Prieteni pescari, membri ai APC 21

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Florin Munteanu

Re: Prieteni pescari, membri ai APC 21

Post by Florin Munteanu »

laloi wrote: nu as ezita sa sustin la dunareni pe nea Florin Munteanu, Ghinozo, Paulleta, Discretul, Cristi Dinu (altii intra printre cei 11) si universal pe RaduB, indiferent de clubul din care ar vrea sa faca parte ;)
Si legat de treaba cu Snagovul, pe cineva care traieste in zona si vrea si poate sa se implice.
Radule, multumesc pentru incredere dar din motive personale nu pot si nu vreau sa incurc lumea degeaba, dar pe tine (Radu Lalescu) te-as sustine fara rezerve, la fel pe Radu Bogdan, pe Vasile Dionis (Mahoe), pe Ionescu Costel (Nexu), si pe altii care pot si doresc sa se implice.

Florin Munteanu
toma58

Post by toma58 »

toma 58 ,toma niculaie numar de telefon 0721909299
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

toma58 wrote:toma 58 ,toma niculaie numar de telefon 0721909299
E in regula,dle Toma,va asteptam la sedinta!
toma58

Post by toma58 »

cu tot respectul,va multumesc ,prieteni si tovarasi ma striga niculae ,s-au tomita ,;
toajem

Post by toajem »

Daca se poate, va rog sa ma treceti si pe mine pe lista participantilor la Adunarea Generala din 18 martie.
Multumesc.
Monica
Last edited by toajem on 19 Mar 2011, 18:59, edited 1 time in total.
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Pe cei inscrisi pana acum ii asteptam maine la Adunarea Generala.
Daca mai sunt membri care doresc sa participe sunt bine veniti.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
toma58

Post by toma58 »

la adunarea din aceasta seara ,a-m avut ocazia sa intilnesc niste oameni intradevar preocupati de acest hobi ''pescuitul '' cu acest microb in suflet si in sange le multumesc ,realizari foarte multe pe viitor , am sa fac tot posibilul sa fiu cu voi foarte mult timp de aici inainte ;;; fir intins
valibu

Post by valibu »

Pai cat mai aproape te dorim, avem nevoie de oameni inimosi.
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Dragi prieteni, in aceasta seara a avut loc prima Adunare generala a APC 21.
A fost prezentata activitatea asociatiei in anul trecut, precum si aspecte financiare ale acestei activitati.
De asemenea, s-a prezentat programul de activitati pe care ni-l propunem pentru acest an, pe care in mare il cunoasteti deja de pe forum. S-au purtat discutii, s-au facut propuneri privind activitatea viitoare, s-a vorbit despre Snagov.
Un scurt rezumat ... in imagini.

Participantii se aduna, se strang maini, se fac glume, se deapana amintiri

Image

Image

si incepe sedinta cu prezentarea activitatii din anul trecut

Image

iar participantii asculta atenti (de parca n-ar sti ce activitati au realizat!!!)

Image

La prezentarea rezultatelor ne miram si noi de cate am reusit sa facem intr-un singur an

Image

Image

Image

Si uite asa iau cuvantul participantii pt. intrebari si propuneri

Image

Image

toate preluate de catre "tribuna oficiala"

Image

Ajungem la o singura concluzie: trebuie sa continuam IMPREUNA, cu o mai mare implicare din partea membrilor si simpatizantilor asociatiei, si respectand spiritul APC 21, de corectitudine si transparenta.

Image

Multumim tuturor celor care au participat la acest eveniment!
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
rebeu

Post by rebeu »

Hummm... acum am constatat ca eu poze n-am făcut de loc decât după ce-am ieşit de la adunare. M'de... unii cu şedinţele... alţii ;)

Ca de obicei le găsiţi aici sau aici.

Cine va căuta ceva mai atent aici va găsi şi filmul întregii adunări. Am vrut întâi să le fac mai mici dar... am renunţat. Întreruperea dintre al doilea şi al treilea fişier este de circa două minute cât a durat schimbarea memoriei în aparat (şi a bateriilor).

N-am inclus filmările în galerie pentru că nu acceptă fişiere aşa de mari. Aşa că... cei care vor să vada filmul desfaşurării adunării trebuie să se înarmeze cu răbdare la descărcarea lor pe computerul personal.

Nu facem un repetir la adunarea asta? :lol: :lol: :lol: Măcar la partea a doua... :roll:
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Miyagi

Post by Miyagi »

rebeu wrote:Hummm... acum am constatat ca eu poze n-am făcut de loc decât după ce-am ieşit de la adunare. M'de... unii cu şedinţele... alţii ;)

Ca de obicei le găsiţi aici sau aici.

Cine va căuta ceva mai atent aici va găsi şi filmul întregii adunări. Am vrut întâi să le fac mai mici dar... am renunţat. Întreruperea dintre al doilea şi al treilea fişier este de circa două minute cât a durat schimbarea memoriei în aparat (şi a bateriilor).

N-am inclus filmările în galerie pentru că nu acceptă fişiere aşa de mari. Aşa că... cei care vor să vada filmul desfaşurării adunării trebuie să se înarmeze cu răbdare la descărcarea lor pe computerul personal.

Nu facem un repetir la adunarea asta? :lol: :lol: :lol: Măcar la partea a doua... :roll:
Aici, aici, aici si aici, da` n-am vazut calorifere :D . Iancule nu te-ai tinut de cuvant :) .
Bravo! Concluzia de "nu se poate decat impreuna" creeaza obligatii si responsabilitati. Cine o desconsidera inseamna ca nu accepta o anume realitate.
FELICITARI DOMNILOR!, pentru toate sacrificiile facute, ce au fost indiscutabil necesare inchiderii primului an.
Dupa fiecare bilant se da cate o gingirik :D . Pe cand? Om vrea si noi cei care am vrut sa fim acolo, da` nu s-a putut, sa colocviem neshte sinteze ;) .
Miyagi

Post by Miyagi »

Bah Costine ce bine-ti sade la prezidiu?! Fara gluma. Echipa misto. BRAVA inca odata! [bere la tzap sau halba dupa gust la fiecare]
Petru Burian

Post by Petru Burian »

Mihai Vinturache wrote:Dragi prieteni, in aceasta seara a avut loc prima Adunare generala a APC 21.
A fost prezentata activitatea asociatiei in anul trecut, precum si aspecte financiare ale acestei activitati.
De asemenea, s-a prezentat programul de activitati pe care ni-l propunem pentru acest an, pe care in mare il cunoasteti deja de pe forum. S-au purtat discutii, s-au facut propuneri privind activitatea viitoare, s-a vorbit despre Snagov....
Stimati colegi, iata o premiera nemaiîntalnita pana acum :D
Felicitari tuturor celor implicati si nu uitati versiunea "citibila" pt. uzul celor din "spatiul virtual" :roll: :idea:

P.S.1. Bine ca nu am fost prezent; riscam sa fac sul "posterul cel mare" si sa plec cu el :lol: :lol: :lol:
P.S.2. Asa arata acum Gambrinus :o pe vremea mea (1976-81) era ca "vai de mama lui" :evil:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Petru Burian wrote:
Mihai Vinturache wrote:Dragi prieteni, in aceasta seara a avut loc prima Adunare generala a APC 21.
De asemenea, s-a prezentat programul de activitati pe care ni-l propunem pentru acest an, pe care in mare il cunoasteti deja de pe forum. S-au purtat discutii, s-au facut propuneri privind activitatea viitoare, s-a vorbit despre Snagov....
Felicitari tuturor celor implicati si nu uitati versiunea "citibila" pt. uzul celor din "spatiul virtual" :roll: :idea:

P.S.1. Bine ca nu am fost prezent; riscam sa fac sul "posterul cel mare" si sa plec cu el :lol: :lol: :lol:
P.S.2. Asa arata acum Gambrinus :o pe vremea mea (1976-81) era ca "vai de mama lui" :evil:

Domn` Petru,la `posterul` ala ne-am uitat si noi cam lung... :lol: Imaginile `de dupa sedinta` nu sunt surprinse in Gambrinus,care este,de ceva vreme,in reconstructie(intreaga cladire,nu numai parterul unde era carciuma)
cezar

Post by cezar »

Dumitrescu Iancu wrote:
Petru Burian wrote:

Domn` Petru,la `posterul` ala ne-am uitat si noi cam lung... :lol: Imaginile `de dupa sedinta` nu sunt surprinse in Gambrinus,care este,de ceva vreme,in reconstructie(intreaga cladire,nu numai parterul unde era carciuma)
Prietene Patru, pentru echilibrarea spirituala, dupa AGA am mers in vecini, la un restaurant cochet numit "Vatra".
Programul folcloric a inceput cu "Nu uita ca esti roman!" :D :D :D
:D :D
Petru Burian

Post by Petru Burian »

cezar wrote:Prietene Patru, pentru echilibrarea spirituala, dupa AGA am mers in vecini, la un restaurant cochet numit "Vatra".
Programul folcloric a inceput cu "Nu uita ca esti roman!" :D :D :D :D :D
Na'păi frate Cezar, daca locul so numit "Vatra", cantarea a fost "fara echivoc" iar Banisorul este in Ardeal, atunci musai trebuia sa va intoarceti si sa "studiati aprofundat" acel poster :lol: :lol: :lol:
Parerea mea :D :lol: :lol:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”