Asociatia Pescar Club 21

Asociaţia Pescar Club 21 a apărut din dorinţa catorva împătimiţi ai pescuitului dedicat relaxării, detaşării de larma cotidiană şi de constrangerile vieţii de zi cu zi. În concepţia noastră, bucuriile performanţelor la pescuit sunt infinit mai mari atunci cand sunt obţinute în mijlocul grupului de prieteni, atunci cand pe langă mulţumirea unor capturi îndelung visate te bucuri de frumuseţile naturii minunate cu care ne-a dăruit Bunul Dumnezeu.
Ne propunem să organizăm ieşiri în locaţii alese cu grijă, la Dunăre, în minunata Deltă sau pe limpezi ape de munte, ieşiri la care voia bună şi buna dispoziţie să fie la ele acasă.
Considerăm că nimic nu este mai frumos decat o seară petrecută langă focul de tabără, nimic nu este mai gustos decat un borş de peşte sau o saramură măiestrit întocmite acolo, la „locul faptei”.
Cei care doresc să ni se alăture vor fi bine primiţi şi vor avea posibilitatea de a intra într-o adevărată familie. Vom primi pe oricine împărtăşeşte opţiunile şi valorile noastre, în limita unui număr de locuri pe care ni-l va impune capacitatea, deocamdată limitată, de a oferi fiecăruia partea sa de încantare.
Dorim să fim atenţi şi cu prietenii noştri pescari, oferindu-le momente de neuitat, dar şi cu Mama Natură, pe care trebuie să o lăsăm, după trecerea noastră, curată şi primitoare cu cei care vor veni în urma noastră.

Pentru o mai buna percepere a demersului nostru, prezentam extrasele cu clauzele cele mai importante. Statut Asociatiei Pescar Club 21 http://pescarclub21.ro/forum/viewtopic.php?f=13&t=62.
Dacă doriţi să intraţi în Clubul nostru şi să ne însoţiţi în expediţii, puteţi accesa http://pescarclub21.ro/forum sau ne puteţi găsi la următoarele telefoane:

Preşedinte: Cezar Dan Chioibasu 0728.118.153; e-mail: office@pescarclub21.ro