Seria 1 Mila 23 la Dorin

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Post Reply
Lorelai

Re: Seria 1 Mila 23 la Dorin

Post by Lorelai »

Am apreciat "inocenta " intrebarii cat si "delicatetea " raspunsului !
Sunt convins ca o sa ne simtim bine !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
robert_13

Post by robert_13 »

robert_13 wrote:k, acum pot spune sigur: vin cu seria 1 si plec cu seria 2..
referitor la avansul pentru transport, puneti-ma pe lista, fiindca am convenit cu dorin forgo sa ii cumpar ceva in contul acelor bani, deci deja avansul e achitat.
daca se poate, il rog sa confirme.
deci, ca tot ziceai sa rezolv problema, am confirmat ca vin cu seria 1 si nu eram sigur daca ati observat.. :D
Lorelai

Post by Lorelai »

robert_13 wrote:deci, ca tot ziceai sa rezolv problema, am confirmat ca vin cu seria 1 si nu eram sigur daca ati observat..
Buna seara Robert
Daca te referi la mine, te asigur de faptul ca ma bucur sincer de prezenta ta la aceasta actiune, sunt foarte interesat sa ne cunoastem.
Daca vrei sa-ti dau motiv de "zgarlici", sa stii ca eu, ca si ceilalti colegi ai tai de pe acest site, ne multumeam numai cu anuntul sosirii tale, fara "adeverinta" de la Dorin.referitoare la unele cheltuieli. Pentru ca asa suntem noi. Plecam toti de la premiza ca.....
Imi doresc o excursie nemaipomenita alaturi de prieteni !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
robert_13

Post by robert_13 »

k, inteleg. dar eu am plecat de la premisa ca este bine sa stim exact cati mergem cu "transportul in comun" :D si cati merg pe cont propriu. chestie de organizare.
asta ca sa nu avem surprize la fata locului si sa fim mai multi decat incap in barca..sau mai putini decat trebuie..
din cauza asta am facut acele precizari, ci nu din lipsa de neincredere

ps. si eu abia astept sa va cunosc , pt ca momentan, din toti cei de pe-aici, nu cunosc pe nimeni personal, ci numai virtual.
dar avem timp si sunt sigur ca o sa iasa ceva de pomina.. :D
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Sa mai facem o recapitulare:
1. Valic
2 Preda Ionut
3 Adi Constantin
4-5 Dan Surdu + insotitor - vin cu barca lor
6.Iancu
7. Dutu
8-9 Bogdan + insotitor - perioada 25-29
10.Gabi
11. Liviu
12. Petrica Panciulescu
13. Ovidiu Chivu
14, Albatrin
15. Robert_13
Pana acum, astia suntem, 15 "bucati" :lol: :lol: :lol: Unu si unu ;) ;) ;)dintre care 11 vom apela la transportul in comun :oops: :oops: :oops:
Pentru a organiza f bine transportul din Tulcea spre Mila (este esential numarul de persoane ca sa stim ce barca vom comanda), va rog pe toti cei inscrisi pana acum in seria 1 sa confirmati cel tarziu pana miercuri 23.03.2011 participarea si modul de deplasare la Mila.
Va reamintesc propunerea de deplasare:

Plecare din Bucuresti sambata 26.03,cu intalnire la 05.30 in prima parcare de pe A2 (km 19), pentru cine doreste sa mergem in coloana.
Itinerar:A2 – Cernavoda – Saraiu – Topologu - Tulcea
Sosirea la Tulcea ora 09:00 la statia Lukoil de pe dreapta, la intrare in oras, unde este locul de intalnire pentru toti participantii. De aici, pe linia de centura spre momeli si apoi la bacul ce trece la Tudor Vladimirescu.
Pana la ora 10:00, imbarcarea si parcarea masinilor intr-un loc stabilit de comun acord cu dl. Forgo.

Iata si echipajele, care pleaca pe 26.03:
1. Preda Ionut + Adi Constantin
2. Dan Surdu + insotitor
3. Dutu, Valic, Iancu, Ovidiu
4. Liviu + Gabi
5. Petrica + Albatrin
6. Robert_13 cred ca vii singur daca ramai si in seria a 2 a. Daca nu, gasim o varianta de integrare intre echipajele constituite.
Daca mai sunt si alte pareri, va rog sa le expuneti.
Lorelai

Post by Lorelai »

Eu sunt perfect de acord !
Daca pot ajuta pe cineva, cu draga inima !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna Dimineata Domnilor
Eu va astept la Lukoil la ora 9 ,masinile dupa cum am spus o sa le parcam la mine la fabrica
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Buna dimineata domnule Forgo,
La ora 09.00 vom fi acolo, apoi facem o halta la momeli, la sensul giratoriu, pe urma suntem ai dvs.
Pentru ca ati solicitat intr-o postare anterioara sa specificam si stilul de pescuit, eu sunt adeptul stationarului. Pentru ca am fost primul, solicit un loc cu peste muuuult, :oops: :oops: :oops: cu posibilitatea de a pescui si din camera :o :o :o Asta inseamna ca ma voi caza pe ponton. Astept propuneri de asociere :lol: :lol: :lol:
Albatrin

Post by Albatrin »

"4. Liviu + Gabi
5. Petrica + Albatrin"
Liviule, chiar aşa de multe hangarale vă luaţi că nu încăpem toţi patru într-una din maşini?
P.S. Eu am doar sacul cu boarfe şi tubul de lansete pentru "răpicios"!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Lorelai

Post by Lorelai »

Baieti, daca sunt bagaje multe, eu pot sa bag si LT-ul la inaintare cu barca mea, am descoperit ca are carlig de remorcare.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna dimineata domnule Forgo,
La ora 09.00 vom fi acolo, apoi facem o halta la momeli, la sensul giratoriu, pe urma suntem ai dvs.
Pentru ca ati solicitat intr-o postare anterioara sa specificam si stilul de pescuit, eu sunt adeptul stationarului. Pentru ca am fost primul, solicit un loc cu peste muuuult, cu posibilitatea de a pescui si din camera :o :o :o Asta inseamna ca ma voi caza pe ponton. Astept propuneri de asociere :
Eu ma voi asocia la stationar peste este mult dar sa speram ca iese din Hibernare :?: :idea: :lol:
danstefi

Post by danstefi »

forgo dorin wrote:Buna Dimineata Domnilor
Eu va astept la Lukoil la ora 9 ,masinile dupa cum am spus o sa le parcam la mine la fabrica
La ora 9 vom fi si noi acolo, venim cu un Logan cu nr de Prahova, cu barca taras dupa noi.Daca ne depasiti pe drum dati-ne un claxon :D
barbulea

Post by barbulea »

Albatrin wrote:"4. Liviu + Gabi
5. Petrica + Albatrin"
Liviule, chiar aşa de multe hangarale vă luaţi că nu încăpem toţi patru într-una din maşini?
P.S. Eu am doar sacul cu boarfe şi tubul de lansete pentru "răpicios"!
De obicei umplem portbagajul si ceva din bancheta din spate :)
Eu imi iau cele necesare pentru rapitor dar si pentru stationar. Sincer, mi-as dori o masina mai mare in care sa incapem toti.
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

forgo dorin wrote:... peste este mult dar... :?: :idea: :lol:
...dar e acoperit cu apa!!! :lol: :lol: :lol:
barbulea

Post by barbulea »

dutustoica wrote:Pentru a organiza f bine transportul din Tulcea spre Mila (este esential numarul de persoane ca sa stim ce barca vom comanda), va rog pe toti cei inscrisi pana acum in seria 1 sa confirmati cel tarziu pana miercuri 23.03.2011 participarea si modul de deplasare la Mila.
Noi (eu si Gabi) confirmam participarea si ne vom deplasa impreuna cu grupul.
mikcutu

Post by mikcutu »

Noi (eu si Adi Constantin) ne vom alatura grupului Luni, 28 Martie, urmand sa stam pana joi, 31 Martie, deplasarea facandu-se cu transportul in comun.
Za dacs cam from za tracs!
valic

Post by valic »

mikcutu wrote:Noi (eu si Adi Constantin) ne vom alatura grupului Luni, 28 Martie, urmand sa stam pana joi, 31 Martie, deplasarea facandu-se cu transportul in comun.
Robert_13,

Vorbeste cu cele doua echipaje compuse din cate 2 persoane si sigur vei gasi un loc, nu are sens sa vii cu masina ta singur.
La intoarcere cu seria 2 cu siguranta se va gasi un loc si pt tine.
Tu hotarasti cat sa platesti la combustibil pe ruta Buc-TL-Buc.

Cele bune.
Valic
0744 644 368
robert_13

Post by robert_13 »

am gasit echipaj sa ma intorc..!!
acum, mai este o chestie..se ofera cineva sa ma ia la dus? adica in prima serie, pentru 26.03.2011?
mentionez ca sunt din ploiesti...
daca nu, vin pe jos, cu trenul sau la ocazie.. :lol:
valic

Post by valic »

Sa te ia cineva din Bucuresti ai putea gasi, dar sa vina pana la Ploiesti ..... ma indoiesc ...
Ia legatura cu cei cu masini si echipajele lor din seria 1 ... (cei care sunt cate 2 in masina)
Daca ai masina ai putea veni la Buc si de aici sa te cuplezi cu un echipaj ...

Cele bune.
Valic
0744 644 368
robert_13

Post by robert_13 »

am mentionat ca sunt din ploiesti, cu gandul ca poate merge cineva din zona asta- sau alta zona(brasov, arges, dambovita, etc)si in trecere, ma poate lua. daca nu, incerc cu bucurestiul.
merci, oricum..
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”