Multumesc si ... distractie maxima la bal.
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
.....Sediul Asociatia Pescar Club 21...Str. Spatarul N.Milescu, nr.34, Sector 2, Bucuresti, program: L-V: 09:30-12:30 / 16:30-19:30...te asteptamdanutz wrote:Sa fie intr-un ceas bun. Dar la noua lacatie se fac incasari?tre sa-mi dau cotizatia pt 2011, asa, sa fie data in asteptarea permiselor. Si poate mai agatz dupa mine 1-2 membri noi. Daca tre sa mai aman deplasarea va rog sa-mi atrageti atentia.
Vine baiatu, vine, cum a venit si anu trecut, mancaias fasolea lu' Pictoru (aia facuta la Ara) si tziuca lu' Alin66(tot de la Ara).pytzy wrote:.....Sediul Asociatia Pescar Club 21...Str. Spatarul N.Milescu, nr.34, Sector 2, Bucuresti, program: L-V: 09:30-12:30 / 16:30-19:30...te asteptamdanutz wrote:Sa fie intr-un ceas bun. Dar la noua lacatie se fac incasari?tre sa-mi dau cotizatia pt 2011, asa, sa fie data in asteptarea permiselor. Si poate mai agatz dupa mine 1-2 membri noi. Daca tre sa mai aman deplasarea va rog sa-mi atrageti atentia.
Deci adresa...http://forum.pescarclub21.ro/viewtopic.php?f=43&t=829danutz wrote:Vine baiatu, vine, cum a venit si anu trecut, mancaias fasolea lu' Pictoru (aia facuta la Ara) si tziuca lu' Alin66(tot de la Ara).pytzy wrote:.....Sediul Asociatia Pescar Club 21...Str. Spatarul N.Milescu, nr.34, Sector 2, Bucuresti, program: L-V: 09:30-12:30 / 16:30-19:30...te asteptamdanutz wrote:Sa fie intr-un ceas bun. Dar la noua lacatie se fac incasari?tre sa-mi dau cotizatia pt 2011, asa, sa fie data in asteptarea permiselor. Si poate mai agatz dupa mine 1-2 membri noi. Daca tre sa mai aman deplasarea va rog sa-mi atrageti atentia.
Uitasem si chefu lu Ghinozo. La mai multe!!!
PS: un nr de tel?
He,he,nea Ioane,parca am fi iar pionieri!ionpescarul wrote:Am spus ca nu sint adeptul asocierilor legale (si i-mi mentin parerea) ,dar ma bucur sincer ca progresati.
Sanatate
ps.tot inainte
danutz wrote:Vine baiatu, vine, cum a venit si anu trecut, mancaias fasolea lu' Pictoru (aia facuta la Ara) si tziuca lu' Alin66(tot de la Ara).pytzy wrote:.....Sediul Asociatia Pescar Club 21...Str. Spatarul N.Milescu, nr.34, Sector 2, Bucuresti, program: L-V: 09:30-12:30 / 16:30-19:30...te asteptamdanutz wrote:Sa fie intr-un ceas bun. Dar la noua lacatie se fac incasari?tre sa-mi dau cotizatia pt 2011, asa, sa fie data in asteptarea permiselor. Si poate mai agatz dupa mine 1-2 membri noi. Daca tre sa mai aman deplasarea va rog sa-mi atrageti atentia.
Uitasem si chefu lu Ghinozo. La mai multe!!!
PS: un nr de tel?
Cred ca numai am pupat-o. Abia astept s-o gust mai bine!ALIN66 wrote: Danutzu aia era o tzuica...de Satu-Mare de 56 grade...si mai avem ca are balta peste
![]()
Stimati colegi, felicitarirebeu wrote:Azi, în sfârşit, am reuşit şi eu să vizitez sediul nostru................Asta cică a fost o zi calmă... hummmm... poate pe orbita Lunii...