este arbitru ?
Nu de alta, dar am vazut postari acolo.
Inca o data," fiind de acelasi leat ", cu tot respectul, am pus si eu o intrebare.
No offense !
Daca doresti si un punct de vedere "oficial",Dane,iata-l:Da,dl.Burian este considerat membru al Clubului Arbitrilor,cu drepturi depline!
...sau, altfel spus, CONFORM STATUTULUI ASOCIATIEI, membrii fondatori, membrii asociati si membrii de onoare sunt membri DE DREPT ai tuturor cluburilor.

Anticipez intrebarea: DE CE ?
Dau raspunsul : pentru ca sunt solicitati sa-si spuna parerea privind gestionarea problemelor Cluburilor (care sunt parte integranta a Asociatiei) si trebuie sa fie la curent cu problemele interne ale acestora.
Claudiu

Post by Claudiu »

laloi wrote:Claudiu, apropo de secretomanie, e o vorba, ce tie nu-ti place altuia nu face! Acuma nu stiu daca se aplica si bransei pescarilor ;) Asta si apropo de un raspuns al tau din locul tau secret de pescuit, eu am lasat-o cum ai dat-o, oricum, faptul ca intrebam de el semnifica ca nu ai pierdut nimik din acest punct de vedere pe la sectiunile cu acces limitat (eu nu stiu acuma daca tu esti membru APC sau nu, nici nu conteaza pt mine, eu fiind membru am acces acolo), povesti despre locuri de pescuit (chiar daca secrete ;) ) tot pe sectiunile publice aflu mai multe.
Coane, nu-mi pasa de locatiile voastre, chiar nu ma intereseaza. Eu ma refeream la altceva, ca puteam veni si eu la unele actiuni pe banii mei, pe transportul platit de mine, cu mancarea si bautura mea, fara sa-mi trebuiasca nimic din partea asociatiei, cum am mai fost, dealtfel. Dar daca unii cred ca fac turism pe banii asociatiei, ce sa mai zic, nimic. :roll:
...si...daca vroiai cu adevarat sa afli despre locul ala secret, imi trimiteai MP si se rezolva, nu trebuia sa ma intrebi de fatza cu toata lumea. :lol:
cezar

Post by cezar »

rebeu wrote:Oups! 3 pagini pe timpul somnului meu... Păi până vineri când mă-ntorc de unde plec acum... hummmm...

Mă simt în culpă pentru că eu am pus linkul ăla către secţiunea restricţionată...

Până mă-ntorc... TRAGEŢI!!! Că tot n-are cine să răspundă! :lol: :lol: :lol:

N-am net acolo unde mă duc... dar... las' că mă-ntorc eu.... :twisted: :twisted: :twisted:

Hai să fiţi iubiţi!
Hahahaha, uite unde era "şpionul"! :lol: :lol: :lol:
laloi

Post by laloi »

Claudiu wrote:...si...daca vroiai cu adevarat sa afli despre locul ala secret, imi trimiteai MP si se rezolva, nu trebuia sa ma intrebi de fatza cu toata lumea. :lol:
Pai si de aia te-am intrebat cam la ce distanta e, ca daca fac peste 3 ore pana acolo nu vroiam cu adevarat sa aflu :D , daca o sa vrei sa-mi spui pe MP macar distanta, bine, daca nu, la fel de bine... Fir intins!
cezar

Post by cezar »

Claudiu wrote:
laloi wrote:Claudiu, apropo de secretomanie, e o vorba, ce tie nu-ti place altuia nu face! Acuma nu stiu daca se aplica si bransei pescarilor ;) Asta si apropo de un raspuns al tau din locul tau secret de pescuit, eu am lasat-o cum ai dat-o, oricum, faptul ca intrebam de el semnifica ca nu ai pierdut nimik din acest punct de vedere pe la sectiunile cu acces limitat (eu nu stiu acuma daca tu esti membru APC sau nu, nici nu conteaza pt mine, eu fiind membru am acces acolo), povesti despre locuri de pescuit (chiar daca secrete ;) ) tot pe sectiunile publice aflu mai multe.
Coane, nu-mi pasa de locatiile voastre, chiar nu ma intereseaza. Eu ma refeream la altceva, ca puteam veni si eu la unele actiuni pe banii mei, pe transportul platit de mine, cu mancarea si bautura mea, fara sa-mi trebuiasca nimic din partea asociatiei, cum am mai fost, dealtfel. Dar daca unii cred ca fac turism pe banii asociatiei, ce sa mai zic, nimic. :roll:
...si...daca vroiai cu adevarat sa afli despre locul ala secret, imi trimiteai MP si se rezolva, nu trebuia sa ma intrebi de fatza cu toata lumea. :lol:
Claudiu, ideea este ca majoritatea actiunilor se dau "pe sectiunea deschisa", la Anunturi. Exceptiile sunt constituite de actiunile unde organizarea impune rezervari de cazare si transport facute cu mult timp inainte, colectarea unor sume pentru plata cu anticipatie a unor servicii, anumite probleme organizatorice care nu se pot rezolva toate prin telefon.
Sau situatia cand unul dintre participanti vine separat sau nu poate veni din prima zi. Trebuie sa-i dai omului traseul, o schita, o harta etc.

Daca faci foarte public totul, risti sa te trezesti cu 10 persoane in loc de una; ce faci, ii trimiti acasa ? Se supara, sunt si ei (la fel de) membri. Daca-i iei, unde-i bagi ?

Este cazul actiunii de la Gura Portitei, unde rezervarile s-au facut de cca o luna!
Iar actiunea n-a fost secreta, pentru ca face parte din Programul Asociatiei pe 2011. Aici principiul este: actiunile se fac !
Daca apare un impediment de orice natura, se anunta ! Daca nu se anunta nimic, inseamna ca nu sunt probleme.

Daca mergi pe malul Dunarii, problema este mai mica, un loc de cort gaseste fiecare, locuri de pescuit sunt; cand e vorba de actiuni cu locuri limitate , situatia se schimba.
Dumitrescu Iancu

Claudiu wrote: ...si...daca vroiai cu adevarat sa afli despre locul ala secret, imi trimiteai MP si se rezolva, nu trebuia sa ma intrebi de fatza cu toata lumea. :lol:
Cata dreptate ai ,Claudiu!Si ce usor era sa aplici acest sfat si pentru propria-ti persoana,referitor la Gura Portitei!Dar,deh,noi trebuie sa fim transparenti,ca si Asociatie,ca suparam pe unul-altul,dar altii,ca persoana fizica ce se afla,nu,ca nu au nici o obligatie.Dar li se pare ca au dreptul sa judece...
cezar

Post by cezar »

laloi wrote:
Claudiu wrote:...si...daca vroiai cu adevarat sa afli despre locul ala secret, imi trimiteai MP si se rezolva, nu trebuia sa ma intrebi de fatza cu toata lumea. :lol:
Pai si de aia te-am intrebat cam la ce distanta e, ca daca fac peste 3 ore pana acolo nu vroiam cu adevarat sa aflu :D , daca o sa vrei sa-mi spui pe MP macar distanta, bine, daca nu, la fel de bine... Fir intins!
Faci cam 1 ora 45 de minute pe sosea, plus traversarea cu bacul la Chiciu-Ostrov (cca 30 min). ;)

Sau numai pe sosea, pe alta ruta, cam 2 ore 45 min.
laloi

Post by laloi »

cezar wrote:Faci cam 1 ora 45 de minute pe sosea, plus traversarea cu bacul la Chiciu-Ostrov (cca 30 min). ;)
Sau numai pe sosea, pe alta ruta, cam 2 ore 45 min.
Tks a lot, suna interesant, merge o alergare de o zi :) O sa ii trimit un MP lui Claudiu acu... :D
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”